Har ikke fulgt så nøye med på head-fi utstyr de senere årene, så kjenner at jeg er litt utdatert. Jeg har en liten head-fi rigg på hjemmekontoret mitt med en Burson Audio 160D og Audeze LCD-2 koblet til pc'en med Tidal Hifi som primærkilde. Dette oppsettet fungerer veldig fint, men skulle hatt et lite oppsett til godstolen i stua også.

Til dette oppsettet trenger jeg en kilde (streamer med støtte for Tidal og helst Roon), DAC og forsterker som ikke tar så mye plass. En Burson Audio 160D vil for eksempel være alt for stor til dette formålet. Jeg har et sett Sennheiser Momentum M2 over-ear hodetelefoner liggende å slenge etter at jeg kjøpte iPhone 7 hvor jeg kjøpte et sett Momentum wireless hodetelefoner. Tenkte derfor å bruke de gamle Momentumene til dette formålet - i hvert fall inntil videre.

Hvilke produkter bør shortlistes her? Har såvidt sett litt på SOtM (sMS-200 og sHP-100) som ser spennende ut, men det er jo et hav av alternativer her. Hva går for å være de beste alternativene innenfor rimelighetens grenser om dagen?