Litt usikker på om dette er stedet å spørre, men legger det bare ut her.

Jeg lurer på om det er folk der ute som inviterer til lytteopplevelser? Jeg har selv opplevd gode lyttestunder hos forumister her inne og det er veldig lærerikt å se hvordan forskjellige oppsett kan låte i forskjellige rom, og forskjellig utstyr. Føler at jeg trenger meg på veldig når jeg "ber meg selv" til diverse forumister her inne (og jeg beklager hvis jeg føles påtrengende) over PM eller i tråden deres her inne, men jeg er i grunnen bare nysgjerrig og interessert i å lære mer om denne hobbyen og alle dets aspekter.

Er det mulig å få til en uformell tråd der det kan ramses opp litt diverse steder/forumister som tar i mot besøk? Jeg personlig er rimelig fleksibel hvis det er mulig å få til en lyttestund hjemme hos vedkommende og jeg kommer mer enn gjerne.

Personlig er jeg mest interessert i personer/forumister i Oppland/Hedmark (er forholdsvis stort det og), spesielt Mjøsbyene og omegn, hadde jeg hatt tilgang til lyttebesøk selv hadde jeg bidratt mer til det (har et par forumister som har vært innom), men med dagens bosituasjon er det vanskelig, om mulig på sommertid.

Er det noen andre som har interesse av dette? Stående invitasjoner taes i mot med takking og bukking for min del og jeg er i hvertfall veldig fleksibel om det måtte være om ei uke eller om et år.

Svar her i tråden hvis du tar i mot besøk til lyttestunder, både fra undertegnede og andre.