Råd om oppgradering Fra Beoplay H7

skrubb

Fersking
Ble medlem
25.03.2018
Innlegg
3
Antall liker
0
Hei. jeg har nå En Beoplay H7 som jeg har vært veldig fornøyd med. Tanken er å oppgradere ett steg fra den. Nå har jeg ikke mulighet til å reise å lytte på produkter. Er det noen som har gått denne ruten tidligere? Nå er jo lyd smak en subjektiv ting og H7 leverer et lyd bilde jeg liker og med så gode anbefalinger de får er jeg redd for å gå på en dyr nedtur smell. Jeg har blinket meg ut Beyerdynamic DT 1770 Pro og Denon AH-D5200. Pluss Sennheiser HD 660 S ( men har lest at det skorter litt på dypbassen) Jeg spiller via usb AudioQuest DragonFly Black D/A-konverter og AudioQuest JitterBug støyfilter(som sikkert burde vært oppgradert også) Om noen har sammenlignet Beoplay H7 vs andre helst noe lett drevne klokker som de tydelig likte bedre hadde det vært fantastisk med noen meninger. På forhånd takk

Mvh
Skrubb
 
Sist redigert:

skrubb

Fersking
Ble medlem
25.03.2018
Innlegg
3
Antall liker
0
Etter timer med lesing over alt seiler plutselig ONKYO A800B inn som en sterk uventet kandidat til det enkle oppsettet mitt. Erfaringer?

MVH
Skrubb
 
S

svk

Gjest
Prøv beyer dt770 250ohm sammen med skikkelig forsterker. Spiller fletta av dine h7
 

sprellemannen

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
13.07.2016
Innlegg
243
Antall liker
95
Om du er på jakt etter lukka hodetelefonar, kan kanskje denne vera av interesse:
https://swsg.no/pioneer-se-monitor5-hodetelefon-sort
TRdY66d.jpg


Har den sjølv. Veldig fornøgd. Veldig god lyd. Funker bra kopla direkte i mobilen (utan hodetelefonforsterkar). Glimrande komfort (bruker den i timesvis, og det vert aldri slitsomt). Lett å regulera bøylehøgden. Det følger med puter både i (kvasi-)skinn og i velur. Og det følger med kablar i ulike lengdar.
Den er dessutan veldig godt lukka, og kan dermed eksempelvis brukast i kontorlandskap.

Har tidlegare hatt lukka Beyerdynamic DT770, og dei synes eg det var alt for mykje bass i. Lydkvaliteten og komforten er ikkje i nærheten av den nemnte Pioneer-hodetelefonen.

Sennheiser HD 660 S har eg trua på om du godtek at lyden lekker, og at den nok ikkje er fullt så eigna til utebruk.

Lykke til.
 

skrubb

Fersking
Ble medlem
25.03.2018
Innlegg
3
Antall liker
0
Takk for svar. Jeg tenkte det var greit å oppdatere tråden med hva jeg gikk for tilslutt. Det ble en ONKYO A800B i sammen med en NuForce Icon uDAC-2. En Bowers & Wilkins P7 ble også testet en stund, men i mine ører kunne ikke den måle seg med Onkyoen. Jeg er fornøyd med valget til mitt enkle bruk, selvfølgelig en kraftig forbedring fra H7, som dag og natt. Takk for svar.
 
Topp Bunn