Resultater 1 til 8 av 8
Abonnér på denne artikkelen
 1. Hi-Fi messen i Munchen 2019 Dag 2 og 3

  7 Kommentarer Av Høvdingen - 13.05.2019 04:01


  Da er årets high-end messe i Munchen over for denne gang, og det har vært en utrolig hyggelig helg i Tyskland. For de som vurderte å reise, men som ikke fikk mulighet, så anbefales det å ta en tur til neste år. God stemning, hyggelige utstillere og mye god lyd. Ingen av bildene har forløbig noe tekst, men det kommer etterhvert. Del 2 er forøvrig slått sammen med Del 3, så de tre første sidene inneholder bilder som enkelte allerede har sett.

  Mvh
  Høvdingen

  Gå til albumet her

 2. Antall kommentarer 7

  Kommentarer

 3. #2
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Jan 2013
  Innlegg
  4,544
  Tagget i
  7 Innlegg
  Sitat Sitat fra Høvdingen Se Innlegg
  Da er årets high-end messe i Munchen over for denne gang, og det har vært en utrolig hyggelig helg i Tyskland. For de som vurderte å reise, men som ikke fikk mulighet, så anbefales det å ta en tur til neste år. God stemning, hyggelige utstillere og mye god lyd. Ingen av bildene har forløbig noe tekst, men det kommer etterhvert. Del 2 er forøvrig slått sammen med Del 3, så de første tre sidene inneholder bilder som enkelte allerede har sett.

  Mvh
  Høvdingen

  Gå til albumet her
  FABELAKTIG!!! Tillater meg å takke på vegne av noen tusen medlemmer som nyter det samme.

  Vet hvor mye som skal til på en messe, hva det å ta gode bilder angår, uten folk i veien og lys som skinner for mye i produktene fra div. lys & spotter. Det du her har servert oss er rett og slett imponerende - TAKK - til de av oss som ikke selv hadde muligheten til messebesøk.

  Hva bilder angår, min tidligere foto interesse er totalt borte! For ingen av de speilrefleks kameraer & objekter jeg har hatt tar bedre bilder som typiske i-farta-messebilder, enn iPhone (kan være som følge av innebygget kunstig intelligens, da 98 % av alle bilder blir grisebra)

  Aldri sett så mange store høyttalersystemer, forresten. Ser ut som at fokus på små monitorer har snudd seg litt og i stedet kommet musikken til gode, for umulig med grumlyd uten at det plasskrevende bassfundamentet er på plass. Stadig oftere pene store høyttalersystemer å se, noe denne bilderapporten viser fullt ut - Wilson "Lego-design" har vel fortalt mange produsenter hvordan det ikke bør se ut :-)

 4. #3
  Hifi Freak Eirik84's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2011
  Innlegg
  2,505
  Tagget i
  0 Innlegg
  Enig, takk for mange fine bilder fra messen!

 5. #4
  Administrator Album Eier Høvdingen's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2001
  Innlegg
  5,853
  Tagget i
  18 Innlegg
  Album
  22
  Jeg har også lagt ut bildene på Facebook siden vår - Se her

  Det er litt enklere å bla gjennom alle bildene på FB, og etter å ha publisert 500 bilder så har jeg vel innsett at vi må gjøre noe med både bildeopplasting og galleri fremvisning her på HFS, og skal finne noen bedre løsninger for dette. Jeg sitter og ser på alle bildene i høyoppløslig format på egen pc, og det gir et litt annet inntrykk av de ulike rommene og produktene. Når vi kjøpte ny server så gikk jeg for en raid løsning med SSD disker pga. hastighet, men vi har kun 140Gb med total lagringsplass, og det var ikke så enkelt å finne store SSD disker den gangen, men i dag finnes det jo SSD terrabyte disker for serverbruk, og det er fristende å oppgradere slik at vi kan tillate bedre bildekvalitet.

  Det er ikke så enkelt å ta gode bilder fra alle rom, og det var mye mennesker, mye forskjellige lyssettinger, men forsøkte etter beste evne med den tiden jeg hadde. En skulle tro 3 dager var nok, men ting tar tid, og i alle rom ønsker naturligvis utstiller å fortelle litt om de ulike produktene. Veldig mange hyggelig samtaler, og jeg noterte ned det jeg klarte, men regner med at jeg vil motta en del informasjon pr. email i etterkant.

  Det var mye god lyd, og mange av fabrikantene hadde en imponerende presentasjon av sine produkter. Alle utstillerne må benytte seg av Schenker for oppsett og installasjon av rom, og de har ikke all verdens tid på seg for tuning av lyden. Dette krever god planlegging, og enkelte av rommene var så gjennomførte at en skulle tro de hadde brukt flere uker på å sette det opp, men slik er det faktisk ikke. Med dette i bakhodet så er jeg mildt sagt imponert over hva enkelte klarte å få til. Til de som ble sittende hjemme og vurderte å ta turen til Tyskland - ingenting å vurdere - bestill billett til neste år

  High End Society har som alltid gjennomført et svært vellykket messe arrangement, og her var alle detaljer på plass. Det er mange ting som vi "gjester" ikke tenker på, men en må planlegge alt fra parkering, messeoversikter, plakater, kafeteriaer, håndtering av jakker og bagasje og en rekke ting som tilsammen sørger for at opplevelsen blir som den var. De får tommelen opp fra Høvdingen, og dette var som alltid en veldig hyggelig og innholdsrik langhelg.

  Det var mange kjente ansikt å se rundt i lokalene, og det norske folk var godt representert på messa. Oslo Audio Society var naturligvis mannesterke og på plass, og på flyturen ned til Munchen ble jeg sittende ved siden av en hyggelig far og sønn fra Moss Audioklubb, og det var også flere andre norske audio foreninger tilstede. For den hardbarka audiofile er Munchen som alltid årets høydepunkt, men High End Society arrangerer flere arrangement, og neste messe er XFI PREMIUM AUDIOSHOW 2019 som finner sted i Nederland 28-29 september 2019.

  Mvh
  Høvdingen

 6. #5
  Hifi-interessert
  Ble medlem
  Oct 2006
  Innlegg
  78
  Tagget i
  0 Innlegg
  Jeg vil også sige tusind tak for alle de flotte billeder og at du tog dig tiden til det.

 7. #6
  Hifi Freak janfrt's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2011
  Sted
  Pt. Høvik
  Innlegg
  7,491
  Tagget i
  0 Innlegg
  Flotte bilder, men det som forundrer meg og som alltid har forundret meg, er hvordan produsentene overlever økonomisk i denne bransjen. Det er en voldsom konkurranse og ingen har et slags monopol eller dominerer.

 8. #7
  Hifi-entusiast Norwegianwoodpecker's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2007
  Innlegg
  193
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1
  The High End will take place on 4 days from Thursday, 14. May to Sunday, 17. May 2020 in Munich. Stemmer dette? I så fall tre ganger HURRA, HURRA HURRA

 9. #8
  Hifi Freak superhkm's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2005
  Innlegg
  1,817
  Tagget i
  1 Innlegg
  Torget
  1
  Sitat Sitat fra janfrt Se Innlegg
  Flotte bilder, men det som forundrer meg og som alltid har forundret meg, er hvordan produsentene overlever økonomisk i denne bransjen. Det er en voldsom konkurranse og ingen har et slags monopol eller dominerer.
  Det har jeg også lurt på. Uten empirisk grunnlag har jeg utviklet en teori om at svært mange av disse initiativene går i minus og finansieres av lekne folk som tjener nok penger på andre ting.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed