Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem Sosjojuror's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2017
  Sted
  Orkdal
  Innlegg
  40
  Tagget i
  0 Innlegg

  Vurderer et ekstra par hodetelefoner til stua

  Hei!

  Jeg har et par BeyerDynamic DT-770 Pro 80 ohm som jeg er godt fornøyd med. Kobler dem rett i forsterkeren (Harman/Kardon 3490, har en FiiO E11 om jeg skulle føle for å koble de til mobilen eller Zune-en) og får godlyd ut. Men jeg synes ikke de fungerer like godt til all musikk. Merker det mest på rock. Typ blues rock, hard rock, alternative, synes de mangler litt "oomph!". Hjelper ikke så mye å skru opp bassen på forsterkeren heller.

  Utover det kan jeg koble dem til PC-en via lydkortet (SoundBlaster ZXR), uten at jeg merker så stor forskjell om jeg ikke bruker en time på å fikle med EQ-en per sang.

  Noen som har noen tips til meg? Ser helst at de er lukket, synes ikke on-ears er så komfortable å sitte med i en 8–12 timer i slengen, også kjent som en vanlig lørdag.

  Musikken jeg spiller er enten hva enn Tidal har som standard (ikke HiFi), kassetter, LP-er, MP3-er med veldig variabel bit rate (128kbps fra da jeg begynte å rippe egne sanger/laste ned fra Napster i 98, til 320 kbps fra de siste 10–15 åra), FLAC, og WAV.

  Prismessig vil jeg helst ikke overstige 3 000 kr, helst bør de nok ligge mellom 1 500 kr og 2 000 kr, men det får så være. Selvfølgelig. Finner jeg en ny drøm til 3 500 kr, vil det jo ikke være uaktuelt, men som sagt, jeg prøver å holde meg under. Driver og sparer til ny kjøkkeninnredning, det er dyrt nok.

  TLR: Nye, lukkede hodetelefoner med litt oomph til rock, pris helst rundt 1 500 kr og 2 000 kr (maks 3 000 kr).
  Carpe Noctem, seize the night.

 2. #2
  Hifi-interessert
  Ble medlem
  Oct 2018
  Sted
  Stavanger
  Innlegg
  59
  Tagget i
  4 Innlegg
  Creative Aurvana Live! (første versjon, ikke gen 2) er nok mest "oomph"/kvalitet du får for pengene. Den bruker en fostex biocellulosebasert driver som er kjent fra noen av de mest hardtslående hodetelefonene (TH-serien til Fostex, EMU Teak og Denon AH-DX000-serien). Den er langt under budsjettet ditt, minuset er egentlig at den er ganske dårlig bygd, komfort er rimelig god riktignok. Så lenge den brukes hjemme og ikke kastes rundt bør det nok gå bra.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed