Jeg gleder meg

Dan Dare

Overivrig entusiast
Ble medlem
19.11.2005
Innlegg
1.010
Antall liker
390
Sted
Egersund
Torget vurderinger
4
Inspirert av BigSwifty's "Big Mac" tråd gleder jeg med noe sinnsykt til slutten av august når jeg kan pakke opp mine egne McIntosh MC 2 KW "Big Mac".
Pga. husbygging har disse stått trygt (forhåpentligvis) lagret siden høsten men nå nærmer det seg endelig innflytting i nytt hus og utpakking og oppkobling av disse.
I løpet av siste året har det skjedd store omveltninger i oppsettet mitt. Mine kjære Mark Levinson 33H har fått et trygt og godt hjem på Hana. Disse har jeg også mulighet for å se og høre dersom savnet blir for stort.
CD spilleren Esoteric X01 D2 har måttet vike til fordel for komboen Esoteric P03/D03 med seperat drivverk og dac. Det blir utrolig spennende å koble dette opp i oppsettet.
Høyttalere og pre-amp er beholdt da jeg er meget godt fornøyd med disse og ser ikke for meg oppgradering innenfor en anstendig pris. Med andre ord tror jeg det vil koste mer enn det smaker med en videre oppgradering her.
Det som jeg ønsker å jobbe videre med er kabling og romløsning. Mitt tiltenkte lytterom skal etter planen også fungere som hjemmkino, men dette får komme etter hvert. Først vil jeg jobbe litt med plassering for å få best mulig godlyd.

Så når ting begynner å komme på plass kommer jeg til å inviterer til en lyttekveld. Dette kan være nyttig for meg med tanke på input og råd med hensyn til plassering av utstyr og andre tiltak for å bedre lyden. Det nye rommet blir avlangt med skråtak og stor takhøyde, så det kan kansje ligge et par utfordringer her?
;D ;D ;D
 

authentic

Hi-Fi freak
Ble medlem
03.07.2007
Innlegg
9.238
Antall liker
2.373
Torget vurderinger
13
Høres ut som ett rimelig heftig oppsett, hvilken HT og preamp skal dette kjøres på ... ?
 

Dan Dare

Overivrig entusiast
Ble medlem
19.11.2005
Innlegg
1.010
Antall liker
390
Sted
Egersund
Torget vurderinger
4
Preamp er Mark Levinson 32 REF (litt usikker på hvordan denne matcher McIntosh, men satser på at det går bra)
Høyttalere er Revel Ultima2 Saloon
 
Topp Bunn