Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak Geir Kristiansen's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2011
  Sted
  Tromsø
  Innlegg
  2,710
  Tagget i
  0 Innlegg

  Tommel opp Påbesøk hos Duet Audio Bergen

  Uke tre ut i ferien begynte savnet etter anlegget å bli stort. Fant ut at jeg skulle ta turen innom Duet Audio i Bergen for å se om de hadde noe spennende jeg kunne lytte til. Ble meget godt mottatt og det hjalp godt på at vi hadde samme musikksmak så det ble metal over hele linjen.

  Navn:   20160727_124017.jpg
Visninger: 340
Størrelse: 73.2 Kb

  Et par med Piega Coax 90.2 ble satt opp og en rekke testlåter med blant annet Opeth, Katatonia, Moonspell og Insomnium. Lytterommet var rimelig stort og jeg følte vel at mye bass forsvant, men må si at Piegaene låt fortreffende. Lydsignaturen var mye strammere enn det jeg er vant til,men så liker jeg 70-tall sound som er adskillig rundere i kantene enn dette oppsettet. Var forøvrig Naim som drev ht.

  Duet hadde også et meg bra utvalg i hodetelefoner så her kunne man få lyttet til Sennheiser, Audeze, Grado, BeyerDynamic med fler.

  Alt i alt et meget hyggelig besøk og jeg skulle gjerne hatt en slik butikk i mitt nærområde.
  Vedlagte bilder Vedlagte bilder  
  EC 4.9, EC AW250-R, EC EMP2, EC ECG 1 Platespiller, EC ECP 2 RIIA, Lynx Hilo Dac, BlueSound Node, NAD T785 HD, Dali Euphonia MS5, Dali P-10 DSS Sub, Ikon Vokal 2 Mk2, Ikon On-Wall Mk2, Head FI: Lynx Hilo + Beyerdynamic T5p, Sennheiser HD800S + Sennheiser HDVD 800

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed