Resultater 1 til 7 av 7
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Jul 2014
  Innlegg
  11
  Tagget i
  0 Innlegg

  Dac/amp til Beyerdynamic DT770

  Hei.
  Har akkuratt fått meg et par Beyerdynamic DT770 80 ohm, og trenger en dac og en forsterker. Jeg har vært på soundgarden å fått låne med en Hegel Super, men jeg har ikke så mye erfaring så jeg vet ikke om det skal gi så lite forbedring som den gjør. Jeg har sittet å prøve å høre forskjell på lyden igjennom Hegel'en og rett i hovedkortet på pcen, men jeg klarer virkelig ikke å høre forskjell. Er det noe annet dere kan anbefale? Trenger ikke å være portabel, og hadde tenkt ut å bruke maks 2000kr tilsammen.

  Takk for hjelpen!

 2. #2
  Overivrig entusiast TrondW's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2012
  Sted
  Bergenser i Ålesund
  Innlegg
  543
  Tagget i
  0 Innlegg
  Aune X1 mk2? Verdt en lytt.

 3. #3
  Overivrig entusiast Quisten's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2012
  Sted
  Stavanger
  Innlegg
  920
  Tagget i
  0 Innlegg
  Hegel Super er kun USB DAC, ganske begrenset bruk synes jeg.

  Aune X1 MKII er fin, har den nå og har også eid mkI. Da har du både USB, COAX, Optisk og noe som svært få dacamper har, nemlig analoge innganger ! Til under 2000,- klarte ikke jeg å finne en mer alsidig boks hvertfall. Fint låter den også og er mer en god nok til et par DT-770 (eid disse selv en gang i tiden) Så for rett under 2k får du dac/pre og headamp.
  Siste redigert av Quisten; 24.07.2014 kl. 11:59.
  Devialet Phantom Gold i Mono

 4. #4
  Medlem
  Ble medlem
  Jul 2014
  Innlegg
  11
  Tagget i
  0 Innlegg
  Takk for svar

  Hvis USB holder for meg, siden jeg bare skal bruke den på pcen, er de på samme nivå? Eller er det verdt å prøve den fra Aune?

 5. #5
  Overivrig entusiast Quisten's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2012
  Sted
  Stavanger
  Innlegg
  920
  Tagget i
  0 Innlegg
  Har ikke hørt Hegel Super, men vil nok tro de er på samme nivå.

  Uansett er begge deler over nivået hva dine DT-770 presterer, bedre klokker vil gi deg enda bedre lyd.
  Devialet Phantom Gold i Mono

 6. #6
  Tittentei
  Guest
  Ville ikke brukt penger på ting som Hegel Super. Legg kronene i bedre hodetelefoner, det er der pengene gir mest igjen. Hvis du vil ha en liten amp, så anbefaler jeg Objective2 med ODAC. Koster ikke all verden, er veldig nøytral og har juice nok for det meste.

  iPhone o.l. enheter har ikke dårlige hodetelefonforsterkere. Det er marginalt hva du har å hente på separate løsninger. Jeg mener O2 er bedre enn de integrerte, men det er bare marginalt, og mest gjeldende på klokker som har impedansesvingninger og krever juice fordi de har lav sensitivitet.

  Kjøper du f.eks. Auralic Taurus, så får du bedre lyd enn med O2, men igjen, det er bare marginalt. Går du for rørutstyr, så får du generelt høyere forvrengning, impedansemismatch og mindre nøytral lyd, men det kan likevel låte himmelsk. Det kommer mao ann på hva målet ditt er. Hvis det er nøytral lyd, hadde jeg bare kjøpt en O2. Hvis du vil ha farget lyd, så burde du gå rundt og høre på diverse saker.

 7. #7
  Medlem
  Ble medlem
  Jul 2014
  Innlegg
  11
  Tagget i
  0 Innlegg
  Gikk for bedre hodetelefoner. Hadde 45 dagers åpent kjøp på komplett, så jeg fant meg et par brukte Denon AH-A100 her på bruktmarkedet istedet. Det burde vel bli en liten forbedring? Kan jeg fortsatt bruke min Hegel Super, eller krever disse mye mer, siden de er i en helt annen prisklasse?

  Takk for svarene

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed