Side 3 av 3 FørsteFørste 123
Resultater 41 til 43 av 43
Abonnér på denne tråden
 1. #41
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Oct 2008
  Innlegg
  569
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Lassencad Se Innlegg
  tak for jeres indlæg

  Tænker selv om man vandt den store gevinst i Euro Lotto ville jeg ikke engang bruge så mange penge på et sæt højttalere.
  Men det er klart at har man eks 200 Millioner i banken er 4.5 Million til højttalere jo ingen ting.

  Noget helt andet er at selv om brugt prisen er høj er værdi tabet godt nok stort.
  Et tab på 2,5 Million er da helt vanvittigt . Men han har sikkert ikke givet fuld pris. Eller man må da håbe han ikke har

  Jeg kan forstå på flere af jer at i kender ham. Jeg selv har aldrig hørt om ham. Det er på trods af at jeg har haft denne hobby i mere end 30 år.
  Vh
  Jeg tror uansett i "engere kretser" vil du fremstå som en idiot hvis du bruker så mye på et par høyttalere om du har råd eller ei. En ting er design forbundet med status som et symbol (eller eksklusivitet, enkeltproduksjon med en faktor feks), tror ikke dette går innunder den gruppen. En annen ting er investering og avkastning over tid (kunst/antikk), i forhold til verditapet (som han merkelig nok fremstår som positivt, da de er billigere nå) vil det jo tilsi at verdien fortsetter å synke markant. Her er det i tillegg en konstruksjon (høyttalersystem) i et lite rom/stue som tilsynelatende ikke er konstruert etter akkurat disse og troverdigheten svekkes. -I tillegg fremstår han som en businessmann, ikke entusiast..

 2. #42
  Hifi Freak Nightpuma's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2005
  Sted
  Arendal
  Innlegg
  1,921
  Tagget i
  0 Innlegg
  Vi snakker jo om Mark Johansen her. Han klarer å selge egenproduserte kabler til samme pris. Man kan si hva som helst om både kabler og HT, men god selger er altså mannen.
  https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=Cd0vZDYtRac
  Vinyl, diy rør og fulltoner.

 3. #43
  Overivrig entusiast Stein 99's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2009
  Innlegg
  523
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Håkon_Rognlien Se Innlegg
  Pøh, 4 mill er vel ingen pris for en høyttaler! Og 2,5 er rene billigsalget! Rett nede i gata her, er det en kiosk som selger skikkelige saker, løp og kjøp!

  https://malaaudio.no/Produkt/64/1003...io-La-Assoluta
  Ja, ser, kan putte i handlekurv og betale med Klarna.
  Micromega CD + Burmester CD, Anthem Int 225, ARS Sonum Filarmonia, ML CLS+ Dynamo subs. Verity Audio Parsifal,Burmester 032, SF Minima Amator, Cyrus Two,Chord og Nordost kabler og en del annet også. Burmester DAC 113. ML Montis

Side 3 av 3 FørsteFørste 123

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed