Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Medlem
    Ble medlem
    Jul 2014
    Innlegg
    11
    Tagget i
    0 Innlegg

    Problemer med Violectric v200

    Hei. Har et problem med min Violectric v200 som jeg tenkte kanskje dere hadde greie på. I ampen bruker jeg det dac kortet som hører til gjennom USB.
    Jeg er litt usikker på når/hva som gjør at det skjer, men innimellom så blir bare lyden veldig bråkete, skurrer og jeg må ta av hodetelefonene med engang for det gjør vondt i ørene. Så skrur jeg ampen av og på, så fungerer den normalt igjen.
    Kan det være at det skjer noe når jeg feks sitter å hører på noe på youtube, så starter jeg spotify før jeg har pauset youtube? Tror ikke jeg har opplevd at det skjer midt i en sang, før litt senere hvor jeg har begynt å bytte litt på hvor lyden kommer fra på pcen.

    Noen som har opplevd noe lignende?

    edit: det kommer altså ikke med en gang jeg bytter hvor lyden kommer fra. Men går jeg feks fra youtube til spotify, skjer det kanskje etter et par sanger.. Utrolig irriterende

  2. #2
    Hifi-entusiast Kirenoj's Avatar
    Ble medlem
    Mar 2012
    Sted
    Porsgrunn
    Innlegg
    262
    Tagget i
    0 Innlegg
    Lyden kommer vel fra samme PC`en og ut på en USB port. Så da er det kanskje noe krøll med USB porten?
    Har V200 selv og merker ikke noe til det du nevner . Men min klikker litt før hver sang starter hvis jeg bruker innebygd DAC.

    Kanskje det hjelper med en sånn en:

    Schiit Audio, Headphone amps and DACs made in USA.

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed