Hodetelefonentusiaster?

Hattemakeren

Medlem
Ble medlem
24.04.2008
Innlegg
11
Antall liker
0
Bare lurte på om det var noen andre hodetelefonentusiaster der ute, og hvordan dere lever og ånder i den norske audio-hverdagen. Hva slags hodetelefonutstyr har dere, og hva anbefaler dere?
 

BangBang

Hi-Fi freak
Ble medlem
25.03.2005
Innlegg
7.301
Antall liker
4.909
Sted
Okka by
Torget vurderinger
7
Hattemakeren skrev:
Bare lurte på om det var noen andre hodetelefonentusiaster der ute, og hvordan dere lever og ånder i de norske audio-hverdagen. Hva slags hodetelefonutstyr har dere, og hva anbefaler dere?
Jeg er vel å regne som "nyklekket" hodelelefon entusiast.
Har akkurat pakket ned høyttalerne, og omprioritert. Litt uvant, og veldig morro.
Min prioriterte kilde er vinyl, og spiller nå på en Opera Consonance LP1.0 med MG1 tangentialarm, og VdH Frog PU.
Min forsterker for anledningen er en lånt Darkvoice THA332, men en Leben CS300sx er på vei.
Det samme er en Musical Fidelity M1 vinylrigg med SME 309 arm.
Hodetelefonene er moddede Beyerdynamics DT770 - 250ohm. De kalles nå Luke Skybeyer ;)
 

Proffen

Hi-Fi freak
Ble medlem
12.01.2005
Innlegg
9.569
Antall liker
2.770
Sted
Bæææærgen
Torget vurderinger
5
Hodetlf er gøy! Og så lenge en ikke har eget dedikert lytterom, men må dele hifialteret med tv-slavene, er hodetlf et must. Benyttes myyye....

"Gamle", behagelige, aldri-lyttetretthetsfremkallende, men fremdeles dugandes AKG K400, G&W TW-J1 kina-mikk headamp. Sølv-i-olje-kabel mellom cd-spiller og headamp.... ;D

For å si det slik: En kompetent kar, som neppe ellers aldri bruker eller ikke har behov for hodetlf, bare gliste og utbrøt: "dette var gøy!" da han her for litt siden ble oppfordret til å prøvelytte litt...........

mvh
Proffen
 

ssm

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.04.2007
Innlegg
5.414
Antall liker
9
Torget vurderinger
1
Har gjentatte ganger prøvd meg...men nå har jeg kun ett sett billige beyer (131 ) de er jeg faktisk fornøyd med....hatt beyer 770/990 før , fikk det liksom ikke til helt , Nå var jeg vel passe utolmodig også skal sies...kanskje jeg må kun vurdere brukte klokker i fremtiden ;)

Drømmer om en audiovalve OTL headamp.....med ett par Gradolabs.......de liker jeg veldig godt , når man får bytta ut putene med de store :D

Otl en er ikke akkurat gratis , og har akkurat nå ,etter noen innvesteringer på løpende bånd ikke blitt seps. prioritert....får se om en stund....syntes 12k for en sånn amp er nok egentlig...især når det skal være en reserveløsning når naboen speller pussen av vegga! ;)

Sett litt på den fra DOGE audio med el84 rør , noen som har erfaring med den?....

Min erfaring er at billige hodetlf KAN låte vel så godt etter mine preferanser som de svindyre variantene....la øret til en kombo med en liten creek headamp (transistor)+ akg 701.....det hørtes bra ut det lille jeg hørte , akg ene koster jo litt ,emn selges til hyggelig pris hos cdon.com, når de får inn nok..

Spennede er det i allefall...bor man i blokk som meg , er det flott å kunne spille høyt en gang i mellom...Tar opp dette på ett senere tidspungt tipper jeg.

Har hatt Darkvoice 336i fin den , men jeg hadde tenkt å kjøpe audiovalve sin otl...så kom det noen andre kjøp i veien , der jeg helst legger pengene mine...på vinylsiden :)

Mvh Espen
 

Vidar P

Æresmedlem
Ble medlem
25.12.2003
Innlegg
16.745
Antall liker
272
Sted
Kristiansund
Torget vurderinger
2
Ikke akkurat noen hodetelefonentusiast; men nyter da en og annen stund med mine AKG K701,
drevet av Naim Headline/Napsc.

Mvh Vidar P
 

TT.

The smooth jazz guy! 😉🇳🇴
Ble medlem
15.11.2007
Innlegg
40.373
Antall liker
83.795
Sted
Knapstad
Torget vurderinger
97
Jeg er også med. Ganske fersk, men benytter Grado 325i tilkoblet ProJect Head Box II. Benyttes i et oppsett med Abrahamsen CD og Electrocompaniet ECI-3. Sistnevnte står for fall, da jeg drømmer om en pre+effekt kombo. Forøvrig benyttes SF ht. Bruker dessuten Gradoene sammen med iPod. Funker utmerket
 

V.H.K.H.

Medlem
Ble medlem
23.05.2007
Innlegg
9
Antall liker
0
Hei folkens.
Tenkte jeg kunne "melde meg på" her,å si at jeg bruker Sennheiser HD 600 og Musical Fidelity V3 og V1.Begge disse boksene er rimelig blodtrimma,i V3 er det vel ikke stort annet igjen av orginaldeler,enn print og regulatorer.Synes dette spiller meget bra.Men går med tanker om et seriøst byggesett.Vi får se......Kunne ikke vært foruten et seriøst h.amp system,selv om jeg har et seriøst hovedanlegg.
Mvh.
Viggo.
 

Terka

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.06.2007
Innlegg
1.374
Antall liker
3
En "fersking" her også..

Har AKG 701 og Doge 6210 hodetelefonforsterker med endret røroppsett som pt fores med en Denon CD-spiller. Bruker dem mest når det ellers skal være litt stille i heimen eller jeg har behov for å "stenge ute" omverden litt og bare nyte musikk selv om det er andre i nærheten som ikke er klar for musikk på stereoen. På sikt så vil det kobles opp med en squeezebox og ekstern DAC for å gjøre latskapen enda bedre. (Hodetelefoner og hodetelefonforsterker er plassert ved siden av en sofa.. ;D)

//Terka
 

consen

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
29.12.2006
Innlegg
386
Antall liker
61
Sted
STORD
Har ett par Sennheiser HD-650 som jeg bruker med en Meier hodetelefonforsterker til ca. 10.000 kroner med rørdrift. Virker fint det. Men satte til slutt en equalizer på dem, fordi de har for lite energi ved ca. 250 Hz. Økte med 1 dB der, og da spiller dem nokså bra. En stund trodde jeg de hadde litt for mye diskant, men fant til slutt ut at de hadde litt for lite mellombass. Og 1dB har mye å si for meg. Være eller ikke være faktisk. Prøvde noen Beyer også, ja, kjøpte de faktisk, men de ble for ulineære. Det var 990Pro varianten. Hadde også noen svindyre Stax, som jeg også solgte av samme grunn. Men har igjen noen Stax Sigma Pro med aktiv forsterker, og det er de meste nøytrale hodetelefonene jeg har hørt. Kjøpte dem for 12500 for noen år siden i Bergen Musikkhandel. De ble ikke tatt inn til norge, så jeg måtte forhåndbetale og måtte vente i flere mnd. på dem. Så kanskje jeg har det eneste eksemplaret i norge. De er hauger bedre enn Lambda, Lambda Pro (for lite mellomtone) Signature med eller uten Pro. Alle disse har feil i frekvensgangen. men de er ekstremt detaljerte. Men de er superorganiske. Men energibalansen er litt forskjøvet. Men det var den jo også i Sennhesier HD-650 også da, som kommentert. Så helt nøytrale dynamiske hodetelefoner har jeg ennå ikke hørt.

Jeg lytter i mine Sennheiser ca. 3 timer hver dag. Så jeg er kanskje en storlytter av hodetelefoner. Kanskje blir jeg ekstra kresen av det også. En liten feil, forsterkes opp til monstre. Og har en først begynt å irritere seg over noen småfeil, da er det gjort. Derfor equalizeren. Hm, ja den ødelegger litt. Innrømmer det. Det koster noe å rette opp en slik feil. Da er dere advart om det også. Noe blir bedre og noe dårligere. Bruker ikke equalizer i stereoanlegget. Der er jeg for kresen. Der har jeg jobbet meg fram til en nøytral lyd. Men det har jammen kostet meg mye tid og arbeid, og ikke minst penger. Nå tør jeg ikke skifte ut en kabel der engang. Ikke er radiorør heller.

Hm, jeg er sikkert ekstrem kresen. Innrømmer det.
Skal ikke store feilen til før jeg skriker arggg,

Consen
 

Hattemakeren

Medlem
Ble medlem
24.04.2008
Innlegg
11
Antall liker
0
Forsterker for lavimpendans-hodetelefoner?

Noen tips om hva slags hodetelefonforsterker som er best for hodetelefoner med lav impendans? Forsterkning av Grado 325i, RS-1, GS-1000 og (markl-modifisert) Denon AH-D5000 av spesiell interesse. På head-fi.org snakker de om rørforsterkeren Zana Deux og om toppmodellene til RudiStor (solid state), men har vi noe her på berget som burde fange interessen i konkurranse med disse?
 

Bach_Man

Hi-Fi freak
Ble medlem
12.04.2005
Innlegg
4.390
Antall liker
316
Torget vurderinger
3
Vidar P skrev:
Ikke akkurat noen hodetelefonentusiast; men nyter da en og annen stund med mine AKG K701,
drevet av Naim Headline/Napsc.

Mvh Vidar P
Hvordan er egentlig Headline? Gir den skikkelig Naimlyd?
 

stesch

Hi-Fi interessert
Ble medlem
14.07.2007
Innlegg
64
Antall liker
0
Er det noen som kan anbefale hodetelefoner med 32ohm? Ser at det er det som anbefales til forsterkeren min?
 

consen

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
29.12.2006
Innlegg
386
Antall liker
61
Sted
STORD
stesch: Du vil sannsynligvis få bedre lyd med en hodetelefon på 80 Ohm, selv om 32 ohm er anbefalt til din forsterker. Men du får da mindre effektomsetning i hodetelefonen, men Q-faktoren stiger.

For å dra det over til høyttalere:
En forsterkerprodusent anbefaler 4 ohm til sin forsterker.
Du kan likevel bruke 8 ohm, og du får da også høyere Q-faktor.
Du får da også mindre effektomsetning fra forsterkeren til høyttalerne.

Høyere Q-faktor gir mer fast og tydelig bass,
lettere å følge hva bassisten spiller da, blir ikke så mye grøt i lyden.

Klarer du deg med litt redusert lydtrykk, så kan du trygt gå for en høyere impedans.

Lavere impedans enn forsterkermanualen anbefaler,
kan gi uventede følger og bør ikke gjøres.

Ulike hodetelefoner låter helt forskjellig.
Du bør prøve deg litt fram hva dine ører liker.
Noen hodetelefoner er også mer følsomme enn andre,
og derfor kan du godt få like høyt lydtrykk med en på 80 Ohm som en på 32 Ohm.

Mvh Consen
 

soundscape

Æresmedlem
Ble medlem
21.09.2005
Innlegg
11.065
Antall liker
33.742
Sted
Nordre Follo
Torget vurderinger
19
Disse spiller musikk så det holder, krever dog bra kilde/forsterkeri for å yte sitt beste.


 

bjarnetv

Hi-Fi freak
Ble medlem
28.03.2008
Innlegg
3.793
Antall liker
5.348
Sted
oslo
stesch skrev:
Er det noen som kan anbefale hodetelefoner med 32ohm? Ser at det er det som anbefales til forsterkeren min?
hvis jeg ikke husker helt feil er alle grado/alessandro på 32ohm.

ble selv hodetelefonentusiast i november, når jeg kjøpte mine første relativt gode hodetelefoner; beyerdynamic DT770pro80.
var ganske fornøyd med disse ut av en c&c box+, helt til jeg så en jecklin float elektrostat for salg ;)
etter det var løpet kjørt, og jeg eier nå også en normalbias stax sr-sigma og to andre float-hodetelefoner; MB pmb 85 double action og en precide ergo2.
kanskje på tide å moderere seg litt ::)
 

Hattemakeren

Medlem
Ble medlem
24.04.2008
Innlegg
11
Antall liker
0
stesch skrev:
Er det noen som kan anbefale hodetelefoner med 32ohm? Ser at det er det som anbefales til forsterkeren min?
Akkurat 32 ohm? Da passer Grado-hodetelefonene; hvilken du velger avhenger av prisnivået du har tenkt å legge deg på. Men det finnes jo haugevis med andre gode hodetelefoner også, og hva du velger vil også avhenge av lydsignaturen du er ute etter. Grado har jevnt over god, kontrollert bass, med sterk mid-bass men svakere dypbass; styrken til Grado er mellomtonen; diskanten er omdiskutert fordi Grado gjerne har en sterkere diskant. Denon 2000 og 5000 er gode hodetelefoner med litt lavere impendans (25 ohm), men med en helt annen frekvensrespons-kurve enn Grado; den er en slak bakke fra dypbassen ned til høyeste diskant. Nokså lik Sennheiser HD650, en høyimpendans-hodetelefon mange liker å sammenligne Denonene med.
 

tweakMan

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.02.2002
Innlegg
6.223
Antall liker
124
Jeg vil nevne en plate som kan være meget nytting i oppsetting av ett headsett annlegg:


mvh
 

tweakMan

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.02.2002
Innlegg
6.223
Antall liker
124
Stor variasjon i sangene, lydene er spredd litt fra høyre og mot venstre, og opptrer litt i sin egen lille
verden både her og der. Oppløsningen er jo ...fransk da og ;D og man vil klart høre forskjell mellom amper
og headsett når man prøver å finne seg sin combo. Spesiellt skal det være en hørbar forskjell i de forskjellige
headsetta sine lokalisering i 3d (sic..) av lydene som spilles.

Jeg tror at akkurat som med vanlig stereo, er det like vrient å finne sin perfekte headsett annlegg combo...
Vi har store forskjeller i hvordan vi ønsker at lyden skal være.

Denne plata liker iallefall jeg til å da... tweake litt, når den lysten er der... :p

Nå tittelsporet "au revue" funker sikkert nydelig som demo-track på ett vanlig annlegg og... ::)

Ellers så kan jeg jo nevne plata...

It has the glow...

mvh
 

emotikon

Æresmedlem
Ble medlem
24.10.2004
Innlegg
12.505
Antall liker
2.944
Sted
Trondheim
Torget vurderinger
1
Takker for tipset Imperial.
Mulig den Cassius skiva står i hylla...en eller annen Cassius er der i hverfall :)
 

Hattemakeren

Medlem
Ble medlem
24.04.2008
Innlegg
11
Antall liker
0
Hva får man tak i (til vettug pris) her i Norge?

Bare et sånt generelt spørsmål: Jeg har forstått det slik at enkelte hi-fi-produkter er meget bra priset i Norge, mens andre (så som hodetelefoner) er så ille priset i Norge (og resten av Europa) at det lønner seg å privatimportere, tross toll og tull og oms og moms.

Hvordan forholder det seg med hodetelefonforsterkere?
* Er de konkurransedyktig priset i Norge?
* Lages det hodetelefonforsterkere her til lands?
* Hvordan er utvalget?

Som dere skjønner, forholder jeg meg mest til hva jeg kan få kjøpt på nettet fra andre land, men det er ærlig talt litt frustrerende, så om det fantes gode alternativer i biltur-avstand hadde det egentlig vært å foretrekke.
 

emotikon

Æresmedlem
Ble medlem
24.10.2004
Innlegg
12.505
Antall liker
2.944
Sted
Trondheim
Torget vurderinger
1
emotikon skrev:
Takker for tipset Imperial.
Mulig den Cassius skiva står i hylla...en eller annen Cassius er der i hverfall :)
Det gjorde den ikke...bare 1999 var å oppdrive i hylla mi :)


Hattemakeren:
Så vidt meg bekjent er det ingen her på berget som lager hodetelefonforsterkere.
(finnes nok en del DIY vel og merke...)

Selv bruker jeg en kraftig rørsak som heter DOGE 6210.
Denne er jeg aldeles strålende fornøyd med.
Ser ut som et helv....men gjør jobben til gangs med mine AKG K701.
 

TT.

The smooth jazz guy! 😉🇳🇴
Ble medlem
15.11.2007
Innlegg
40.373
Antall liker
83.795
Sted
Knapstad
Torget vurderinger
97
Hattemakeren skrev:
stesch skrev:
Er det noen som kan anbefale hodetelefoner med 32ohm? Ser at det er det som anbefales til forsterkeren min?
Akkurat 32 ohm? Da passer Grado-hodetelefonene; hvilken du velger avhenger av prisnivået du har tenkt å legge deg på. Men det finnes jo haugevis med andre gode hodetelefoner også, og hva du velger vil også avhenge av lydsignaturen du er ute etter. Grado har jevnt over god, kontrollert bass, med sterk mid-bass men svakere dypbass; styrken til Grado er mellomtonen; diskanten er omdiskutert fordi Grado gjerne har en sterkere diskant. Denon 2000 og 5000 er gode hodetelefoner med litt lavere impendans (25 ohm), men med en helt annen frekvensrespons-kurve enn Grado; den er en slak bakke fra dypbassen ned til høyeste diskant. Nokså lik Sennheiser HD650, en høyimpendans-hodetelefon mange liker å sammenligne Denonene med.
Finnes det noe sted der det du sier dokumenterer dette? Jeg bruker Grado 325i og har ikke opplevd det du sier. Har dessuten to par Sennheiser (husker ikke betegnelsen) og Grado går en høy gang rundt disse.
 

Hattemakeren

Medlem
Ble medlem
24.04.2008
Innlegg
11
Antall liker
0
Jeg får finne meg en DIY-modell å mekke på, da. :p

Da var det å finne ut akkurat hvilken, så klart. Skal være til lav-impendans-hodetelefoner (har Grado 325i, RS1 og Denon D5000), og så lurer jeg litt på dette med rør. Har faktisk aldri hørt rør før, men de har den samme magien som vinyl: Det er flott å se på. (Noen ville kalt dette med å blande det visuelle inn i lytter-opplevelsen for MTV-effekten, men slikt faller på døve ører hos meg 8) )
 

Hattemakeren

Medlem
Ble medlem
24.04.2008
Innlegg
11
Antall liker
0
TTmania skrev:
Finnes det noe sted der det du sier dokumenterer dette? Jeg bruker Grado 325i og har ikke opplevd det du sier. Har dessuten to par Sennheiser (husker ikke betegnelsen) og Grado går en høy gang rundt disse.
Sjekk her (klikk bildet):




Frekvensresponsen er selvfølgelig avhengig av adekvat forsterker. Jeg har prøvd mine 325i mot Denons AH-D2000 på hodetelefonutgangen på en CD-spiller, og der dunket 325i ut Denonene uten problemer, også i bassen. Grados hodetelefoner er kjent for å høres bra ut også med heller dårlige forsterkere.
 
G

Gjestemedlem

Gjest
Har ikke hørt på så veldig mange gode oppsett med høretelefoner, men har hatt et par sett med. Stax Lambda SR signature, med SRM-T1 rørdriveren til. Og denne kombinasjonen låter riktig så bra, men krever en god kilde.

Nå og da dukker disse opp på bruktmarkedet, og da kan man sikre seg ganske betydelig godlyd uten å betale all verden for dette.
 

TT.

The smooth jazz guy! 😉🇳🇴
Ble medlem
15.11.2007
Innlegg
40.373
Antall liker
83.795
Sted
Knapstad
Torget vurderinger
97
Hattemakeren skrev:
TTmania skrev:
Finnes det noe sted der det du sier dokumenterer dette? Jeg bruker Grado 325i og har ikke opplevd det du sier. Har dessuten to par Sennheiser (husker ikke betegnelsen) og Grado går en høy gang rundt disse.
Sjekk her (klikk bildet):




Frekvensresponsen er selvfølgelig avhengig av adekvat forsterker. Jeg har prøvd mine 325i mot Denons AH-D2000 på hodetelefonutgangen på en CD-spiller, og der dunket 325i ut Denonene uten problemer, også i bassen. Grados hodetelefoner er kjent for å høres bra ut også med heller dårlige forsterkere.
oki, det sier det meste. Uansett liker jeg lydsignaturen i mine 325i, så de blir ikke byttet ut med det første. Takker for info
 

Hattemakeren

Medlem
Ble medlem
24.04.2008
Innlegg
11
Antall liker
0
Du har absolutt ingen grunn til å bytte ut dine 325i. Kanskje komplementere dem med noen andre som har en annen profil, men ikke bytte ut. Kommer også an på musikken du spiller. 325i er konge på rock, instrumental og vokal. Kunne vært bedre på kirkeorgel og klassiske verk så store at de nesten har flere musikere enn publikum.
 

TT.

The smooth jazz guy! 😉🇳🇴
Ble medlem
15.11.2007
Innlegg
40.373
Antall liker
83.795
Sted
Knapstad
Torget vurderinger
97
Hattemakeren skrev:
Du har absolutt ingen grunn til å bytte ut dine 325i. Kanskje komplementere dem med noen andre som har en annen profil, men ikke bytte ut. Kommer også an på musikken du spiller. 325i er konge på rock, instrumental og vokal. Kunne vært bedre på kirkeorgel og klassiske verk så store at de nesten har flere musikere enn publikum.
Går mest i Smooth Jazz ala Fourplay, Jeff Golub, Boney James osv. Det meste er instrumental. Har hatt disse i en drøy mnd nå og synes de lyder bedre og bedre. Kjøpte disse brukt her på sentralen. Men en annen ting, får man kjøpt løse "puter" til 325i? og i tilfelle hvor?
 

Hattemakeren

Medlem
Ble medlem
24.04.2008
Innlegg
11
Antall liker
0
TTmania skrev:
Går mest i Smooth Jazz ala Fourplay, Jeff Golub, Boney James osv. Det meste er instrumental. Har hatt disse i en drøy mnd nå og synes de lyder bedre og bedre. Kjøpte disse brukt her på sentralen. Men en annen ting, får man kjøpt løse "puter" til 325i? og i tilfelle hvor?
"Burn-in" kaller de det på head-fi. Løse puter får du kjøpt hvor du får kjøpt Grado, men i Norge blir det lett svindyrt. Prøv på http://ttvj.com - undersøk også "TTVJ flats" som mange bruker på Grado RS-1.
 

ssm

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.04.2007
Innlegg
5.414
Antall liker
9
Torget vurderinger
1
Kjøp rs-1 puter på www.needledoctor.com

de store putene passer på alle fra sr-80 og oppover.....blir en helt annnen comfort.
 

TT.

The smooth jazz guy! 😉🇳🇴
Ble medlem
15.11.2007
Innlegg
40.373
Antall liker
83.795
Sted
Knapstad
Torget vurderinger
97
ixos_76 skrev:
Kjøp rs-1 puter på www.needledoctor.com

de store putene passer på alle fra sr-80 og oppover.....blir en helt annnen comfort.
Var innom stereofil for noen dager siden og kjøpte puter, men nå er 325i solgt til fordel for Grado RS2, en lightvariant av RS1 og dissse låter enda ltt bedre. Kan ikke si jeg har hørt bedre lyd noen sinne.
 

jaerbo

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
27.10.2004
Innlegg
164
Antall liker
1
Torget vurderinger
8
Sennheiser HD-650, AKG K701 pluss dem eminente Leben CS 300 benyttet som forsterker til disse. Jeg koser meg masse med disse ;D

Har også hatt et sett Stax (en av de nyeste modellene), men jeg synes overnevnte kombinasjon gir vel så mye musikkglede 8)

Mvh JE
 

oyvindth

Hi-Fi interessert
Ble medlem
26.07.2006
Innlegg
81
Antall liker
1
Blir litt hodetlf lytting her også om dagen. Hører på Sennheiser HD 650 og Rega sin Ear amp, men lurer veldig på en annen amp, noen med forsalg til en som passer godt til Hd650?
 

Bach_Man

Hi-Fi freak
Ble medlem
12.04.2005
Innlegg
4.390
Antall liker
316
Torget vurderinger
3
Over på head-fi.org sies det at X-can v3 (og 8?) har spesielt god synergi med HD 650.
 

jaerbo

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
27.10.2004
Innlegg
164
Antall liker
1
Torget vurderinger
8
hifinisse skrev:
Blir litt hodetlf lytting her også om dagen. Hører på Sennheiser HD 650 og Rega sin Ear amp, men lurer veldig på en annen amp, noen med forsalg til en som passer godt til Hd650?
Leben sine forsterkere fungerer i alle tilfelle helt topp med HD650 ;D Litt høy pris da, men du verden hvor det spiller - og vakre er de også. ANBEFALES på det varmeste :p

Mvh JE
 

ssm

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.04.2007
Innlegg
5.414
Antall liker
9
Torget vurderinger
1
Skal gå for noe nye greier nå , så får vi se hva det blir...enten doge røramp + akg 701 / eller ett komplett stax sett, jeg hører mest på rock ala dire straits , litt horn og jazz , og blues......

Til helgen skal jeg besøke en med både stax og 701 i hus , da får jeg vurdere etter en liten test.
 

eldo472

Overivrig entusiast
Ble medlem
11.01.2005
Innlegg
1.026
Antall liker
288
Sted
Tranby
Jeg kjører et par Sony MDR-F1 ut fra utgangen på en klassisk Sony CDP-C79ES. Mer trøkk på de gamle spillernes innebygde hodetelefonutgang enn det er på hjemmekinoforsterkerene. Den har også "Digital Signal Prosessor" innebygd, hvis man vil justere litt.
MDR-F1 er åpen og man blir ikke så sliten av og bruke dem, samtidig som de har meget bra lyd.
 

wotg

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.04.2005
Innlegg
2.376
Antall liker
4
Jeg kjøpte meg faktisk nye hodetelefoner på impuls idag. AKG K142HD. Fine og lette med god lyd. Til 1400,- synes jeg det var et godt kjøp.
 

mclaren122

Medlem
Ble medlem
24.04.2008
Innlegg
41
Antall liker
0
er kanskje ikkje ein hodetlefone entusiast. men har no litt å lytta til.
har ikkje dedikert forst. til dette då.
men har audio-technica ATH-911 til heime bruk. er meget fornøyd me dei. litt tynn i stemme registeret. men elles godt.
og så har eg AKG k66 til mp3 spikller og pc. desse er lettdrevne, og nøytral lyd. som eg altid liker. og billig man.
 
Topp Bunn