Grado SR-60/Shure SE315 + Hegel Super + Objective 2 headphone amp

kongshaug

Fersking
Ble medlem
15.02.2015
Innlegg
1
Antall liker
0
Hei!

Jeg har nylig gått til anskaffelse av nye ørepropper, nærmere sagt Shure SE315. Etter noen dager med glede over fantastisk lyd gjennom pc med Wimp HiFi lyd, ble jeg sugen på desto bedre lyd. Valget falt på en rimelig DAC, Hegel Super. Ved siden av dette sitter jeg med et par eldre Grado SR-60, samt en hjemmelaget Objective 2 amp fra JDS Labs.

Sammen låter det fortreffelig, selv for en som er oppvokst i et hjem hvor god lyd blir prioritert fremfor det meste annet. Saken er at jeg lurer på om noen har en formening om det er noe poeng i å benytte både DAC'en og forsterkeren samtidig. Jeg har enda ikke testet det skikkelig, men det hadde vært fint med en objektiv mening fra noen som er mer kyndige enn meg.

Er det noen som har erfaring med Hegel super? I så fall, vil det påvirke lyden positivt å bruke den sammen med en ekstra forsterker?

Takk for svar!
 

Skymarshal

Hi-Fi interessert
Ble medlem
09.07.2014
Innlegg
62
Antall liker
5
Torget vurderinger
1
Kan fint bruke DAC til forsterker, men jeg vet ikke om noe av det du lister opp egentlig trenger noe mer juice.

Så jeg ville heller brukt pengene på et nytt headsett etc.
 

Kirenoj

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
17.03.2012
Innlegg
294
Antall liker
208
Sted
Porsgrunn
Torget vurderinger
12
Hadde Hegel Super før og den er god som DAC, å den driver blandt annet Grado greit.
Mens Objective2 kan du vel fint koble opp 300ohms sennheisere på.
 
T

Tittentei

Gjest
SR-60 trenger neppe noe mer juice enn Superen gir, og med Objective2 kan du fint drive det meste. Sennheiser HD 650 og HD 600 går helt fint og de tipper opp mot 500 Ohm på det "verste".

Bruk pengene på et nytt par hodetelefoner i steden, som Sky skriver. Alternativt, begynn å tukle med EQ om det er noe småtterier ved Gradoene du lar deg irritere over.
 
Topp Bunn