Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Æresmedlem impulse's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2006
  Sted
  Hølen
  Innlegg
  13,199
  Tagget i
  1 Innlegg

  Julealliansetreffet 28.11 FLYTTET !!!

  Det synes som om det er mange som ikke er i form om dagen. Jeg har brukt mesteparten av de siste ti dagene sammen med en datter som slett ikke har vært bra, og i går kveld begynte jeg å kjenne at formen ikke akkurat er på vei dit jeg vil ha den. Å dra hyggelige mennesker i hus med nedadgående form er ikke akkurat noe sjakktrekk i disse dager. Dessuten har det ramla inn fire forfall de siste to dagene, så treffet i morgen ville blitt en svært nedskalert affære uansett. Når jeg først trommer sammen gutta, har jeg jo lyst til at så mange som mulig kommer, og ikke minst vil jeg være frisk! Status akkurat nå er begynnende feber. Ikke noe å flagge for.

  Derfor avlyser jeg treffet i morgen og satser på å finne en ny dato så fort som overhode mulig. Beklager både kort varsel og utfeiging, men jeg har grubla i hele kveld og kommet til at en ny dato er det eneste som duger.

  Jeg kommer tilbake med forslag til ny kveld fort. Beklager igjen. Jeg kryper til køys og tar på meg skjerf.
  Bergmann Magne m. S-booster PSU/ Koetsu Urushi Signature / Echole Obsession /Grandinote Celio/CEC TL3N / APL DSD-S XE / Ripstreamer Music Player XL/Conrad-Johnson Premier 16LS /300B S.E.T. m. WE og Hørning OPT / Audio Note Meishu SE/Impulse H2 Oblivion / 2 x Velodyne Ultra 1000 / Oblivion Energetic kabling / Nordost Quasar points / Oblivion referanse- nettfilter
  Skribent i Fidelity og medlem av Hornalliansen.
  Det er makt i de foldede horn.

 2. #2
  Kaare G. Opsahl
  Guest

  Julealliansetreffet 28.11 FLYTTET !!!

  Synd! men bedre å samle sammen flest mulig

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed