Et udde spørsmål, men er litt opprådd og tenkte derfor å spørre her:

Jeg har på velvillig hjemlån en Norma Revo IPA-140 forsterker. En høyst kompetent forsterker som jeg liker meget godt og som jeg tenkte å kombinere med en høykvalitets streamer. Vurderer Norma + streamer opp mot en alternativ rute for oppsettet. Den kilden jeg har nå yter imidlertid ikke Normaen rettferdighet og det er noen små "aber" i gjengivelsen, som jeg gjerne ville ha luket ut. Mistenker sterkt at de stammer fra kilden jeg bruker, men kan være karakteren til forsterkeren. Har en eldre CD-spiller selv, men blir ikke så godt hjulpen med den.

Vi er jo ikke godt forspent med butikker her i Tromsø og ønsker ikke å låne fra butikk kun for å teste. Finner heller ikke noe på bruktmarkedet i nærheten som kan kjøpes for test. Jeg har derfor problemer med å få prøvd den med en god kilde i den tid jeg har til rådighet før tilbakelevering.

Derfor: Er det noen som sitter med en god digital kilde - streamer med DAC, eller CD-spiller - og som kunne tenke seg å la meg få prøve den kort i oppsettet? Tenkte på noe àla Lumin, Aurender, PS Audio, Naim, eller Marantz SA11, Hegel Mohican el.l. Vet hva jeg skal høre etter og det tar ikke mye tid.

Den skal kobles til Norma'en og mine SF Olympica 3. Du er hjertelig velkommen til å bringe den med og få høre den i oppsettet, hvis du selv er nysgjerrig på Norma eller SF - bare artig det.

Det vanker en god flaske rødvin som takk for hjelpa! :-)