Ikke bare rør.....

Bromkamerat

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
16.09.2005
Innlegg
130
Antall liker
2
Hei alle hornenusiaster

Melder meg gjerne inn i lauget og vil gjerne komme med noen inntrykk som jeg har fått de siste ukene. Har i et par år nå kjørt på Cary 211 rør monoblokker med signal fra Burmester cd og pre koblet opp mot B&W 802D. Dette har i og for seg fungert bra med litt innkjøringsproblemer med hensyn til litt mye bass, men ok. Lyden var helt grei.
Fikk smaken på horn da jeg var innom Tor på Hortenmessa, og etter noen turer innom butikken i etterkant sitter jeg nå uten B&W men med to splitter nye Avantgarde Nano koblet opp mot den samme elektronikken.
Dæven for en lyd !! På demoene til Tor har jeg stort sett hørt på klassisk eller rolig jazz og forventningene var derfor stor da jeg satte i den ørste plata: Yello - the eye. Det låt fantastisk ! Har aldri hørt så mye kjappe transienter noen gang. Og for en dynamikk !! Da det store sjokket hadde roet seg tok jeg frem yndlingsmusikken: Rachelle Ferrell,Patricia Barber og bikkja til Roger Waters. Det var som å være i himmelen. Det som jeg opplever spesielt med hornene er gliset. En sitter å gliser hele tiden og rocke foten går i ett. Det er rett og slett morsomt og timene går så altfor,altfor fort unna.
Jeg blir sittende igjen med spørsmålet, hvorfor har ikke alle horn ?
Vil absolutt anbefale andre som går med horntanker å legge inn et sydenbudsjett til resten av familien i hornprisen. Kjøp horn, send kona og ungene til syden i en uke og du kan sette deg ned i godstolen og virkelig nyte livet.
Tilstedeværelsen er så stor at når jeg passerer høyttalerne på vei til kjøkkenet og Roger Waters står å spiller så glipper det ut fra munnen: Kan du passe deg litt Roger, jeg skal bare forbi deg.

Gjett om jeg gleder meg til de er ferdig innspilt !

jk
 

bambadoo

Æresmedlem
Moderator
Ble medlem
11.10.2002
Innlegg
22.136
Antall liker
10.612
Sted
Lørenskog
Torget vurderinger
16
Jepp nice å høre. Kan desverre ikke delta i horn lauget da jeg er Vestlending. Innehar de andre kriteriene.

Nydelig summering av dine nye stueskapninger bromkamerat.
 

rama

biskopen av holmlia
Ble medlem
09.06.2003
Innlegg
15.783
Antall liker
21.295
Sted
oslo
Torget vurderinger
17
"Jeg blir sittende igjen med spørsmålet, hvorfor har ikke alle horn?"

et veldig godt spørsmål, bromkamerat.

uansett, du inviteres til treff hos meg i påska, hvis du har tid.
sjekk tråden "træff!".
 

Bromkamerat

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
16.09.2005
Innlegg
130
Antall liker
2
Takk for det men familien har planlagt å stikke på fjellet så jeg får nøye meg med i-phone musikk. Får heller ta dette igjen senere.
 

argh

Overivrig entusiast
Ble medlem
29.04.2006
Innlegg
716
Antall liker
0
Vurderer selv Nano.

Hvordan funger det på rock?
 
Topp Bunn