Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak gut_man's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2004
  Innlegg
  5,040
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1

  Hortenmessa 2010, noen andre som skal bortover?

  For en gangs skyld har jeg fått ordna fri, ungene er borte og jeg kan reise til Horten på guttetur. Utgangspunktet var at jeg og Shadow skulle reise, men så skar det seg for ham. Så jeg lurer ganske enkelt på; er det flere fra lydlauget som har tenkt seg til Horten? Jeg hadde i utgangspunktet tenkt meg bortover på fredag formiddag for å inspisere et par anlegg for så å legge turen til Horten igjen på lørdag. Hvis andre har tenkt å ta turen, kan vi kanskje slå oss sammen mht transport?
  Høytt; gut_horns active system m/GroundSound DCN28. Digitalkilde; ROON Nucleus,, dCS Paganini, dCS Puccini U-clock. Analogkilde; Studer A80R, Aesthetix IO signature,Consen RIIA,VPI TNT, Lenco PTP4, Kuzma 4point, FR64fx, Airtangent 2b, FR64fx, Dynavector DRT XV-1s,Van den Hul Colibri XGP, VdH The Canary, VdH Grasshopper GLA, Audio Technica AT33 mono. Amper: Aesthetix Callisto, 8 kanaler Anaviiew.

 2. #2
  Moderator bambadoo's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2002
  Sted
  Lørenskog
  Innlegg
  17,679
  Tagget i
  2 Innlegg

  Hortenmessa 2010, noen andre som skal bortover?

  Om Haugalandet er omegnen så er det en liten teoretisk sjanse for at jeg tar turen. Men sjansen er liten...
  I don't believe in system matching. If something is good, it's good. If it only sounds good under certain conditions, it is not good - it is incorrect. - Charles Hansen

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed