Abstinens

tah

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
17.03.2002
Innlegg
115
Antall liker
38
Eg er for tida i Montenegro, i Igalo/Her?eg Novi. Kona er der pa giktbehandlng, og eg er turist i haustferien. Her er flott nok, men for hifi-ineresserte er det absolutt utkant...
Det er sjolvsagt det vanlege plastikkskrammelet pa barer og slikt. Har kikka litt innom eit par butikkar, men ingenting som likner pa hifi.
Her ein dag var eg pa rusletur, og naerma meg det nye kjopesenteret "Hipermarket" . Det var styygg lyd i mange hundre meters avstand! Og inne i butikken var det enda verre! Nytt, flott, ogsa etter vare mal. Men med lydsoeppel i store doser. Og kundane ser ikkje ut til a bry seg! Fjortispop pa kroatisk er heftig!
TA
 

ansepe74

Overivrig entusiast
Ble medlem
13.01.2007
Innlegg
1.005
Antall liker
31
Sted
Bodø
Neste gang får du ta med deg en pc, hodetelefonforsterker m/USB og ett par fete lurer :)
 

HoJ

En glad amatør.
Ble medlem
11.11.2006
Innlegg
19.444
Antall liker
35.258
Sted
Stavanger
Torget vurderinger
2
Noen ganger er det bare å godt å komme hjem til anlegget i huset - ikke sant..
 

tah

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
17.03.2002
Innlegg
115
Antall liker
38
Joda, det var godt å koma heim til vellyd. Rettnok er ML-en på service, men Meridian-blokkene funker bra nok.

Men problemet er ikkje bare fråvær av godlyd, men like mykje all den lydsøpla ein må finna seg i. Men Herzeg Novi er er sikkert ikkje verre enn andre turiststader.

Var også ein tur innom Dubrovnik. (Anbefales!!! Direktefly frå Sola.) Der var det ein ordentleg platebutikk! Kom ut igjen med ein CD-boks med Britten/Rattle/Birmingham SO. Den fekk snurra litt i går.
Britten er ofte problematisk. Men Rattle og Birmingham hadde eit fantastisk grep på 1900tals-musikken, og også på Britten, kunne eg hørra. Ser fram til fortsettelsen....

TA
 
Topp Bunn