Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne artikkelen
 1. IFA 2015 messen i Berlin

  2 Kommentarer Av Høvdingen - 14.09.2015 16:09


  Hifisentralen har vært på IFA 2015 i Berlin
  , og dette er en av verdens største messer for forbruker-elektronikk. Messeområdet består av 29 bygninger, og det tok undertegnede cirka 30 minutter å gå fra nord- til sør-inngangen. Det benyttes shuttle-busser som går hvert 5-8 min for å frakte besøkende mellom ulike seksjoner av messen, og har du planer om å besøke alle bygninger, så må du nok påregne å bruke mange timer.

  Messen er delt opp slik at hver bygning inneholder ulike segmenter innenfor elektronikk, og som eksempel var "hi-fi, høyttalere og high-end audio" lagt til bygning 1 og 2.

  IFA går over seks dager (4-9 september) for vanlig publikum, og på kvelden 3. september er det et "Showstoppers" arrangement fra kl. 18-21, som kun er for inviterte medlemmer av pressen. Hifisentralen var tilstede på denne eventen, og her var det ca. 60-70 fabrikanter som viste frem nye produkter.

  I denne bildereportasjen vises først noen bilder fra Showstoppers, og deretter bilder fra hi-fi avdelingen i bygning 1 og 2.

  Gå til albumet her

 2. Antall kommentarer 2

  Kommentarer

 3. #2
  Hifi Freak fbh71's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2014
  Sted
  Mo I Rana
  Innlegg
  2,170
  Tagget i
  2 Innlegg
  Album
  1
  Flott å få et lite innblikk, ikke alle som har anledning til å dra selv om man har aller så lyst.
  Fikk inntrykk av at lille Norge var dårlig representert

 4. #3
  Hifi Freak grammofon's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2011
  Sted
  Bærum
  Innlegg
  5,449
  Tagget i
  6 Innlegg
  Flott at Høvdingen og andre legger ut denne typen reportasjer. Upretensiøst og greit, til inspirasjon for forummedlemmer av alle kategorier.
  Jeg er nok enig i konklusjonen om at dette mer er en messe for et bredt publikum enn spesielt HI-Fi interesserte, men det er jo greit nok. Mange på sentralen har jo interesser som går langt ut over Hi-Fi.

  mvh
  Harald

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed