Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Dec 2008
  Innlegg
  100
  Tagget i
  0 Innlegg

  Besøk hos Renaissance Audio i Bergen

  Det har seg slik at jeg er i Bergen fortiden...Og som den musikk og hifi intereserte mannen jeg er ville jeg oppsøke Roald Mikkelsen og hans butikk...
  Har lest og hørt mange god ord om produktene hans så det var med stor spenning jeg ankom butikken som ligger ikke langt fra sentrum..
  Jeg skulle vise seg å bli en særdeles hyggelig stund der...Tiden bare fløy for å si det sånn..Ble godt tatt imot av en gjestfri og trivelig innehaver..
  Det var mye godsaker i butikken men oppsettet som jeg hørte på besto av Mecronome cd(tror det var det merket), Ayon pre,Audio Research mono blokker og Magico s1 høytalere...Det var mitt første møte med Magico og dette skuffet ikke... Det var bare en så vidunderlig mellomtone jeg skjelden hører...Og til å være en toveis med 7 tommer var det en veldig bra mellombass jeg ikke trodde var mulig uten et større element... Og høytalerne fikk ingen hjelp av rommet,de stod langt fra både bakvegg og side vegger..Intet mindre noe av det beste jeg har hørt på nesten alle parametre!!!Rent bortsett fra de aller dypeste tonene i bassen da...Et par gode intergrerte subber så har man her et full-range system...Tiden gikk ellers med til å prate om utstyret som var i butikken..Jeg anbefaler sterk folk som er i Bergen om å avlegge et besøk her...
  Jeg takker for stunden jeg fikk hos Roald og kommer gjerne tilbake...(tok noen bilder med mobilen,de kommer nok etterhvert)

  Mvh Morten

 2. #2
  Bransjeaktør
  Ble medlem
  Oct 2006
  Innlegg
  236
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1
  Hei Morten.

  Takker for fine ord, både om butikken, lyden og innehaveren!
  Alltid hyggelig at folk stikker innom, enten det er de fra Vestlandet som en ser med jevne mellomrom, eller når folk kommer fra andre deler av landet. Veldig trivelig når folk er så levende interessert som det du og andre er. Det som heldigvis betyr mest for mange av oss som driver med denne hobbyen, er til syvende og sist den musikkopplevelsen som godt utstyr, riktig satt sammen kan gi!!!! Da går det hele opp i en høyere enhet!

  Du og andre er hjertelig velkommen tilbake til nye hyggelige samtaler og lyd(musikk)opplevelser!

  Mvh.
  Roald.
  Renaissance Audio - Audio Research - Master Audio - Wisdom Audio - Magico - Gamut - Von Schweikert - Wilson Audio - Constellation Audio - darTZeel - Pure Audio - Ypsilon - Metronome Technologie - Conrad Johnsen - Hanss Acoustics - Oracle - Transfiguration - Ortofon - EAR - TriPlanar - Origin Live - Edge - Avalon - Crystal Cable - Finite Elementè - Gallo - Parasound - WBT - KEF - Vivid Audio - Sonus Faber - Norma Audio - Elac - Koetsu - Ayon - Piega - Oyaide - Audio Desk - Auralic - Benz

 3. #3
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Dec 2008
  Innlegg
  100
  Tagget i
  0 Innlegg
  Heisann Roald...Jo takk for det...Kommer gjerne tilbake en gang...
  Mvh Morten

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed