Side 2 av 3 FørsteFørste 123 SisteSiste
Resultater 21 til 40 av 60
Abonnér på denne tråden
 1. #21
  Hifi Freak Erlendb's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2014
  Sted
  Sandnes
  Innlegg
  1,389
  Tagget i
  4 Innlegg
  Glemte å si at jeg sitter med Bayerdynamic T70 og synes det er vanvittig bra! Lyd og bilde etc har kun ros og ingen ris.(Tester betyr uans lite da det er dine ører) Settet jeg spiller på nå er ikke innspillt, men det føles helt utrolig bra til allround. Lyden er helt fantastisk med tanke på prisen.
  De finnes i to typer; ett som du MÅ ha forsterker til og ett par med mindre kabler som kun ligger på 32ohm. Selv forsterker jeg alt. Uansett hva du velger så finnes det skjøter osv til å ha hjemme.Beyerdynamic T 70 | Lyd & Bilde Dette er ett lukket headset som gjør at dama ikke blir forstyrret midt i fettsuginga på tv. Dette gjør at du ikke får samme luftiighet i lydbildet som åpne. Åpne headset gir deg romfølelse og mer ¨jeg sitter foran høytalere¨. Du slipper at dama klager på at du lekker lyd som en sil og at alle andre kan synge med på hva du spiller.
  Sennheiser momentum Over ear er noe av det beste jeg har hørt under T70 pris og kanskje på noen områder bedre. Sennheiser hd 650 som er åpne er jo legendarisk. Forsterkere kan ekspertene her inne svare på...
  Siste redigert av Erlendb; 10.08.2014 kl. 00:21.

 2. #22
  Hifi Freak Audirvana's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2012
  Innlegg
  1,476
  Tagget i
  0 Innlegg
  Jeg anbefaler ny kjæreste.
  Musical Innovation MI9.2 | Musical Innovation MI25 | Magnepan MG 1.7 | Linn Akurate DS | Rega Planar P3 | Nordost Purple Flare | Kimber 12TC høyttalerkabler| kinarøverversjonen av Nordost Odin | Isol8 Minisub 2 | Electrocompaniet 25W | Electrocompaniet EC1 | B&W Preference 6 | Museatex Melior One.

 3. #23
  Hifi Freak Stover's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2010
  Sted
  Trondheim
  Innlegg
  1,426
  Tagget i
  1 Innlegg
  Dersom du har tilgang på Get tv/ Loqal på Melhus kan løsningen være å kjøpe en iPad til kjæresten, samt noen hodetelefoner. Med Get appen. kan hun se de programmene hun ønsker, hvor som helst i leiligheten/ huset. I tillegg kjøper du passende hodetelefoner til deg selv. Det blir det fleksibilitet av.
  Om du legger til litt av livskunnskapen til Retep og montesi, ja så er du i mål
  Siste redigert av Stover; 10.08.2014 kl. 00:46.
  Julian Vereker founded Naim Audio Visual in 1969. Its first product was a unit capable of switching 30 KW of lighting on and off in time to music.

  Naim NDX2 - 555PSDR - NAC282 - Hicap2 - NAP250DR - 2 x Fraim - Focal Sopra 2
  Reloop Turn 5 - Rega Aria - Naim Uniti Atom - Neat Iota - Focal Elear

 4. #24
  Æresmedlem
  Ble medlem
  Mar 2003
  Sted
  Bergen
  Innlegg
  13,356
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra jnordto Se Innlegg
  Som overskriften sier så flytter min kjæreste inn hos meg i disse dager. Det er en middels stor leilighet som er ca 80m2 med med kun et soverom og ingen mulighet for et lytterom for min del. Jeg har nå begynt å skjønne at musikken fra stereoanlegget mitt må vike for tv titting med TLC´s "Kjolen som sier ja" og diverse pinlige sykdommer programmer, og tv-programmer som omfatter bisarre sex skader og lignende Hun har altså ikke musikk som en lidenskap.. Jeg slipper jo selvsagt til med stereoanlegget mitt noen ganger men ikke like mye som jeg er vant til. Sitter nå å leser om forskjellige hodetelefoner.. Og må si jeg er mildt forvirret.. Men jeg tror jeg har funnet fram til at Hifiman He-400 kan være et godt valg for meg som liker litt tung rock og metal av type Lacuna Coil og Serenia. Men så har vi AKG som også virker interresante (men tungdrevne??).. Det jeg trenger er gode hodetelefoner som skjermer litt for lyd fra omgivelser, de trenger ikke være helt lydtette. De bør også være relativt lettdrevne da jeg ikke har tenkt å svi av flere tusen på en forsterker. Jeg har tenkt å bruke maks 3 tusen på hodetelefoner og 2-3 tusen på en hodetelefonforsterker.
  Med det TV-opplegget hadde jeg heller vurdert å kjøpe noe slikt til meg selv:

  Masse utstyr - men mest musikk!

 5. #25
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Jul 2003
  Innlegg
  2,654
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Ulf-B Se Innlegg
  Når kjæresten flytter inn, blir det nødvendigvis visse endringer. Jeg har hatt min kjæreste/kone i over 40 år nå, og må fortsatt tilpasse meg når det gjelder musikkspilling. Hvor mye jeg spiller, hvor høyt jeg spiller og hva slags musikk jeg spiller. På samme måte som hun må ta visse hensyn i forhold til hva hun kan gjøre. Sånn er det jo bare. Og det er egentlig ganske problemfritt - man tilpasser seg og blir vant til det.

  Og for å skru ned forventningene: Hodetelefoner er ikke nødvendigvis noen god løsning. Som Retep er inne på i sitt innlegg ovenfor, mister man den fysiske delen av musikken - den som føles på kroppen når man spiller. Men hjemme hos meg var det den isolasjonen som hodetelefonene skapte, som var problemet. Både barn og kone hadde store problemer med å godta den isolasjonen og avstanden som hodetelefonene skapte. Mye spontankommunikasjon som går fløyten når far sitter taus time etter time og spiller høy musikk i hodetelefonene. Man blir rett og slett irriterende utilgjengelig. Fungerte ikke hjemme hos meg i det hele tatt. Greit nok etter leggetid for resten av familien, men ikke mens resten av familien var våken.
  Du skal passe på hvor høyt du spiller, hva slags musikk du spiller, når du spiller, og antagelig under et strengt design-regime. I TILLEGG irriterer det familien at du bruker hodetelefoner? Ubegripelig.
  Bladelius - Accuphase - Bel Canto - Cary - Sony - Beyma - Sonus Faber - Logitech - Oppo - T+A - BASH - Monitor Audio - Calyx - KingRex - Teddy Pardo

 6. #26
  Æresmedlem bluesbreaker's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2009
  Sted
  Blåskogen
  Innlegg
  14,219
  Tagget i
  5 Innlegg
  Torget
  1
  PASSION IS NO ORDINARY WORD
  Graham Parker


  Magnepan 3.7-REL R 528-Octave V80-+ Octave Super Black Box
  TWAcustic Raven One + Raven 10.5" Ortofon ST80se-Ortofon Cadenza Black.
  -NAD M51 Black- Bluesound Vault. S-Booster.
  Vertere, Furutech.


 7. #27
  Tittentei
  Guest
  Generelt ville jeg lagt mest i hodetelefonene, fordi det er de som har mest å si. Skulle jeg hatt en headamp som var liten og grei, så hadde jeg kjøpt Objective2. Den driver det meste og er nøytral. Kommer på litt over en tusing fra f.eks. Mayflower electronics eller JDS Labs.

  HiFiMAN HE-500 går for å være et bedre kjøp enn HE-400. Har hatt HE-400 og de er gode de, men konsensusmessig er de ikke tett på HE-500. Et dønn nøytralt dynamisk alternativ er Sennheiser HD 600, mens et annet, litt mer bassfokusert (ikke bass head-klasse)dynamisk alternativ er Philips Fidelio X1. Disse er vanvittig bra til prisen og krever ikke stor investering i forsterker. Skal du ha mest ut av orthoene eller HD 600, så bør du ha noe som kan levere litt, men mulig du allerede har det i noe av utstyret du har, ellers O2 som sagt.

  Problemet med HE-400/HE-500 eller andre åpne hodetelefoner er at du kommer til å høre hva som skjer på skjermen (med mindre du vil skade hørselen din ved å spille høyt) og de rundt deg vil høre hva du lytter til om du sitter relativt nærme. I tillegg veier disse planarene en god del, og for mange blir det litt pes å ha dem på over lengre perioder.

  Hvis du ikke er så storkrevende og vil ha et par hodetelefoner som lydisolerer bra, er solide og spiller det meste av musikk veldig bra, så ville jeg vurdert Audio-Technica ATH-M50x. Disse er billigere, men de er vanvittig bra. Ledende innenfor sin prisklasse av lukkede cans, vil jeg si. Liker du mer detaljer og bedre layering i lukkede cans, så har jeg (blitt sponset med) et par Sony MDR-1R (av Sony Canada) som hands down er ekstremt komfortable og gode på layering, detaljer og basskontroll, men mangler litt på lydisolasjon ift. ATH-M50x. Momentum Over ear er også bra, men de har ikke like god lydisolasjon som noen av de to andre.

  Du vil aldri klare å isolere ut all lyd utenfor, men langt mer enn med åpne.

 8. #28
  Hifi-entusiast GisleB's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2007
  Innlegg
  416
  Tagget i
  0 Innlegg
  Det viktigste er jo å ta din egen musikk med og høre hodetelefoner, da det er så enormt subjektivt hva du liker.

  Personlig liker jeg best AKG k551 / 550 i klassen 1000-3000 kr. Mye kvalitetslyd for pengene da du får disse for under 1000 lappen om dagen. Veil pris var engang 3000 kr. De er ikke noe "basshead" hodetelefoner, men spiller med stor bredde og med nøytral gjengivelse.
  Stue Oppsett 1 : AMP: Audio Note OTO phono SE, DAC: Audio Note 3.1x, SPEAKERS: Audio Note AN-J / Spe
  Stue Oppsett 2 : AMP: Hegel H200, CD/DAC: Parasound Zdac, SPEAKERS: XTZ 99.26 mkii
  Kontor Oppsett : AMP: Rega Brio-R, CD/DAC: Hegel HD2, SPEAKERS: KRIX Atomix

 9. #29
  Overivrig entusiast PowerMetal's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2010
  Innlegg
  585
  Tagget i
  0 Innlegg
  Jeg bruker Denon AH-D5000 til metall og jeg er utrolig fornøyd med lyden i dem. Det er Fostex som har laget dem, så jeg
  vet ikke om de høres ut som de nyere Denon modellene. De er halvåpne og lekker lyd inn men ikke ut. Det går greit her siden kona mi pleier å lese bøker på kvelden,
  men om det hadde vært irriterende TV-serier hadde jeg absolutt gått for noen lukkede hodetelefoner som isolerer bra. Det er ikke noe
  som er så irriterende som tv-lyder når man skal nyte musikk.

 10. #30
  Tittentei
  Guest
  Sitat Sitat fra PowerMetal Se Innlegg
  Jeg bruker Denon AH-D5000 til metall og jeg er utrolig fornøyd med lyden i dem. Det er Fostex som har laget dem, så jeg
  vet ikke om de høres ut som de nyere Denon modellene. De er halvåpne og lekker lyd inn men ikke ut. Det går greit her siden kona mi pleier å lese bøker på kvelden,
  men om det hadde vært irriterende TV-serier hadde jeg absolutt gått for noen lukkede hodetelefoner som isolerer bra. Det er ikke noe
  som er så irriterende som tv-lyder når man skal nyte musikk.
  Har storebroren, Denon AH-D7000, innlegget ditt fikk meg faktisk til å gi dem litt hodetid igjen, og det er knallbra hodetelefoner, virkelig. De nyere modellene fra Denon går for å være annerledes (les: dårligere). Det er som du sier, de isolerer lite inn, men lydkvaliteten er kjempebra og morsom å lytte til, men de koster jo litt.

  Bassen i Denon AH-D7000 er den morsomste og mest engasjerende bassen jeg har hørt i noen hodetelefon noen sinne.

 11. #31
  Hifi-entusiast Volund's Avatar
  Ble medlem
  May 2012
  Sted
  OSLO
  Innlegg
  267
  Tagget i
  0 Innlegg
  Anbefaler Hegel Super og Sennheiser Momentum spiller tøft og er mobilt.

  Mistenker at mange av trollkommentarene rundt bytt kjæreste kommer fra folk som er mer glad i anlegget sitt enn folk. (Eller som jeg valgte å ikke skrive "har sin bedre halvdel ytterst på armen")
  Kjellerstue: Anthem MRX720 + Klipsch Reference Premier som snart oppgraderes...
  Stue, kjøkken, bad, soverom: Naim MU-SO + en drøss SONOS

 12. #32
  Hifi Freak Zeitgeist's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2013
  Sted
  Melhus
  Innlegg
  1,508
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Audirvana Se Innlegg
  Jeg anbefaler ny kjæreste.
  Den kunne du spart deg for

  Til dere andre, takk for gode råd. Jeg har en venn som har et sett Beyerdynamic custom one pro som jeg får låne når han er hjemme fra ferie, virker som en interresant lukket model.

 13. #33
  Hifi Freak Vermin's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2006
  Sted
  Bjerkreim
  Innlegg
  6,732
  Tagget i
  1 Innlegg
  Ikke for og kjipe ned, men Sennheiser Momentum er dritgode. Dessuten kommer de i veske som gjør de portable til reise/ferie.
  Jeg har endel andre og Momentum er både ørevennlige til det meste av musikk, lettdrevne så de drives lett av en iPhone men vokser kollosalt med en skikkelig forsterker.

  Head-Fi er forøvrig en redning, en annen måte og lytte på musikk. Jeg digger det og pga min livsituasjon blir det mye av det.
  Trio Ω , BD, Parasound, AirTight, EAR, Oppo, Roon Nucleus, TWRaven, Garrard, Loricraft, 4Point, Triplanar, Origin Live, Reed, Van Den Hul, Lyra, Miyajima, Transfiguration, Dynavector

  Hornalliansen

 14. #34
  Hifi Freak xerxes's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2005
  Sted
  Holmestrand
  Innlegg
  5,022
  Tagget i
  1 Innlegg
  Når man flytter sammen så må begge tilpasse seg. Hvis ikke kan man bare la vær. I det lange løp så kan det hende kjæresten er mer interessant enn både hifi og musikk.
  Proac Studio 148S | Music Angel/SAT Amplifix | Vincent CD-S1.1 | Cambridge DACmagic | Pro-Ject Debut
  Rogers LS3/5a | Xindak 6950 | miniDSP 2x4 HD | iMac
  Strømmemiljø | ROon Core Kit | Spotify | Tidal
  Ledninger: Ja... og stolt av det...

 15. #35
  Hifi Freak Zeitgeist's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2013
  Sted
  Melhus
  Innlegg
  1,508
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra xerxes Se Innlegg
  Når man flytter sammen så må begge tilpasse seg. Hvis ikke kan man bare la vær. I det lange løp så kan det hende kjæresten er mer interessant enn både hifi og musikk.
  Det er selvsagt en selvfølge at begge må tilpasse seg. Aldri vært noe tvil om det. Husk at jeg kun ønsket meg et sett OK hodetelefoner å putte på hodet en liten times tid 2-3 ganger i uken.

 16. #36
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Jan 2008
  Innlegg
  498
  Tagget i
  2 Innlegg
  Enig med dem som anbefaler Sennheiser Momentum (around ear fit). De er mobile, og det kan være greit. Isolerer lyd relativt godt. Fungerer strålende med dac/amp Fostex HP-P1 for iphone/ipad. Kombinasjonen har gjort pendling bedre. Hadde tidligere åpne hodetlf til hjemmebruk, men de ga fra seg såpass mye lyd til omgivelsene at de ble lite brukt. Hvis du vil ha litt mer påkostede hodetlf ville jeg lyttet til de lettdrevne Beyerdynamic som ble anbefalt lengre oppe her. Liker i hvert fall lyden av storebror T1, det lille jeg har hørt. Lykke til!

 17. #37
  Hifi Freak ptb's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2008
  Sted
  MDG´s forsøkslaboratorium
  Innlegg
  8,463
  Tagget i
  10 Innlegg
  Torget
  10
  Jeg skal ikke anbefale noen kontret modell av htlf og/eller amp. Dette avhenger av hvilke preferanser du har mht lydkarakteristikk, hva du lytter til, hvilket volum du lytter på osv, men......
  ... én ting er helt sikkert (og andre har kommentert det tidligere) - glem åpne htlf, du MÅ ha lukkede, og bør prioritere både lekkasje (dvs hvor mye lyd det er for omgivelsene når du spiller på ditt normale lyttenivå) og hvor mye de isolerer (dvs hvor mye lyd fra omgivelsene som høres med htlf på ved lavt lyttevolum).
  Is there anybody out there?
  Hi-Fi oppsett loftsstue: Leben CS-600/Sugden A21ai, Meridian 508.24, Sonus Faber Liuto, Linn Sondek LP12, Thorens TEP 302. Hi-Fi oppsett stue: NAIM Uniti Star, VA Mozart Grand, Beogram 4500
  Hobbyrom- og Head-Fi komboer: Pro-Ject MaiA, Klipsch Icon, DIY Thorens TD150 MkII, Meridian 508.20, Beogram CD X,
  Stax SR-007 MkI/SRM 007tII, Ultrasone Edition 8, Oppo PM-1, B&W P5 S2, Violectric V200, Thorens TD 2001, Beogram 9000, Whest Two, Inertia BDT/1, Muffsy

 18. #38
  Tittentei
  Guest
  Ja, det hjelper ikke å gå for åpne hodetelefoner pga den generelt bedre lydkvaliteten i de åpne, når bakgrunnsstøyen forsurer lytteopplevelsen langt mer med dem. Da er gevinsten større ved lukkede cans, helt klart.

  Trådstarter: Beyerdynamic sine lukkede har meget god lydisolasjon. I alle fall DT770, men regner med det gjelder de andre lukkede også, siden konstruksjonene er veldig like.

 19. #39
  Hifi Freak AndersR's Avatar
  Ble medlem
  May 2011
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  2,994
  Tagget i
  3 Innlegg
  Torget
  1
  Etterhvert som behov endrer seg kan det faktisk bli en fordel med åpne bokser i tillegg, slik at de gangene fruen IKKE er hjemme, så kan du sitte og spille musikk og allikevel få med deg alt som evt skulle skje rundt deg, som du er forpliktet til å følge med på. Slike behovsendringer kommer vel å merke med ca 9 måneders forsvarsel, så du trenger sannsynligvis ikke å tenke på det akkurat nå.
  Så om den tiden kommer, så kjøper du deg et sett fra Stax eller noe lignende i tillegg til det du ender opp med nå. De spiller like mye ut som inn, men de skjermer heller ingenting av lyder på vei inn, så om det er noen som grynter i naborommet, så hører du det selv om du hører musikk eller ser en film på ganske normalt volum.

 20. #40
  Hifi Freak John_Harald's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2002
  Sted
  Sørumsand
  Innlegg
  3,789
  Tagget i
  0 Innlegg
  Siden du liker litt tung rock og metal, ville jeg styrt unna Stax. Dette selv om det ville vært mitt første valg! Har kjøpt Koss Porta Pro til faren min og datteren min. Pappa bruker de i veldig mange timer hver dag og er strålende fornøyd. Innen for budsjettet er det også.
  Du tror du har funnet en løsning på problemet ditt, men jeg tror ikke du vil bli fornøyd over tid. Husk på disse ordene når du engang i fremtiden innser hva jeg sa og hvordan du valgte (som en tøffel blendet av kjærlighet) å ikke prioritere dine ønsker, behov og fysisk kunne oppleve en livekonsert hjemme når du ønsker

  Kunne godt skrevet at en kvinnes plass i hjemmet er tjener i stua, kokk på kjøkkenet og hore i senga, men kun for humoren sin skyld
  Derfor kommer også anbefalingene fra andre om å finne deg en ny dame!


  Lykke til: )
  Mitt anlegg, musikkrom, fremtidsplaner og musikktips,
  koserthuset i Akershus og veien videre

  http://www.hifisentralen.no/forumet/mitt-anlegg-og-billedtra-der/73321-konserthuset-i-akershus-og-veien-videre.html

Side 2 av 3 FørsteFørste 123 SisteSiste

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed