Bildene viser anlegget til en erfaren hifi kamerat som ikke skriver noe her inne, men han følger med oss andre asylantene.

Mye utstyr har vært innom de siste femten åra, tildels meget kostbart. Alt fra rådyre kabler til div Claes Olsson varianter.

Den siste tiden har bla Audiolense vært testet ut, med tildels godt resultat. Men forstod det sånn at det etterhvert gikk utover spillegleden når en stadig tok seg i å forandre på kurver og andre justeringer som er nesten uendelige i Audiolense. (Her kan eier gjerne utdype hvis han ønsker det).

Kilden er pr i dag Bluesound via mini DSP ( Dirac Live). Dac er Benchmark D2, som også fungerer som pre. Hegel H-30 sørger for å sparke liv i Kef Reference 207/2.

Hvordan låter så dette flotte oppsettet ? Det første en legger merke til er at ingen frekvensområder stikker seg ut. Homogen og velbalansert lyd med en flott opptegnet lydsene. Sammenlignet med eget anlegg fremstår dette mere sivilisert og uten den fest pukkelen i mellombassen som spes JBL er eksponenter for.

Takk for lytten kompis, vi snakkes snart på hifi samling i nær framtid.