Side 1 av 29 12311 ... SisteSiste
Resultater 1 til 20 av 578
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Overivrig entusiast Fugazi's Avatar
  Ble medlem
  May 2009
  Sted
  Bærum
  Innlegg
  869
  Tagget i
  0 Innlegg

  HiFiMAN hodetelefoner

  Her i denne tråden kan vi diskutere Hifiman hodetelefoner.
  Bare for å sette igang kan jeg jo spørre om hva som skiller disse
  med for eksempel mine AKG 701?
  Har lyst til å teste ut noen som gir meg litt
  mer bunn. Syntes 701 kan bli litt kjedelige på rock som jeg hører mest på.
  Siste redigert av Fugazi; 08.06.2012 kl. 14:12.
  Devialet 440 Pro Core infinity / Marten Django XL / VPI Classic / VPI SDS / Lyra Kleos / Macmini / Trafomatic Experience Head One / Audioquest Dragonfly Black/
  Grado RS2i / AKG K701 / Audio Technica ATH MSR7 / Sony UBP x800 Bd-Sacd / Music Hall CD 25.2 / Squeezebox / Tidal HiFi / STEREO+testpanelet / Medlem i Asker & Bærum Audio

 2. #2
  sorgenfri
  Guest
  Hei Fugazi.

  Jeg digg- jeg er blodfan av MUSE, og har enda tilgode å finne utstyr som yter disse gutta rettferdighet. Jeg har et formidabelt stereo anlegg her, men når jeg forsøker de med HE-400 paret med Schiit Asgard..Nope!
  Det blir ikke til noe..Men , hvis jeg lytter til det store nye - som også MUSE skilter med i sin nye trailer for sitt nye album, DUBSTEP så blir det ut av en annen verden. Og tro du meg, jeg likte egentlig ikke denne type musikk, jeg gjør det ikke enda- kun på HIFIMAN utsyr..

  Tror det er sånn, liker du et produkt blir du trukket inn i den verden ingeniøren som laget det lyttet seg til om du vil eller ikke..

  Hvis vi skulle diskutere Verdens beste headphones, måtte vi først bli enige om at det bare fantes ett orkester i verden, med en artist pr hvert instrument..Så måtte vi teste alt på disse , og de som låt akkurat som det instrumentet, ble vinneren. Vi alle vet at i dag trenger en ikke engang et studio for å spille inn musikken, en kan sitte hjemme på gutterommet å lage den musikken en selv liker for så å sende den ut i verden.

  Så med alle disse nyansene er det ikke rart at AUDEZE har valgt sine ambasadører med den LYDSTRUKTUREN som passer deres produkter best, så hva er da fet lyd?

  Det har aldri vært mer individuellt enn hva det er i dag, og det er akkurat DET jeg liker! Har tvillinger på 12, og de lytter mest til VG top 20, men når de kommer stormende for å få vite hva gamlefar lytter til er det morro..

  Hifiman HE-400 var kule, men de virket ikke. Nå har jeg 400 ref2 og de er kjedeligere enn hva de so ikke virket var…Hvor er jeg på vei?

  LCD-2 er neste tror jeg.

  Bitfrost er på tur i posten:-)

 3. #3
  Hifi Freak CDWMcInSpots's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2010
  Sted
  Bergensregionen
  Innlegg
  7,551
  Tagget i
  0 Innlegg

  Mismatch?

  Sitat Sitat fra sorgenfri Se Innlegg
  [...]
  Du har skrevet i flere innlegg at du er misfornøyd med HiFiMAN (korrekt skrivemåte, bør korrigeres i trådtittelen) HE-400 og spesielt Rev. 2. Hvis jeg ikke har misforstått, har du kun benyttet dem med Schiit Asgard. Stemmer dette?

  Kan det tenkes at kombinasjonen HiFiMAN HE-400 (Rev. 2) + Schiit Asgard ikke er en spesielt god kombinasjon, i hvert fall ikke for deg? Har du forsøkt hodetelefonen med en annen egnet hodetelefonforsterker?
  Løsøreoversikt. Jeg lytter med høyst moderate lydstyrkenivåer.
  Subjektiv observasjon vs. forsøk etter anerkjente vitenskapelige prinsipper.
  Standardforbehold: Meg, mine ører, min smak, på den aktuelle dag, i det aktuelle system, med den aktuelle musikk, ...

 4. #4
  Hifi-interessert
  Ble medlem
  Apr 2011
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  65
  Tagget i
  0 Innlegg
  Mitt inntrykk av HifiMan er at dette er særdeles gode hodetelefoner sett ut i fra et pris og ytelses forhold. Jeg har selv kun et par HE-500, men det er definitivt det paret som gir minst lyttertretthet av de klokkene jeg har. Dette betyr ikke på noen måte at de er min favoritt til enhver sinnsstemning og musikktype, men de er klart blant de mest brukte klokkene her hos meg.

  HE-500 er ganske avdempet i diskanten, og symbaler og andre skarpere instrumenter tones en del ned, på godt og vondt.

  Så langt i dag er det T1 og L.v.B. som spiller opp, og variert klassisk som dette er et eksempel på type musikk som kanskje ikke treffer med HE-500. Her er det bl.a. tydelig diskant som er viktig i mine ører, og lyttertretthet er sjelden et problem med denne type musikk.

  Men klassisk er ikke det jeg hører mest på, og når musikken drar seg til på de “ytterste fløyer”, så er det definitivt ikke T1 jeg har på ørene over lengere tid. For meg er T1 et nisjeprodukt, som briljer på visse typer musikk, på samme måte som mine Grado. Ingen ting får enkel sparsomt instrumentert sprelsk rock til å svinge som Grado i mine ører (Jeg skal ikke igjen dra frem mine synspunkter på priser på Grado produkter i Norge, for da blir jeg vel ratt prikkbelastet her på HFS ;-). Hvis det du hører på ligger mellom Elvis P. og The Creeps, go Grado ! (IMO)

  Mine AH-D7000 og LCD-2 faller inn i en litt utsatt “fungerer til alt” klasse. D7K spiser klassisk bedre enn LCD-2 i mine ører, men er igjen mer øretrettende enn LCD-2. Dette for meg de to beste klokkene jeg har til all-bruk, men til tross for det så får disse klokkene ufortjent mye tid på innbytterbenken. D7K som lukkede klokker er suverene, men det er ikke disse klokkene jeg drar med meg på ferie eller på T-banen (Det er mulig jeg her savner Ed.8? Det er D2K og Corda 3Move som er de som har fått slite med sol og sand så langt).

  Så hvorfor alt dette i en tråd om HifiMan? Hvis jeg måtte redusere antallet hodetelefoner jeg fikk lov til å ha på hylla til bare 2, så hadde det fortsatt vert et par med HifiMan klokker å finne der. Hvem disse hadde fått følge av som det andre paret, det er et mye vanskeligere spørsmål å besvare.

  -Rein
  Siste redigert av Rein; 09.06.2012 kl. 15:37.

 5. #5
  Hifi Freak Loevhagen's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2005
  Sted
  L -> her <- H
  Innlegg
  5,354
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1
  Sitat Sitat fra Rein Se Innlegg
  ...Hvis jeg måtte redusere antallet hodetelefoner jeg fikk lov til å ha på hylla til bare 2, så hadde det fortsatt vert et par med HifiMan klokker å finne der.
  Ditto. Vanskelig, men dog ikke da man kan ha mer enn ett par hodetelefoner.
  I enden av regnbuen http://loevhagen.blogspot.com/

 6. #6
  Hifi-entusiast LarsHP's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2011
  Sted
  Tromsø
  Innlegg
  324
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Fugazi Se Innlegg
  Her i denne tråden kan vi diskutere Hifiman hodetelefoner.
  Bare for å sette igang kan jeg jo spørre om hva som skiller disse
  med for eksempel mine AKG 701?
  Har lyst til å teste ut noen som gir meg litt
  mer bunn. Syntes 701 kan bli litt kjedelige på rock som jeg hører mest på.
  Jeg hadde K701 som jeg solgte og kjøpte HE-400. Har ikke angret et sekund. K701 har stramhet/kontroll ifra bassen og hele veien opp, men er veldig lyse i lyden. Lysere enn HE-6, som er lysere enn HE-400. Transparensen i K701 er bra, men AKG'en får stryk av HE-400 på dette punktet også.

  Lyttet litt til Denon D2000 i HiFiKlubben, og Denon'en er nesten komisk dårlig i selskap med HE-400. D2000 har mer bass enn HE-400, ja, men den er myk som smør på en varm sommerdag. Jeg er kort sagt MEGET imponert av min HE-400 - spesielt til prisen. Hadde jeg ikke HE-6 fra før av, hadde jeg neppe kjøpt den, om jeg allerede hadde anskaffet meg HE-400.

  Kan meget, meget varmt anbefale HE-400 til rock, pop osv., men hører man mest på klassisk er det antagelig bedre alternativer - også til prisen vil jeg tro.
  Squeezebox Touch (Fidelity Audio mod) > Audio-gd Ref 7.1 DAC (DSP v7) > Audio-gd Master-6 > HiFiMan HE-6 (mod)
  // LC Audio ZAPsolute 50W Mk4 > Martin Logan ElectroMotion ESL & SVS SB12-NSD
  HiFiMan HM901s m. Balanced amp card > Unique Melody Miracle // Rega Brio-R > HiFiMan HE-6 (mod)

 7. #7
  Hifi Freak Loevhagen's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2005
  Sted
  L -> her <- H
  Innlegg
  5,354
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1
  Jeg tror jeg har en litt annen opplevelse av HE-500 enn Rein. Synes ikke 500 er spesielt avslepen i diskanten. Den aller beste lydopplevelsen jeg har hatt med hodetelefoner har vært med HE-500 på en prototyp klasse A dedikert hodetelefonforsterker. Helt vanvittig. HE-500 er en av de hodetelefonene jeg verdsetter høyest av det jeg har hørt.
  I enden av regnbuen http://loevhagen.blogspot.com/

 8. #8
  Hifi-interessert
  Ble medlem
  Apr 2011
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  65
  Tagget i
  0 Innlegg
  Jeg tittet litt på frekvensgrafene på headphone.com, og disse indikerer vel heller ikke at HE-500 er spesielt dempet i diskanten. Men med unntak av bass-kurvene til Audeze, og grafene til Grado, så synes jeg ikke at det er lett å kjenne igjen hodetelefoner ut fra disse kurvene. Vel, jeg opplever i alle fall HD-500 som litt mindre frempå i det frekvensområdet symbaler skingrer ut i

  -Rein

 9. #9
  Overivrig entusiast Stivert's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2003
  Innlegg
  644
  Tagget i
  0 Innlegg
  Må si æ glede mæ til mandag,(heim fra jobb da) te å prøv trafomatic head one og hifiman he-500. Håpe det e en god match. Spiller mest rock, dvs den harde typen og masse gammel prog.
  mvh

 10. #10
  sorgenfri
  Guest
  Jeg lytter mest til Elektronica. Og jeg er ikke misfornøyd med HE-400. Langt fra, men jeg synes ref1 var villere enn Ref2. Om dette er imbilt eller skal jeg ikke si så mye om, men jeg synes ref1 var Strammere i Bassen, og krispere i diskanten.

  Men, jeg koser meg minimum 2 timer hver dag, med mine Cans, det er bare at jeg har så lyst på Audeze LCD2 - enda jeg kun har lest om de:-)

 11. #11
  Hifi Freak CDWMcInSpots's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2010
  Sted
  Bergensregionen
  Innlegg
  7,551
  Tagget i
  0 Innlegg

  Denon AH-D2000 (og god, velegnet hodetelefonforsterker)

  Sitat Sitat fra LarsHP Se Innlegg
  [...]
  Lyttet litt til Denon D2000 i HiFiKlubben, og Denon'en er nesten komisk dårlig i selskap med HE-400. D2000 har mer bass enn HE-400, ja, men den er myk som smør på en varm sommerdag. Jeg er kort sagt MEGET imponert av min HE-400 - spesielt til prisen. Hadde jeg ikke HE-6 fra før av, hadde jeg neppe kjøpt den, om jeg allerede hadde anskaffet meg HE-400.
  [...]
  Hvilken hodetelefonforsterker benyttet du med Denon AH-D2000? Benyttet du en god og elektrisk velegnet hodetelefonforsterker?

  En god, velegnet hodetelefonforsterker vil f.eks. ha kontroll på bassen. En uegnet, vil derimot gjerne slite med dette.

  Det har vært et generelt problem at Hi-Fi klubben har solgt de gode Denon AH-Dx000, men ikke har hatt hodetelefonforsterkere som har vært egnet til å demonstrere dem med. Hi-Fi klubben har altså ikke ytt de meget gode Denon AH-Dx000 noe i nærheten av rettferdighet.
  Løsøreoversikt. Jeg lytter med høyst moderate lydstyrkenivåer.
  Subjektiv observasjon vs. forsøk etter anerkjente vitenskapelige prinsipper.
  Standardforbehold: Meg, mine ører, min smak, på den aktuelle dag, i det aktuelle system, med den aktuelle musikk, ...

 12. #12
  Hifi-entusiast LarsHP's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2011
  Sted
  Tromsø
  Innlegg
  324
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra CDWMcInSpots Se Innlegg
  Sitat Sitat fra LarsHP Se Innlegg
  [...]
  Lyttet litt til Denon D2000 i HiFiKlubben, og Denon'en er nesten komisk dårlig i selskap med HE-400. D2000 har mer bass enn HE-400, ja, men den er myk som smør på en varm sommerdag. Jeg er kort sagt MEGET imponert av min HE-400 - spesielt til prisen. Hadde jeg ikke HE-6 fra før av, hadde jeg neppe kjøpt den, om jeg allerede hadde anskaffet meg HE-400.
  [...]
  Hvilken hodetelefonforsterker benyttet du med Denon AH-D2000? Benyttet du en god og elektrisk velegnet hodetelefonforsterker?

  En god, velegnet hodetelefonforsterker vil f.eks. ha kontroll på bassen. En uegnet, vil derimot gjerne slite med dette.

  Det har vært et generelt problem at Hi-Fi klubben har solgt de gode Denon AH-Dx000, men ikke har hatt hodetelefonforsterkere som har vært egnet til å demonstrere dem med. Hi-Fi klubben har altså ikke ytt de meget gode Denon AH-Dx000 noe i nærheten av rettferdighet.
  Det var hos HiFiKlubben i Tromsø, og jeg har fått vite, at den var tilspilt og at det er en profesjonell dedikert hodetelefonforsterker fra Behringer med separate, trimmede utgange til hver hodetelefon. Se her: Hoved-fi &bull; Vis emne - Nye fullsize hovedtelefoner
  Squeezebox Touch (Fidelity Audio mod) > Audio-gd Ref 7.1 DAC (DSP v7) > Audio-gd Master-6 > HiFiMan HE-6 (mod)
  // LC Audio ZAPsolute 50W Mk4 > Martin Logan ElectroMotion ESL & SVS SB12-NSD
  HiFiMan HM901s m. Balanced amp card > Unique Melody Miracle // Rega Brio-R > HiFiMan HE-6 (mod)

 13. #13
  Hifi Freak mteinum's Avatar
  Ble medlem
  May 2007
  Sted
  Øya
  Innlegg
  9,563
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1
  WTF! dette var ikke pent

  Navn:   open5.png
Visninger: 3729
Størrelse: 715.6 Kb

  6moons audio reviews: HifiMan EF6
  TIDAL|> Mac Mini / Roon |> SOtM sMS-200ultra |> Mytek Manhattan II |> FirstWatt B5 |> Trafomatic Audio |> Fostex T500mkII, FE203En-S / Acoustic Elegance OB.

 14. #14
  Hifi-entusiast gwh's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2006
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  341
  Tagget i
  0 Innlegg
  Var en tur innom lokalene til Audionorge og lyttet litt på HE-300.
  Syntes jr's Sony xb-500 var ålreite før, men de fikk grisebank av HE-300.
  Det var mere klarhet, mere dybde og like mye bass. Veldig positiv til de etter prøvelytten, og når Audionorge ikke legger på noe særlig annet enn merverdiavgiften i forhold til prisen utenlands så er det meget mulig det går mot kjøp når feriepengene kommer snart.

  Og når jeg tok på Sonyene etterpå, var det som det var et slør over musikken som jeg ikke haded vært klar over før

 15. #15
  Æresmedlem
  Ble medlem
  Aug 2008
  Innlegg
  10,132
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra gwh Se Innlegg
  Var en tur innom lokalene til Audionorge og lyttet litt på HE-300.
  Syntes jr's Sony xb-500 var ålreite før, men de fikk grisebank av HE-300.
  Det var mere klarhet, mere dybde og like mye bass. Veldig positiv til de etter prøvelytten, og når Audionorge ikke legger på noe særlig annet enn merverdiavgiften i forhold til prisen utenlands så er det meget mulig det går mot kjøp når feriepengene kommer snart.

  Og når jeg tok på Sonyene etterpå, var det som det var et slør over musikken som jeg ikke haded vært klar over før
  I hvilken grad er det relevant å sammenligne hodetelefoner til 300 kroner med noen til 2000 kroner?

 16. #16
  Hifi-entusiast gwh's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2006
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  341
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Anonym Se Innlegg
  Sitat Sitat fra gwh Se Innlegg
  Var en tur innom lokalene til Audionorge og lyttet litt på HE-300.
  Syntes jr's Sony xb-500 var ålreite før, men de fikk grisebank av HE-300.
  Det var mere klarhet, mere dybde og like mye bass. Veldig positiv til de etter prøvelytten, og når Audionorge ikke legger på noe særlig annet enn merverdiavgiften i forhold til prisen utenlands så er det meget mulig det går mot kjøp når feriepengene kommer snart.

  Og når jeg tok på Sonyene etterpå, var det som det var et slør over musikken som jeg ikke haded vært klar over før
  I hvilken grad er det relevant å sammenligne hodetelefoner til 300 kroner med noen til 2000 kroner?
  Man tager det man haver, og man sammenligner, er ikke verre en det.
  Man kan jo like gjerne spørre om en vin til 300 og en til 2000. Den ene kan være seriøst overpriset og den andre good value.

 17. #17
  Hifi-entusiast KML's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2005
  Sted
  Fana i Bergen
  Innlegg
  469
  Tagget i
  0 Innlegg
  +1


  Sitat Sitat fra mteinum Se Innlegg
  WTF! dette var ikke pent

  Navn:   open5.png
Visninger: 3729
Størrelse: 715.6 Kb

  6moons audio reviews: HifiMan EF6
  Loftstue: Klipsch RF-7iii, RC-64iii, RS-62ii, RP-500SA Atmos og XTZ 3x12 subwoofere. Yamaha CX-A5100, ATI AT542NC og AT3007, Panasonic UBD-900 og LG OLED.
  Stue: NAD C388 og Pylon Audio Diamond 30
  Dj rigg: Adam A7X og Sub10 MK2, Pioneer XDJ-RX

 18. #18
  Hifi Freak CDWMcInSpots's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2010
  Sted
  Bergensregionen
  Innlegg
  7,551
  Tagget i
  0 Innlegg

  HiFiMAN HE-500 og HE-6

  To testomtaler av HiFiMAN HE-500 og HE-6:

  Sitat Sitat fra Loevhagen Se Innlegg
  Test av HiFiMAN HE-500 og HE-6 i Fidelity nr. 57: http://audiofidelity.no/pdf/innhold_57.pdf

  Vedlegg 141542
  Sitat Sitat fra ardilla Se Innlegg
  Polsk test av HE-500 vs HE-6 [på engelsk]

  High Fidelity

  [...]
  Løsøreoversikt. Jeg lytter med høyst moderate lydstyrkenivåer.
  Subjektiv observasjon vs. forsøk etter anerkjente vitenskapelige prinsipper.
  Standardforbehold: Meg, mine ører, min smak, på den aktuelle dag, i det aktuelle system, med den aktuelle musikk, ...

 19. #19
  Hifi Freak CDWMcInSpots's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2010
  Sted
  Bergensregionen
  Innlegg
  7,551
  Tagget i
  0 Innlegg

  HiFiMAN HE-6: Kobling direkte til effektforsterker

  Krysspost:

  Sitat Sitat fra Loevhagen Se Innlegg
  Har to OCC-kabler til HE-6, og i går måtte den ene under kniven. Jeg ville nemlig ha hodehøyttalere.

  Navn:   HiFiMAN HE-6_OCC-kabler_22-53-47742-2ce3c5874ffe6001f100964fbcaa9369.jpg
Visninger: 3525
Størrelse: 44.3 Kb

  TRS-pluggen ble klippet bort, de 4 endene avisolert og multimeteret hentet frem - og vips så hadde jeg en adapter til å koble HE-6 rett på høyttalerutgangene. Ingen HE-adapter eller motstander i parallell her altså. Hotwired rett på.

  Tror ikke jeg har hørt HE-6 spille så gedigent før. Det kan være jeg blir "lurt", men det får så være. Da har denne psykiske egfekten vart i 2 dager - noe jeg etter å ha switchet opp mot andre forsterkere.mener å ha normalisert bort - hvis det kun var ren fantasi. Realiteten er at jeg begynner å like HE-6.

  V2.0 pusher hotwired HE-6 til et engasjement som er likandes, for å si det slik.

  Prøvde noen andre hodetelefoner kort via samme adapter, men det er kun HE-6 som er bygget for dette. HE-500 til nøds. Audezehodetelefonene passer ikke til all denne effekten, selv om de skal tåle 15W. Mulig en mer "raffinert" steroeforsterker hadde passet til Audeze.

  Så, sånn var det - en ny helg med ny kunnskap.

  Navn:   HiFiMAN_Pin diagram of HiFiMAN Female XLR jack_945ee4c9_hifimanxlrpinouts.gif
Visninger: 9148
Størrelse: 52.6 Kb
  Løsøreoversikt. Jeg lytter med høyst moderate lydstyrkenivåer.
  Subjektiv observasjon vs. forsøk etter anerkjente vitenskapelige prinsipper.
  Standardforbehold: Meg, mine ører, min smak, på den aktuelle dag, i det aktuelle system, med den aktuelle musikk, ...

 20. #20
  Hifi Freak CDWMcInSpots's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2010
  Sted
  Bergensregionen
  Innlegg
  7,551
  Tagget i
  0 Innlegg

  Audio Norges gode service og HiFiMAN HE-500

  Krysspost:

  Sitat Sitat fra mariusaa Se Innlegg
  Sendte audio norge en e-post for å høre om de hadde hifiman he-500 på lager, og om det gikk å få de sendt i oppkrav. Løsningen ble at Sture fra audio norge tok turen og leverte hodetelefonene til meg på jobben, med kortterminal så jeg kunne betale for de på stedet!! Jeg er helt satt ut over at det finnes firma som har til de grader så fantastisk service. Har fortsatt ikke kommet meg helt over det positive sjokket Har hatt he-500 koblet til musical fidelity m1 hpa'n en time nå mens jeg sov i sola. Skal la peppes levere middagen og litt til før jeg begynner å lytte skikkelig på de. Tok bare en kjapp 20 sekunder på øret med de nå, og "fantastisk stor" var første tanken jeg fikk om lyden.

  Igjen, takk til Sture hos audio norge for fantastisk service!!
  Løsøreoversikt. Jeg lytter med høyst moderate lydstyrkenivåer.
  Subjektiv observasjon vs. forsøk etter anerkjente vitenskapelige prinsipper.
  Standardforbehold: Meg, mine ører, min smak, på den aktuelle dag, i det aktuelle system, med den aktuelle musikk, ...

Side 1 av 29 12311 ... SisteSiste

Tags for denne Tråden

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed