Høyttalere Finske Gradient høyttalere: Nr. 5 og 6?

BritFi

Hi-Fi freak
Ble medlem
09.11.2012
Innlegg
2.915
Antall liker
1.953
Sted
Tilbake i Oslo, igjen.
Torget vurderinger
3
Jeg har et par '05. Du kan gjerne komme innom og høre en dag om du er interessert (Oslo). Starter hjemmeferie 19/7.

Ellers er det en del lesestoff her: https://www.hifisentralen.no/forume...norsk-audiofilt-revolusjonsra-d-gradient.html
Tusen takk for generøst tilbud om hjemmelytt! Starter selv ferie med overtagelse av huset 15.juli og det er booket flytting,(ut av Oslo) gulvslip, alarm, elektriker osv. i påfølgende dager. Jeg og 14 åringen skal male og planlegge/fixe A/V +HiFi. Så vi bruker god tid, og bruker sene kveldstimer etter pakkestyret på å lese litt.

Jeg liker godt sweet, litt hengekøye lyd i HiFi`en. Men mer nøyaktighet, klarhet, fokus osv.ifm hjemmekino. Ikke glad i for mye dunder og brak. Kan godt klare meg uten Sub. Fint med nr. 5 er at den selges enkeltvis. Er den god på HiFi synes du?
*Så tråden, men litt hopp tilbake i tid, og de som selges nå er ikke helt like, eller..?
 
Z

Zomby_Woof

Gjest
Det har vært noen endringer. Skal ikke påstå noe om hvor mye, men tror strengt tatt sjelen til høyttalerne er ganske uendret. Fra Mk I til Mk II tror jeg det var en del, men senere er jeg nok litt mer på tjah og kosmetikk. Oppgraderingen fra forgjengeren til mine '05 tror jeg først og fremst ble en dyd av nødvendighet etter at SEAS erstattet sine 17 kurver med 18. Stort sett samme bevegelige deler og motor, men med en kurv som gir bedre lufting enn de gamle.

Bare å ta kontakt en gang det passer.
 
Topp Bunn