Robust jobbehodetelefon, vanntett og god lyd?

G

Gjestemedlem

Gjest
Finnes det en hodetelefon som er robust nok til å brukes utendørs på jobb, tåler moderat regn og bli stappet i en jakkelomme, og samtidig låter bra.

Og det må ikke være propper, har noen gode slike (Nuforce) men liker ikke å dytte ting inn i øregangene. Spesielt på jobb når de kan bli skitne etc. (jobber som gartner).

Har lyst på noe bedre enn hørselvern med skurrelyd på P2.

Finnes noe slikt?
 
S

sorgenfri

Gjest
[h=3]POLK AUDIO ULTRAFIT 2000[/h]
Har IKKE testet de selv...


Skjermbilde 2014-05-16 kl. 19.50.44.jpg


Klarer ikke inear, jeg heller...
 
G

Gjestemedlem

Gjest
Så ikke så dum ut de der. Men jeg har en Sony Android telefon og ikke en Iphone, så da ser ikke disse ut til å kunne funke.
 

Vermin

Hi-Fi freak
Ble medlem
19.09.2006
Innlegg
6.999
Antall liker
5.918
Sted
Bjerkreim
Torget vurderinger
45
Jeg har brukt Koss Portapro utendørs, i regn, i fjøs, i møkk og regelrett vridd dem opp over bøtta på kvelden etter en varm sommerdag med mye svetting. Det går ca 1 sett i året her, og det er med i gjennomsnitt 10 timer per dag.
 
G

Gjestemedlem

Gjest
Ja kanskje det ikke er verre enn som så. Hadde et par en gang men har soset dem bort. Ikke store katastrofen om de ikke varer en mannsalder heller.

Går an å leve med lyden også.
 

Håkon_Rognlien

Hi-Fi freak
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
6.632
Antall liker
11.017
Torget vurderinger
2
Jeg ville giddet å blåse en hundrings mer på et sett v-Jays. Ufattelig bra lyd til den prisen. De er bedre å ha på seg enn Porta Pro, men muligens er de noe mindre robuste. Jeg har for tiden mitt andre par, bruker dem mye til reise og trening.

Mvh
Håkon Rognlien
 
Topp Bunn