Nuforce HAP-100

M

Morpheus

Gjest
Nuforce HAP-100, HA10SE, Shure 1840. Topplokket på HA10SE er av siden jeg har justert bias
Hei, hvordan låter Shure 1840 med Nuforce HAP-100? Har hodetelefonene, vurderer ampen....
Kan jo si noen ord om denne.

I begynnelsen ble jeg ikke så veldig imponert faktisk. Tenkte på å levere den tilbake. Sendte mail om det til Stillimento. De sa det var opp til meg selvfølgelig, men minnet meg om at jeg har 30 dagers angrerett og at jeg burde lytte mer til den, og så eventuelt returnere den. Jeg er glad jeg fulgte rådet. Først syntes jeg at den låt litt komprimert og unyansert. Med mer spilletid har dette endret seg helt! Og da er det ikke bare ørene mine som har tilvennet seg! Jeg har 2 andre meget kapable forsterkere å sammenligne med.

Uten at jeg ønsker å gå videre inn i en dyp analyse på nåværende tidspunkt vil jeg si at dette er en forsterker jeg kommer til å beholde da den oppfyller mine krav om god, oppløst og engasjerende lyd.

Det du allikevel bør være obs på er at den ikke er superkraftig med lavimpedante hodetelefoner. Med Shure 1840 ligger jeg somregel mellom 70-80 på volumet som går til 99. Det er derfor viktig at man har en DAC som har et bra utgang-signal.

På en måte kunne jeg ønsket at forsterkeren hadde gain-regulering, men på den annen side er det null forvrenging selv om volumet er skrudd relativt høyt. Forsterkeren blir så vidt lunken på dette nivået. De få gangene jeg har skrudd opp til rundt 90 på volumet er det fortsatt null forvrenging på lyden, og da er det såpass høyt at man vil skade hørselen ved lengre tids lytting, så jeg har konkludert med at den er mer en kraftig for meg. Mener jeg har lest at den gir 0.9 mW ved 32 ohm og 5,2 mW ved 600 ohm. Slik sett vil den nok vokse med oppgavene ved bruk av høyere impedante hodetelefoner.

Nuforcen har også en veldig hendig fjernkontroll, og designet tiltaler meg!

Jeg anbefaler altså forsterkeren, men dersom rør forsterker er interessant ville jeg helt klart også vurdert Custom Hifi Cables HA10SE som er en fantastisk god forsterker i mine ører.

Prosjekt Sunrise II fungerer også veldig bra med Shure 1840.

Til slutt vil jeg oppfordre deg til å prøve rope-modden på Shure 1840. Det har gitt et løft til lyden i mine ører.
 

jonbu

Fersking
Ble medlem
23.08.2010
Innlegg
3
Antall liker
0
Sted
Oslo
Torget vurderinger
1
Høres bra ut! Jeg fikk ikke akkurat noe mindre lyst på en HAP-100 nå....;)
skal absolutt prøve rope-modden også. Den hadde jeg ikke fått med meg.

Takker for tipset!
 
Topp Bunn