Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Sep 2009
  Innlegg
  38
  Tagget i
  0 Innlegg

  Densen CastAmp

  Hei! Jeg slo til på en god kampanjepris, og kjøpte meg en Densen CastAmp. Er det noen her som har prøvd den, og kan si noe om lyd og praktisk bruk? Skal bruke den på noen små ProAc-høyttalere.
  Siste redigert av Vanebo; 19.02.2019 kl. 11:36.

 2. #2
  Overivrig entusiast Kjendis's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2010
  Innlegg
  903
  Tagget i
  1 Innlegg
  Album
  1
  Torget
  1
  Jeg har ikke prøvd akkurat den forsterkeren, men kan sikkert sammenliknes med densen B110 som jeg en gang hadde. Du må kjøpe deg google Chrome cast før det er tomt. Densen Cast amp er spesielt laget for å bruke sammen med Chromecast som ekstern streamer.
  Densen er dynamisk hurtig, rent klingende forsterker, gjennomsiktig. Jeg vet ikke hvordan den klinger på proac. Gode alternativer er: Audiophysic Classic 8 eller 12 eller spendor A4 eller piega classic 5.0.
  Hi-fi handler om matching. Men noen produkter kan lage magi av gråstein.

 3. #3
  Hifi Freak ou812rh's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2006
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  2,526
  Tagget i
  1 Innlegg
  Enig med Kjendis. Densen liker best høyttalere som ikke at altfor tungdrevene.
  Densen DenDac 50/B-330+, Musical Innovation MI 14SE, Michell GyroDec, SME 309, Lyra Kleos, Bluesound Vault 2, Piega Coax 511, Isotek EVO3 Sigmas, Whistler Coanda, Audience AU24 SE, Nordost, Oyaide, Audioquest, Vibrapods, HiFi Tuning...

 4. #4
  Medlem
  Ble medlem
  Sep 2009
  Innlegg
  38
  Tagget i
  0 Innlegg
  Hei, og takk. Jeg har hørt mange av Densen-modellene, og har hatt alt fra B300 effektforsterker til monoblokkene og forforsterker fra Densen, samt integrerte 130 med og uten ekstra energiforsyning. Jeg er enig i at Densen generelt spiller gjennomsiktig, dynamisk og presist, men var nysgjerrig på denne spesifikke modellen Det er jo noen nyanseforskjeller fra eldre modeller og frem til i dag. Bl.a. synes jeg de nå spiller noe varmere og mindre spisst.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed