Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Dec 2008
  Innlegg
  100
  Tagget i
  0 Innlegg

  Besøk hos Vidar Sonesen og Audioart

  Heisann...I går tok jeg og Kompisen min Erik turen til Vidar på Rykene..Vi var veldig nyskjerrig på det nye Lytterommet hans..Han har holdt på med å bygge et optimalt akustisk godt rom..Det gamle funket ikke så godt spesielt i bass området sa han..Så det var med stor spenning vi ankom innehaveren av Audio Art...Anlegget vi hørte på besto av nyeste versjon av Merlin MXM,Audio synthesis Desire(Effekttrinn),Luxman(Pre),Luxman cd(tyve år gammel faktisk..Kablene var Psc(signal kabler) og Cardas Clear(høytalerkabler)..Det ble også spilt en del vinyl mens vi var der(husker ikke helt merket)..
  Dette var en skikkelig musikalsk opplevelse bare for å nevne det med en gang...Jeg var i det gamle rommet og husker ganske godt hvordan det var den gang..Her hadde det skjedd mye...For å ta akustikken først så hører man at bassen er kommet tydelig frem i rommet...Det er en kjempe god tonal balanse i lyden,akuratt passe dempet men ikke for mye...Jeg ble imponert over hvor bra disse Merlin høytalerne greide å fylle opp rommet med mektig lyd...Det er sånn med disse høytalerne at de er veldig krevende med utstyr og rommet de spiller i...Her fikk man høre hva som bor i de..Når det funker som dette er det bare å la seg rive med av musikalske inntrykk..Vil anbefale alle andre musikk intereserte å besøke Audio Art for en lytt..
  Det ble ikke tid til mere en et par timer denne gangen men vi kommer gjerne tilbake en annen gang...Dessverre ble det ikke noen bilder fra besøket men se på bildene fra Grenland Lydlaug..De var der også..

  Takk for en hyggelig ettermiddag Vidar..

  Mvh Morten..
  Siste redigert av skogmus; 06.06.2012 kl. 20:24.

 2. #2
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Apr 2009
  Sted
  Grimstad
  Innlegg
  762
  Tagget i
  0 Innlegg
  Skal nevenes at vi har vært oppom Vidar et par ganger mens han bygde om lytterommet og etter å ha sett hvor mye arbeid som var lagt ned i akustikk så hadde vi store forhåpninger til lyden. Jeg syntes oppsettet og lytterommet innfridde og vel så det. Annlegget spilte fantastisk åpent, veldig dynamisk og med veldig god klangbalanse. Kan ikke huske å tidligere ha hørt et annlegg hvor musikken flyter så fritt. Det var bare å lukke øynene og nyte opplevelsen.

  Etter å ha spilt musikk en stund så ble det litt prat om musikk, hi-fi og det nye lytterommet. Vidar viste oss også noen nye Australske høytallere som virket meget spennende. Veldig høy sensitivitet og skulle ha en enormt bra dynamikk. Fikk ikke hørt på de denne gangen, men får ta det neste gang.

  Stor takk til Vidar for en flott lydopplevelse og en hyggelig prat.

  Hilsen,
  Erik

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed