Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Overivrig entusiast Dan Dare's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2005
  Sted
  Egersund
  Innlegg
  816
  Tagget i
  1 Innlegg

  Jeg gleder meg

  Inspirert av BigSwifty's "Big Mac" tråd gleder jeg med noe sinnsykt til slutten av august når jeg kan pakke opp mine egne McIntosh MC 2 KW "Big Mac".
  Pga. husbygging har disse stått trygt (forhåpentligvis) lagret siden høsten men nå nærmer det seg endelig innflytting i nytt hus og utpakking og oppkobling av disse.
  I løpet av siste året har det skjedd store omveltninger i oppsettet mitt. Mine kjære Mark Levinson 33H har fått et trygt og godt hjem på Hana. Disse har jeg også mulighet for å se og høre dersom savnet blir for stort.
  CD spilleren Esoteric X01 D2 har måttet vike til fordel for komboen Esoteric P03/D03 med seperat drivverk og dac. Det blir utrolig spennende å koble dette opp i oppsettet.
  Høyttalere og pre-amp er beholdt da jeg er meget godt fornøyd med disse og ser ikke for meg oppgradering innenfor en anstendig pris. Med andre ord tror jeg det vil koste mer enn det smaker med en videre oppgradering her.
  Det som jeg ønsker å jobbe videre med er kabling og romløsning. Mitt tiltenkte lytterom skal etter planen også fungere som hjemmkino, men dette får komme etter hvert. Først vil jeg jobbe litt med plassering for å få best mulig godlyd.

  Så når ting begynner å komme på plass kommer jeg til å inviterer til en lyttekveld. Dette kan være nyttig for meg med tanke på input og råd med hensyn til plassering av utstyr og andre tiltak for å bedre lyden. Det nye rommet blir avlangt med skråtak og stor takhøyde, så det kan kansje ligge et par utfordringer her?

 2. #2
  Hifi Freak authentic's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2007
  Innlegg
  9,117
  Tagget i
  2 Innlegg

  Jeg gleder meg

  Høres ut som ett rimelig heftig oppsett, hvilken HT og preamp skal dette kjøres på ... ?
  Referanse kunde for Arendal Sound

 3. #3
  Overivrig entusiast Dan Dare's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2005
  Sted
  Egersund
  Innlegg
  816
  Tagget i
  1 Innlegg

  Jeg gleder meg

  Preamp er Mark Levinson 32 REF (litt usikker på hvordan denne matcher McIntosh, men satser på at det går bra)
  Høyttalere er Revel Ultima2 Saloon

 4. #4
  Overivrig entusiast Geir_O's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2002
  Innlegg
  716
  Tagget i
  0 Innlegg

  Jeg gleder meg

  Vi gleder oss

  Mvh
  Geir
  Well Tempered Classic/Lyra Skala, Linn Linto, Linn Akurate DSM, Oppo BDP-103D, Mark Levinson 335, B&W 805D, Rel B1, Linn + Audioquest ++ kabler, Solid Tech rack og dempeføtter. Holfi puter

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed