Besøk hos Renaissance Audio i Bergen

skogmus

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
02.12.2008
Innlegg
109
Antall liker
21
Det har seg slik at jeg er i Bergen fortiden...Og som den musikk og hifi intereserte mannen jeg er ville jeg oppsøke Roald Mikkelsen og hans butikk...
Har lest og hørt mange god ord om produktene hans så det var med stor spenning jeg ankom butikken som ligger ikke langt fra sentrum..
Jeg skulle vise seg å bli en særdeles hyggelig stund der...Tiden bare fløy for å si det sånn..Ble godt tatt imot av en gjestfri og trivelig innehaver..:)
Det var mye godsaker i butikken men oppsettet som jeg hørte på besto av Mecronome cd(tror det var det merket), Ayon pre,Audio Research mono blokker og Magico s1 høytalere...Det var mitt første møte med Magico og dette skuffet ikke... Det var bare en så vidunderlig mellomtone jeg skjelden hører...Og til å være en toveis med 7 tommer var det en veldig bra mellombass jeg ikke trodde var mulig uten et større element... Og høytalerne fikk ingen hjelp av rommet,de stod langt fra både bakvegg og side vegger..Intet mindre noe av det beste jeg har hørt på nesten alle parametre!!!Rent bortsett fra de aller dypeste tonene i bassen da...Et par gode intergrerte subber så har man her et full-range system...Tiden gikk ellers med til å prate om utstyret som var i butikken..Jeg anbefaler sterk folk som er i Bergen om å avlegge et besøk her...
Jeg takker for stunden jeg fikk hos Roald og kommer gjerne tilbake:D...(tok noen bilder med mobilen,de kommer nok etterhvert)

Mvh Morten
 

Designeren

Bransjeaktør
Ble medlem
02.10.2006
Innlegg
240
Antall liker
54
Torget vurderinger
1
Hei Morten.

Takker for fine ord, både om butikken, lyden og innehaveren! ;)
Alltid hyggelig at folk stikker innom, enten det er de fra Vestlandet som en ser med jevne mellomrom, eller når folk kommer fra andre deler av landet. Veldig trivelig når folk er så levende interessert som det du og andre er. Det som heldigvis betyr mest for mange av oss som driver med denne hobbyen, er til syvende og sist den musikkopplevelsen som godt utstyr, riktig satt sammen kan gi!!!! Da går det hele opp i en høyere enhet!

Du og andre er hjertelig velkommen tilbake til nye hyggelige samtaler og lyd(musikk)opplevelser!

Mvh.
Roald.
 
  • Liker
Reaksjoner: oct

skogmus

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
02.12.2008
Innlegg
109
Antall liker
21
Heisann Roald...Jo takk for det...Kommer gjerne tilbake en gang...:)
Mvh Morten
 
Topp Bunn