Ønsker anbefaling Noen som vet om en bærbar høyttaler med bra lyd?

Ble medlem
26.01.2019
Innlegg
48
Antall liker
4
Jeg er 15 år og vil kjøpe meg en bærbar høyttaler. Den type høyttaler jeg vil ha er en "kæsse". -En kasse med hjul og håndtak, som en koffert.

Den bør være relativt lett å transportere med seg. og den bør ha nokså god lydkvalitet. Denne kommer til å bli brukt en den på sjøen, i åpen båt. Derfor bør den tåle litt vann og salt. (Jeg bryr meg ikke om den ruster på utsiden så lenge den fungerer!"

Har tidligere hatt en Izound x-500. Var ganske fornøyd med den, men vil helst ha noe annet nå, fordi nesten alle jeg ser har en slik så jeg vil ha noe som ikke alle andre har! Den var egentlig suveren fordi den tålte en del vann osv. den ble helt falmet opp av å være og sola og den ble veldig rusten, men det brydde aldri meg. Grunnen til at den ikke er i bruk lenger er fordi den ble utsatt for litt for høy musikk en gang.

Har et budsjett på rundt 2-3 tusen.
 

Farmen

Overivrig entusiast
Ble medlem
03.09.2018
Innlegg
755
Antall liker
887
Sted
Lier
Torget vurderinger
3
Hei.
Den du er ute etter finner du hos Hifi Klubben, Soundbox 2, men du må ut med 8000,-
 
Ble medlem
26.01.2019
Innlegg
48
Antall liker
4
Ja, det er en strøken høyttaler og den har faktisk broren min. spiller utrolig bra, men har ikke lyst til å punge ut 8300kr for en høyttaler. Hvis du skjønner.
 
2

2xJ

Gjest
JBL har noen tøffe, som har flere av dem egenskapene du er ute etter, jeg har en Extreme, og den syntes jeg er knall, fungerer etter mitt hode allerbest ute..
Tåler og vann.

Lykke til :)

/JR
 
Topp Bunn