Emil Viklicky Trio "Sinfonietta"

JK

Hi-Fi freak
Ble medlem
18.02.2002
Innlegg
2.592
Antall liker
762
Torget vurderinger
8
Fikk tak i en spesiell CD av Emil Viklicky Trio som er utgitt av det Japanske plateselskapet Venus Records som skal være et "audiofilt" plateselskap. Hadde store forhåpninger til at lyden var av høy klasse da CDen er merket med "Hyper Magnum Sound Direct Mix". Hyper Magnum my ass.......... :mad:

Faenskapet er innspillt så forbannet høyt at det meste går i klipping og får produksjonene til Britney Spears til å fremst som gode..........

Det triste er at en hører at musikk/fremførelse/lyd engang var fremdragende!!!!
Men den forbannede master teknikkeren har klart å mastre dritten så høyt at musikken har mistet all vedi, fy faen! Det må da faen meg være råd å få lyst en fathwa over master teknikkere som ødelegger alt som blir utgitt av musikk. Vi får samle inn penger å få utryddet pakket, eller få sendt dem på sykhusene for ørevask.
Men det er vel mest sannsynlig det MELLOM øra som mangler så da er det vel plan en som er best...... ;D

Det verste er at denne dritten kostet meg 39$......... Fy faen.........

Det var dagen utblåsning.... Får vel arkivere nok en CD som "søppel"......
 

otare

Æresmedlem
Ble medlem
04.04.2007
Innlegg
13.620
Antall liker
9.176
Sted
Trondheim
Mer og mer vanlig det der. Siste fra Hellbillies er akkurat likedan. Det er vel en dynamikk på ca 3 dB på den CDen. På en vanlig CD står volumet på min forsterker på ca 40-50 (skalaen går til 160), men med den CDen kan jeg ikke skru volumet mye over 8 før det begynner å bli høyt.
 
Topp Bunn