Naxos Jazz Legends

Vidar P

Æresmedlem
Ble medlem
25.12.2003
Innlegg
16.745
Antall liker
271
Sted
Kristiansund
Torget vurderinger
2
Hei, noen som kjenner til detaljer rundt remasterene fra denne serien? Er de av samme høye nivå som Historical-serien deres, evt samme mennesker bak?

Det er jo legendariske artister, mye av dette er jo innspilt før det ble vanlig med lydbånd. Naxos Historical lager jo svært gode overføringer av klassisk musikk, så dersom deres jazz-avdeling er like gode, så havner det noen titler i postkassa fra salget på Europadisc.

Denne f.eks... og flere i Django-serien.



http://www.europadisc.co.uk/classic...t_-_Volume_10:_andquot;Bellevilleandquot;.htm
 

Minutten

Hi-Fi freak
Ble medlem
15.12.2007
Innlegg
8.299
Antall liker
3.090
Torget vurderinger
4
Den eneste jeg fant i samlingen min er Art Tatum.
Dette er innspillinger fra 1933-1940.
Står uthevet "Digital Noise Reduction" by Graham Newton, men dette er heldigvis ikke en av disse platene der all støy er fjernet. Jeg skriver heldigvis fordi disse støyløse historiske cdene pleier også være ganske så "livløse".
Siden du er vant med klassiske historiske innspillinger så kan nok disse være vel verdt å ta en lytt på, andre bør være klar av at det er endel støy på disse, mye mer en på en vanlig LP.

-Minutten
 

Vedlegg

Vidar P

Æresmedlem
Ble medlem
25.12.2003
Innlegg
16.745
Antall liker
271
Sted
Kristiansund
Torget vurderinger
2
Takker for insight Minutten! Jeg har bestilt Django sammen med en gledelig stor bunke klassiske fra Naxos Historical (bestilte en eller to moderne også). Gleder meg. Jeg er ellers ikke kjent med Django annet enn fra radioen, så dette blir et interessant dykk!
 
Topp Bunn