Innspill til nye hodetlf

martinlan

Hi-Fi interessert
Ble medlem
24.12.2014
Innlegg
92
Antall liker
9
Sted
Oslo
Hei!

Har nettopp gått til anskaffelse av en Fiio X5 mediaspiller. Den støtter høyoppløst avspilling, og virker generelt ganske awesome. Musikken jeg skal mate inn i den kommer til å ha ca CD-kvalitet (ripper lossless fra samlinga).
Spm. nå er om jeg skal skaffe meg et annet par hodetlf også. Per i dag har jeg et par Bose around-hear uten støykansellering, og er egentlig svært godt fornøyd med disse. Dersom jeg skal gå for nye nytt, ønsker jeg at de skal oppfylle en del av de samme kriteriene: Lette og behagelige å ha på, at de dekker over øret og har god mekanisk støydemping, og selvfølgelig god lyd! Er mest på kikke-stadiet per nå, men det hadde vært gøy å høre hva forumet måtte ha av innspill på dette. Budsjett er vel ca 2500, tenker jeg, og jeg er åpen for å se på pent brukte alternativer også.
 

Arne_M

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
23.07.2002
Innlegg
171
Antall liker
41
Sted
Oslo 0983
Torget vurderinger
9
NAD Viso HP50 er et godt alternativ innen rammen.
 

iMystic

Overivrig entusiast
Ble medlem
18.03.2014
Innlegg
608
Antall liker
78
Torget vurderinger
1
Liker du ren og detaljert lydkvalitet bør du kanskje vurdere Audio Technica M70x. Jeg betalte 2700 for mine, det er i nærheten av budsjettet ditt.
 
M

Morpheus

Gjest
Jeg liker veldig godt mine Yamaha pro 500. Men lette og gode på hodet kan jeg ikke garantere at du måtte finne dem, men hos meg sitter de bra på toppen. De er såpass gode at jeg ikke har følt behov for nye hodetelefonkjøp etter at de kom i hus. Men de har et kvalitetsproblem mtp sprekkdannelser i plastikken på hodebøylen. Om dette bare gjelder de første eksemplarene som ble produsert og evt er utbedret nå vet jeg ikke. Ellers er AKG veldig gode på kvalitet slik jeg opplever dem (har 550 og q701) Har også Shure 940. De er magiske på kvinnevokal, men har lignende problemer som Yamahaen mtp dårlig plastikk. Mine Maddog (Fostex) har ingen kvalitetsproblemer, men lyden på dem er litt så som så...
 
Sist redigert:

tobyt

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
25.12.2008
Innlegg
172
Antall liker
166
Sted
Buskerud
Torget vurderinger
1
Hei, jeg har anbefalt mine Beyerdynamic Dt770 Pro 80 ohm i en liknende tråd, og anbefaler gjerne igjen. God bass, fin mellomtone og en diskant som aldri er skrikende. Tetter bra rundt ørene og er meget behagelig å ha på. Ligger på mellom 1400 og 2000 kr avhengig av butikk.
 
Topp Bunn