Lyttekveld?

R

Rojoh

Gjest
Nå har jeg hatt gleden av å få komme på besøk hos flere hyggelige hifi og musikkinteresserte her i distriktet. Riktig moro har det vært. Godt humør og fin stemning. Nå har det seg slik at jeg (snart) er på flyttefot, og anlegget pakkes ned for en stund. I den anledning passer det seg kanskje å gjengjelde litt av gjestfriheten jeg selv har møtt rundtom. Derfor tenkte jeg å invitere til lyttekvelder denne helgen for dem som er interesserte.

Bor i en relativt liten leilighet, så antall besøkende er litt begrenset. Samme med maxvolum og stengetid. Hvis vi klarer å runde av rundt 23.00, så tåler nok naboene det. ;) Tenker at fra kl. 19.00 og litt utover skulle passe. Både fredag og lørdag står åpne, slik at vi om nødvendig kan fordele litt. Ta kontakt via PM/eller her i tråden for adresse og "påmelding" - slik kan jeg evt. forutse hvor mange som tenker å stikke innom. Om noen ikke rekker det før søndag, så skal vi sikkert får det til også. :)

Stikkord for aftenen er:
- Ta med favorittmusikk.
- Ikke ha skyhøye forventninger
- Jeg kommer til å ha litt lysebrunt i kjøleskapet

Anlegget består av Hegel cdspiller direkte (passivt) inn i EAR effekttrinn, som igjen forsyner ett 8" coax-element i Tannoyene. Kabling er litt uhøytidlig.



Mvh. Johan
 

Vedlegg

R

Rojoh

Gjest
Bare å stikke innom. :)

Btw: Hvis man kjører, så er det nok best å parkere langs veien v/kolonihagene.

Mvh. Johan
 

HoJ

En glad amatør.
Ble medlem
11.11.2006
Innlegg
19.364
Antall liker
35.097
Sted
Stavanger
Torget vurderinger
2
Hadde det bare vært søndag....
 
R

Rojoh

Gjest
Ingenting i veien for søndag heller. Ser uansett ikke for meg noen "stor-samling", men snarere en mulighet for interesserte til å få hørt på anlegget før nedpakkingen begynner. Bare gi signal når det måtte passe på søndag. :)

Mvh. Johan
 

Vermin

Hi-Fi freak
Ble medlem
19.09.2006
Innlegg
6.999
Antall liker
5.918
Sted
Bjerkreim
Torget vurderinger
45
Jeg kommer enten i morgen kveld eller søndag. :)
 

HoJ

En glad amatør.
Ble medlem
11.11.2006
Innlegg
19.364
Antall liker
35.097
Sted
Stavanger
Torget vurderinger
2
Jeg kommer søndag ved 19.30 tiden - hvis det passer..
 

Vermin

Hi-Fi freak
Ble medlem
19.09.2006
Innlegg
6.999
Antall liker
5.918
Sted
Bjerkreim
Torget vurderinger
45
Tusen Takk for en veldig hyggelig kveld. Det var usedvanlig kjekt og endelig få høre på annlegget og musikken din.
Det er uten tvil ett annlegg etter min smak, det er så utrolig sjelden man finner noe slikt som spiller god gammaldags rock slik det SKAL spilles. Mitt takler det ikke i så stor grad ( :-[)
Plate etter plate med det rareste og det mest kjente trillet ut av Tannoyene uten en eneste ulyd og irritasjonsmoment. Lyttetrettheten var ikke nær engang, satte man på en god innspilling var de høflige nok til og vise frem dette også.
Det at ingenting stikker seg ut og irriterer er ett stort pluss i boka, vil man ha mer av en ting går det ofte utover andre ting. Synes dette lå på ett jevnt over høyt nivå over hele fjøla uten de store imponatoreffekter.
Det var også veldig morro og høre hvordan ørene vendte seg til det etter hvert, på de første platene jeg hadde medbragt savnet jeg litt men etter en time og så plutselig så var savnet borte ??? :)

Jeg vil si at uansett om du ikke har verdens beste ditt og datt osv så spillte det så vanvtittig bra at det er bare og ta av seg hatten. Du har tydeligvis fått frem en supermatch med rom, høytalere, forsterker og signalkilde. Det er jammen ikke ofte jeg hører. Dette er ett annlegg jeg kunne sittet i dagesvis med bare en pen bunke plater, en kasse pils og Prince'n min.
Synd vi mister deg i lauget men du har lovet og vende tilbake ved enkelte anledninger og det håper jeg virkelig ikke blir for lenge imellom.
Takk for laget og god tur videre :)

Mvh. Aleksander "som angrer på han ikke tok med mere 70talls rock"
 
R

Rojoh

Gjest
Takk for lyttekvelden, ja. Riktig trivelig var det. :) Hyggelig at lyden falt i smak. Nå liker vi jo litt av samme musikken også, så det er jo litt moro å se at prefereansene er sånn noenlunde samstemte. Jeg føler meg også komfortabel med tingenes tilstand, og må innrømme at jeg satt oppe til ca. kl. 0400, og drakk pils, spilte Gentle Giant/Octopussy et par-tre ganger med rullingsen for hånd. ;D Du skal ikke se bort fra at jeg dukker opp på et og annet treff innimellom, selv om jeg nå går inn i en nedpakkings-fase.

Mvh. Johan
 

HoJ

En glad amatør.
Ble medlem
11.11.2006
Innlegg
19.364
Antall liker
35.097
Sted
Stavanger
Torget vurderinger
2
Takker for at jeg fikk komme i dag. Har aldri hørt Glenair bedre noen gang! Behaglig lyd, du har fått mye ut av det du har der. Irriterende god cd-spiller også :D. Enig med Vermin - trist at du "forlater" oss, men en skal ikke se bort i fra at vi treffes igjen..

Takk Rojoh!
 
Topp Bunn