Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Mar 2005
  Innlegg
  2,309
  Tagget i
  0 Innlegg

  JBL L100 Classic eller Tannoy Cheviot

  Leker med tanken på nye høyttalere. Forskjellige JBL-utgaver har jeg alltid funnet spennende, men det har aldri blitt noe kjøp fordi jeg har landet på noe annet. Når nye L100 Classic nå er kommet ble interessen vekket til live igjen. Tannoy Cheviot er også spennende, med mange gode omtaler. Men hva vil være mest fornuftige kjøp til ei middels stor stue rundt 35 kvm? Hva er likheter og forskjeller på disse? Jeg har fram til nå spilt på Dynaudio stativhøyttalere og det kan kanskje si litt om hva jeg syns er ok å høre på, selv om jeg nå kunne tenkt meg å prøve noe ganske annet. Har merket meg at ingen av modellene går spesielt dypt, tross størrelsen både på kasse og basselement, med dårligere data enn mine tidligere Dynaudio Special 25. Vil dette kunne være en stor ulempe i praksis?
  Siste redigert av K.H.; 06.11.2019 kl. 13:17.

 2. #2
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Nov 2012
  Innlegg
  954
  Tagget i
  1 Innlegg
  Det skal sies att jeg aldri har hørt L100 kun Tannoy sine og det er riktig att de ikke går spesielt dypt, men man får andre ting man ikke får med mindre høyttalere selv om de går dypere på papiret. Det er følelsen av en meget god dynamikk og allikevel bra med bass, det handler nok mye mer om db output i middbass/bass området selv om det ikke går skikkelig dypt. Og de vil jo fylle rommet ditt med musikk på en helt annen måte en mindre stativhøyttaler vil klare selv om dine Dynaudio er bra. Men smak og behag kan jo hende du kunne fått til ett lån på en av de før kjøp.
  Siste redigert av forsell; 06.11.2019 kl. 17:47.

 3. #3
  Medlem Kabelsatan's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2013
  Innlegg
  24
  Tagget i
  0 Innlegg
  Jeg er kjempefornøyd med mine JBL L100 Classic. Har ikke hørt Tannoy, men JBL spiller for meg dypt nok. Hadde noen meninger om at den ikke spilte dypt nok på papiret jeg også, men måtte pent spise mine foruttatte meninger etter å ha hørt på den.
  Elektronikk: Yamaha CX-A5100, 3stk QSC DCA 1644, Nvidia Shield, Apple TV 4K, Pioneer PL-510A(1976)
  Høytalere: JBL SVA 2100, SVA1800, SVA1600 og SVA senter, 2x XTZ Cinema

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed