Resultater 1 til 18 av 18

Tråd: Uno å di

Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak Vermin's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2006
  Sted
  Bjerkreim
  Innlegg
  6,709
  Tagget i
  1 Innlegg
  Torget
  2

  Uno å di

  Det har blitt ytret ønske fra hoder her på HFS at jeg skrev en snutt om det jeg har prøvd i heimen. Jeg har somregel vært flink og ta bilder hver gang noe nytt gjester heimen men ikke av alt desverre.
  Understreker også at lytteforholdene er gjort under meneskelige forhold hvor jeg/vi har brukt en kveld på noe og annet har jeg hatt stående noen dager/uker i slengen. Det har vært innom folk som også gjerne hørte på og de må gjerne komme med kommentarer utifra eget øre da jeg vet at ikke alle oppfatter lyd likt.
  Bildene er av div. kvalitet da det av og til ble bydt på alkoholholdige drikker og man ikke gadd og vase med kamera.

  Det har ikke blitt brukt noen form for måleapparater hverken til nivåmatching og annen faenskap, vi har brukt ørene og kost oss. Det er derfor vi driver med dette

  Vi kan begynne med ett bilde hvor mye er samlet for en photoshoot:


  Vi begynner med den store maskinen i midten under mitt eget VTL ST-85 effktrinn.
  Det er en integrert hybdrid forsterker ved navn DK Design MKII, den har 150 hestekrefter og rør i forforsterkerdelen. Langt fra så tøff i trynet som utseende skal ha det til. En perle av en forsterker, varm, lun og noen fantastiske klangfarger. Dette låter rør lang vei. Den er absolutt verd hver krone for sin fantastisk flotte oppløsning og hestespark i bassen, men alikevel full kontroll til og klare og holde mellomtonen varm og innbydende. En sånn skal jeg kjøpe meg som backup.

  Til høyre for denne står det en Ayon Audio Spark, 22w, 6C33 trioder, integrert og med fjernkontroll.
  Vakker og se på, tung og løfte på. 35kg kvalitet. Denne sleit jeg veldig med og få til hos meg, fikk aldri fokus selv om jeg lett hørte at lyden fra den var vanvittig flott. Jeg oppfattet den aldri som analytisk, heller en god utgave av transistor. Full stramhet i bassen som jeg sjelden får med trioder, må være 6C33 røret. Heller ikke overkommen varm i øvre spekter, bare veldig delikat og glatt. Prøv denne på Klipsch gutter Gliser Den ble prøvd på et annet annlegg også og der fikk vi fokus og vakre toner, høytalerene der var realtivt tungdrevne så helt fair ble det ikke men en absolutt flott og god forsterker.

  Helt til venstre står JanR sin DIY2A3 forsterker med sine brutale 3 watt og veldig tunge trafoer er dette en triode jeg gjerne stifter flere bekjentsakp med. Jeg spillte først på den med Vincent SA-T1 pre og Hagtech Clarinet pre men følte alltid at den var litt laidback og "tung". Men den har jo potmeter så hva er feilen med og kjøre den som integrert? Osteaktig Da ble det andre baller, det var da min elleville følelse kom, den åpnet seg betraktelig og var vanvittig åpen i både mellomtone og diskant. Bassen var utrolig flott utenom de dypeste oktavene som virket til og være kuttet. En fantastisk forsterker som jeg er kjempeglad for at JanR bestemte seg for og beholde

  Mellom 2A3 og DK Design står det to pre-amper, den underste er en NLE pre amp. Den har noen kondiser osv så den kan vel ikke kalles passiv lenger. Men den låter litt passivt for og si det slik. Da jeg hadde den på besøk virket det som den slapp igjennom Audio Note dacen sine ankepunkter i veldig stor grad, Dypbassen ble litt kjedelig og en god del av gløden og homogeniteten som jeg forbinder Audio Note med forsvant. Jeg skal hanke den inn igjen for en second opinion snart da cd-spilleren min har forandret seg.

  Oppå NLE står Hagtech Clarinet, ett nydelig lite dyr som RoDa har bygget. Han har solgt den og så har den til slutt endt opp hos meg, denne har ett massivt spark i dypbassen som jeg skulle ønske alle pre-amper hadde. Den mangler endel på oppløsning, har ikke noe dybde og perspektiv men fantastisk morsom og lytte til. Den har planen klare for fremtiden, den skal settes skikkelig i stand og brukes på ett transistor trinn en annen gauk har bygget

  Oppå racket står to stykk drivverk, det ene er Audio Note CDT-Two og som kanskje kan lese utav navnet benytter seg av CDPRO2 drev fra Phillips og det andre heter Teac T1 som benytter seg da av Teac's eget VRDS drev.
  Det gikk ikke mange dagene med disse oppimot hverandre før jeg solgte AN drevet, den tyngden T1 tilførte og enorme mellomtonedynamikk gjorde meg litt viril. Det ble ikke aktuelt og spille på CDT-Two lenger.

  Pre-ampen som står i racket er en Vincent SA-T1, den har jeg solgt nå men var lenge min "referanse" om man kan kalle det det. Mest fordi den var veldig bra, og fordi den reagerte fort ved rørbytting. Jeg endte opp med Mullard CV4004 og Brimar CV4003 i den til slutt og jeg savner den ved en rekke annledninger. Rett og slett ett kupp.

  Det ligger også noen kabler fremfor, disse skal jeg komme tilbake til.


  Så min kjære, kjære (ex)dac


  Jeg leste gjennom AN's venner mye i sommer før jeg turte og kjøpe en selv. Det var noen ved religionen med disse som fasinerte meg. Og jeg har hatt den nesten 5 måneder før jeg solgte den nå for ikke så lenge siden. Jeg savner den enda av og til, den har noe varmt over seg. Noen innbydende, analogt. Vanskelig og skrive, men de som har hørt slike i ett oppsett den matcher (som absolutt ikke er alle) vet godt hva jeg snakker om.
  Jeg detter nok aldri utav AN tråder etter hva den gjorde med meg. Hånd i hanske på Trianglene jeg hadde men på Avantgarde ble det av og til litt snillt

  Så til en 300B forsterker av bra kaliber:


  En Audio Note Conqueror, 2x8w ekte Single ended 300B rørwatt.
  Denne fikk jeg ikke stiftet så mye bekjentskap med annet enn ett par dager før jeg sendte den til Brynjar, den brummet litt. Audiomix har overtatt roret og har funnet utav det, så den kommer snart heim te far.
  Det jeg hørte var absolutt bra, analog dynamikk med deilige klangfarger. Mer riktig
  Jeg skal evt komme tilbake til den

  Så en cd-spiller:


  En Cayin CDT-17, den hadde Burson Amper og Sonicap kondiser for annledningen.
  Den hadde desverre en feil her hos meg slik at lydbildet alltid trakk litt til høyre, men fikk med meg lyden alikevel.
  Den var superoppløst, makan, rett frem og ærlig. Ikke mye ble overlatt til tilfeldighetene der. Det jeg likte best med den var den fantastik flotte mellomtonen. Denne spilleren annbefaler jeg gjerne til folk med ett annlegg som sliter med for lite trøkk i toppen.

  Så til en i samme kategori:


  LCAudio Millenium, satt sammen av Shadow (som så mye, mye annet).
  Grunnen til at denne er i samme kategori er at denne har samme ekstreme oppløsning. Den trøkker på og viser "no mercy". Da vi spilte LP-plater var den akkurat slik den skulle med på cd-plater ble det hakket over hva man kunne hatt der og da. Men det er jo alt om matching osv. Har du en slik og får den til har du effektrinn i all "æva"



  Så var Rojoh borte en kveld med Hegel og pils, en lærerik aften. Den Hegel spilleren skal man ikke kimse av. Jeg likte den veldig godt, jeg savnet litt dypbass i forhold til Wadiaen min og kanskje litt mer ro i overtonene men pirk,pirk.
  Collbiz har vært borte med sin Lavry DA10 ved en tidligere annledning, og han påpekte at han synes DA10 og Hegel låt veldig likt. Noe jeg egentlig er ganske uenig i. Jeg savnet aldri dypbass og kontroll på DA10. det jeg savnet på den var litt mer futt i mellomtone området. Den hadde en heving i mellombassen som Wadia ikke har, noe som kanskje er grunnen til at det gikk utover smekket i skarptromma.
  En dac jeg gjerne skulle levd med noen uker, jeg tror den hadde blitt stående da.

  Så litt "vintage":


  En Doxa 03 Custom, som er bygget av Malmin til Shadow da jeg knappt kunne gå ( :P )
  Fytte grisen, i "gamle" gader kunne de lage RIAA trinn. Dette er en pre med innegygget RIAA.
  Som ren pre i sampsill med Wadia og VTL har den et lett trøkk i mellombassen og en vidunderlig glatt spillestil. Men det er RIAA'en som er noe og hoppe opp og ned for. Denne overgår både VTL's innebyggede, ProJect TubeBox og Vincent. Makan til lekenhet uten og miste kontrollen. Fantastisk bass, fantastisk mellomtone, fantastisk diskant. Jeg har ikke noe og klage på i det hele tatt. Og for og være enda tøffere så er den helt TYST! Vil ha.

  PU:


  Dette er en Grado Reference The Reference (snakk om og skryte?)
  Den låner jeg av gut_man, har lånt den lenge nå. Det er bare fordi jeg liker den veldig godt og den spiller varmt og pent slik jeg vil analog lyd skal være Glad
  Jeg har ingen andre referansegrunnlag enn denne oppimot en billig Ortofon som sto på originalt. Denne er bedre og vinyl spiller veldig bra til prisen jeg har betalt for det



  Så til kabler, der har jeg prøvd mye rart og koser meg egentlig med det. Synes det er en kjekk ting og kunne trimme klangbalansen uten att det går så utover spillestilen til resten av annlegget.
  Jeg har brukt Black Magic Revelation all over signalkabelmessig og Xindak FS-01 som høytalerkabler.
  Signalkabelen jeg har likt best heter SILK MKII, det er den som best har sluppe gjennom signalet uten og tilføre/ta bort noe som helst. Wireworld Equinox som jeg har nå er varmere og mer homogen og jeg liker egentlig denne like godt de kveldene jeg spiller for og slappe av. Men jeg er redd det blir SILK på meg til slutt.
  Kimber Hero er også en kabel jeg likte, den var veldig ærlig. Ikke noe rot, men når jeg spillte høyt så kunne det bli litt for mye rett i fleisen og det virket som det mistet mere kontrollen. Lånte ett kabelsett fra ZU Audio av ELEL6200 også, dette var en veldig bra kabel. Den må sies og være dønn nøytral oppover men med en liten kul i bassen som virket litt engasjerende først men etter en stund ble man lei.
  Oppimot BM Revelation er den dog hakket bedre. Revelation har en sånn ekkel innbydende varme i mellomtonen som ikke henger samme med den gode oppløsningen i kabelen. Bassen er det beste, stram og dyp. Men jeg får ikke sammenhengen til med disse. Det samme gjelder for høytalerkabelen til Revelation, litt varm i mellomtonen, frisk i diskanten og kjempebra bass.
  Alpha Goertz Pyton (tror jeg ) er en kabel jeg likte veldig godt, den var veldig lik Xindak FS01 generelt men bare hakket varmere og bedre oppløst i toppen. Hadde det ikke vært for at jeg synes Xindak er penere hadde jeg kjøpt ett par sånne. Jeg håper og få prøvd AU24 en gang, spent.
  Mekket egne sølvkabler, av 0.8mm glødet finsølv og bomullsisolasjon. De var varme de, ble kjedelig og høre musikk for det føltes tilslørt. Jeg skal prøve de igjen nå siden annlegget mitt er betydelig lysere enn sist gang jeg prøvde så kan jeg heller oppdatere viss det er ønskelig.


  Dere som gidder og lese får ta det somd et er, prøvd over tid osv. Det har vært morro sålangt og jeg har enda flere ting på plakaten som skal innom. Skal prøve og huske og skrive litt for hver. Men det er mye mulig jeg glemmer det.
  Kom gjerne med spørsmål og kommentarer. Jeg skal svare etter beste evne

  Her er slik det ble seendes ut til slutt:
  Vedlagte bilder Vedlagte bilder          
  Trio Ω , BD, Parasound, AirTight, EAR, Oppo, Roon Nucleus, TWRaven, Garrard, Loricraft, 4Point, Triplanar, Origin Live, Reed, Van Den Hul, Lyra, Miyajima, Transfiguration, Dynavector

  Hornalliansen

 2. #2
  Rubinmedlem JanR's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2006
  Sted
  Sarpsborg
  Innlegg
  32,190
  Tagget i
  0 Innlegg

  Uno å di

  Kjempeflott beskrevet A
  Flotte bilder au.
  Sånne tråder (før evt eglingen begynner ) liker jeg.
  i'll be back

  /jan
  Nomen mihi Legio est, quia multi sumus

 3. #3
  Moderator bambadoo's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2002
  Sted
  Lørenskog
  Innlegg
  17,679
  Tagget i
  2 Innlegg

  Uno å di

  Rett og slett et glimrende innlegg. Ser flott ut - og interessant lesing.
  I don't believe in system matching. If something is good, it's good. If it only sounds good under certain conditions, it is not good - it is incorrect. - Charles Hansen

 4. #4
  Rojoh
  Guest

  Uno å di

  Kjempeflott innlegg. Sannelig litt av en liste med komponenter du har prøvd ut i anlegget + den posen full av rør du hadde... Nok å holde styr på, ja. Ellers så syntes jeg det låt riktig flott hos deg. Må nok innrømme at jeg savner litt av trøkket som bor i anlegget ditt. Ellers så hadde vi en riktig så hyggelig kveld ned hos deg. Bare litt synd at man må forholde seg til jobb og leggetid når man har det gøy.

  Mvh. Johan

 5. #5
  Hifi Freak Vermin's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2006
  Sted
  Bjerkreim
  Innlegg
  6,709
  Tagget i
  1 Innlegg
  Torget
  2

  Uno å di

  Takk JanR, bambadoo og Rojoh.
  Hyggelig at dere likte den, det er bare og komme igjen en gang med bedre tid og større pose
  Trio Ω , BD, Parasound, AirTight, EAR, Oppo, Roon Nucleus, TWRaven, Garrard, Loricraft, 4Point, Triplanar, Origin Live, Reed, Van Den Hul, Lyra, Miyajima, Transfiguration, Dynavector

  Hornalliansen

 6. #6
  Rubinmedlem JanR's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2006
  Sted
  Sarpsborg
  Innlegg
  32,190
  Tagget i
  0 Innlegg

  Uno å di

  Befriende deilig beskrevet (dæven det var mye på engang)
  Bruker du sølv kabler i dag i anlegget ?
  Mener jeg så noe om sølv ht.kabler ?

  /jan
  Nomen mihi Legio est, quia multi sumus

 7. #7
  Hifi Freak Vermin's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2006
  Sted
  Bjerkreim
  Innlegg
  6,709
  Tagget i
  1 Innlegg
  Torget
  2

  Uno å di

  Sitat Sitat fra JanR
  Befriende deilig beskrevet (dæven det var mye på engang)
  Bruker du sølv kabler i dag i anlegget ?
  Mener jeg så noe om sølv ht.kabler ?

  /jan
  Jeg bruker de ikke per i dag, men de er på vei hjem igjen etter utlån til en med-pasient. Så jeg gleder meg veldig til og prøve de igjen da oppsettet selvsagt har forandret seg siden sist.
  Trio Ω , BD, Parasound, AirTight, EAR, Oppo, Roon Nucleus, TWRaven, Garrard, Loricraft, 4Point, Triplanar, Origin Live, Reed, Van Den Hul, Lyra, Miyajima, Transfiguration, Dynavector

  Hornalliansen

 8. #8
  Hifi Freak JanOlav's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2005
  Sted
  Sandefjord
  Innlegg
  7,241
  Tagget i
  0 Innlegg

  Uno å di

  Flott oppsett og veldig bra beskrevet!
  Slike tråder liker vi!
  Skifta nick?
  *KLIPSCHORN*BOTTLEHEAD*EAR*SANSUI*PIONEER*TECHNICS *

 9. #9
  Ludo
  Guest

  Uno å di

  Dette er artig lesing; moro å få med opplevelser av hvordan lyden er og ikke minst at feelgoodfaktor spiller en rolle

  Fine bilder av et flott oppsett - bra jobba!

 10. #10
  Hifi Freak Vermin's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2006
  Sted
  Bjerkreim
  Innlegg
  6,709
  Tagget i
  1 Innlegg
  Torget
  2

  Uno å di

  Takk for hyggelige tilbakemeldinger. Skjønner jeg kanskje skal være flinkere til og skrive slikt

  Continuo: Ja følte for en forandring
  Trio Ω , BD, Parasound, AirTight, EAR, Oppo, Roon Nucleus, TWRaven, Garrard, Loricraft, 4Point, Triplanar, Origin Live, Reed, Van Den Hul, Lyra, Miyajima, Transfiguration, Dynavector

  Hornalliansen

 11. #11
  Hifi Freak kaap's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2004
  Sted
  Rana
  Innlegg
  3,211
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1

  Uno å di

  Heisann

  Ser det er åpnet for SPM, så jeg fyrer løst...
  Ser at TEAC T1 har måttet vike plass for et wadia drivverk... Hvilken modell er det og "fikk du igjen for ved dette byttet"..?

  mvh kai
  S.O.t.M sMS-200neo // Singxer SU-1 (DDC) // DP DAC 8.0
  Thorens TD321/RB300 // Ortofon Quintet Blue // DP DPR2.19
  DP C1s // DP EC502 // DP A1s x 2// Multicell // Silk & Silspeak
  Admin for dpguiden.no // Min bildetråd // Byggetråd: Lytterom

 12. #12
  Hifi Freak Vermin's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2006
  Sted
  Bjerkreim
  Innlegg
  6,709
  Tagget i
  1 Innlegg
  Torget
  2

  Uno å di

  Sitat Sitat fra kaap
  Heisann

  Ser det er åpnet for SPM, så jeg fyrer løst...
  Ser at TEAC T1 har måttet vike plass for et wadia drivverk... Hvilken modell er det og "fikk du igjen for ved dette byttet"..?

  mvh kai
  Hei

  T1 var bare på lån, derfor snuste jeg opp en Wadia spiller som bruker VRDS drivverk. T1 har mere futt helt nedi der mens Wadia er hakket strammere og mer artikulert.

  Trio Ω , BD, Parasound, AirTight, EAR, Oppo, Roon Nucleus, TWRaven, Garrard, Loricraft, 4Point, Triplanar, Origin Live, Reed, Van Den Hul, Lyra, Miyajima, Transfiguration, Dynavector

  Hornalliansen

 13. #13
  Hifi Freak kaap's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2004
  Sted
  Rana
  Innlegg
  3,211
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1

  Uno å di

  Oki, takker for svar. Grunnen til at jeg spør, er at jeg sitter nemlig (ikke bokstavlig talt da...)på en T1 selv, sammen med en DPDAC 8.0. Har egentlig ikke fått bekreftet hvor god denne gamle spillern er. Det kostet tross alt knappe 8-9.000 for en mansalder siden. Regner egentlig med at jeg må opp på et nyere og bedre VRDS basert drivverk skal det bli noe bedre enn dette. Å gå ned til et CDpro" drivverk for eks, er ikke så enkelt etter å ha lest seg opp på hva guruen bak APLHiFi har å si om saken (han som har konstruert APL NWO3.0GO spillern som SAL, her på forumet, nettopp har fått i hus. Mulig jeg leste for kjapt gjennom teksten i toppen her.. men har du testet andre digital kabler? Har selv testet både dyre og enda dyrere, og har endt opp på en coax kabel med 75 Ohms WBT plugger. The K.I.S.S method!
  mvh
  S.O.t.M sMS-200neo // Singxer SU-1 (DDC) // DP DAC 8.0
  Thorens TD321/RB300 // Ortofon Quintet Blue // DP DPR2.19
  DP C1s // DP EC502 // DP A1s x 2// Multicell // Silk & Silspeak
  Admin for dpguiden.no // Min bildetråd // Byggetråd: Lytterom

 14. #14
  Hifi Freak Vermin's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2006
  Sted
  Bjerkreim
  Innlegg
  6,709
  Tagget i
  1 Innlegg
  Torget
  2

  Uno å di

  Sitat Sitat fra kaap
  Oki, takker for svar. Grunnen til at jeg spør, er at jeg sitter nemlig (ikke bokstavlig talt da...)på en T1 selv, sammen med en DPDAC 8.0. Har egentlig ikke fått bekreftet hvor god denne gamle spillern er. Det kostet tross alt knappe 8-9.000 for en mansalder siden. Regner egentlig med at jeg må opp på et nyere og bedre VRDS basert drivverk skal det bli noe bedre enn dette. Å gå ned til et CDpro" drivverk for eks, er ikke så enkelt etter å ha lest seg opp på hva guruen bak APLHiFi har å si om saken (han som har konstruert APL NWO3.0GO spillern som SAL, her på forumet, nettopp har fått i hus. Mulig jeg leste for kjapt gjennom teksten i toppen her.. men har du testet andre digital kabler? Har selv testet både dyre og enda dyrere, og har endt opp på en coax kabel med 75 Ohms WBT plugger. The K.I.S.S method!
  mvh
  Det drivverket er gull verdt, behandle det slik

  Jeg har prøvd endel digitalkabler. Den beste var en Black Magic coax kabel. Den var den som alltid ble stående. Ellers brukte jeg DP kabelen (sorte) ganske mye. Men den er hakket mørkere og har en fantastisk flott bass. Med Wadia fikk jeg også sjangs til og kjøre BNC både ut og inn og da ble det merkelig nok mye mindre forskjell mellom ulike kabeltyper. Så da kunne jeg lett bruke en vanlig 75ohms coaxial kabel kjøpt fra Elfa med kjempeflott resultat. Sølvkabel til senterlederen i DIY kabel ble uansett hakket mer dynamisk
  Trio Ω , BD, Parasound, AirTight, EAR, Oppo, Roon Nucleus, TWRaven, Garrard, Loricraft, 4Point, Triplanar, Origin Live, Reed, Van Den Hul, Lyra, Miyajima, Transfiguration, Dynavector

  Hornalliansen

 15. #15
  Rubinmedlem JanR's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2006
  Sted
  Sarpsborg
  Innlegg
  32,190
  Tagget i
  0 Innlegg

  Uno å di

  Er det noe nytt på gang i heimen tro ?
  Ting rekker vel ikke støve ned før det er på "dynga"

  /jan
  Nomen mihi Legio est, quia multi sumus

 16. #16
  Hifi Freak Vermin's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2006
  Sted
  Bjerkreim
  Innlegg
  6,709
  Tagget i
  1 Innlegg
  Torget
  2

  Uno å di

  Sitat Sitat fra JanR
  Er det noe nytt på gang i heimen tro ?
  Ting rekker vel ikke støve ned før det er på "dynga"

  /jan
  Jepp det er det, Nuff said
  Trio Ω , BD, Parasound, AirTight, EAR, Oppo, Roon Nucleus, TWRaven, Garrard, Loricraft, 4Point, Triplanar, Origin Live, Reed, Van Den Hul, Lyra, Miyajima, Transfiguration, Dynavector

  Hornalliansen

 17. #17
  Øivind
  Guest

  Uno å di

  dCS, dCS, dCS!!!!

 18. #18
  Hifi Freak Vermin's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2006
  Sted
  Bjerkreim
  Innlegg
  6,709
  Tagget i
  1 Innlegg
  Torget
  2

  Uno å di

  Sitat Sitat fra Øivind
  dCS, dCS, dCS!!!!
  Jeg har prøvd en, skal skrive litt når påsken er over. dCs, Jorma og Audience. Kanskje Naim viss mandag går i boks.
  Trio Ω , BD, Parasound, AirTight, EAR, Oppo, Roon Nucleus, TWRaven, Garrard, Loricraft, 4Point, Triplanar, Origin Live, Reed, Van Den Hul, Lyra, Miyajima, Transfiguration, Dynavector

  Hornalliansen

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed