Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Jan 2019
  Innlegg
  1
  Tagget i
  0 Innlegg

  Erstatning for Myryad forsterker

  Min Myryad MI120 er drøyt 20 år gammel, har vært en solid og god traver men begynner nå å miste gnisten; på lavt volum så detter lyden ut enten på en eller begge kanaler... Og når man begynner å dra på åra så er det ikke så populært å spill på full guffe hele tiden lenger! Har fått en pensjonert radio-/TV-mekaniker til å se på den, men anbefalingen er å kjøpe ny fremfor å flikke på den gamle.

  Nå er jeg blitt ganske rusten i gamet, har ikke fulgt så nøye med på hva som er "hot" på hifi-fronten lenger. Så jeg trenger rett og slett tips til tålig gode forsterkere som kan erstatte Myryaden, og fortsatt gi god lyd i de gamle Pathos Lyric 301-høyttalerne.
  Forsterkeren må ha bananpluggtilkobling for høyttalerne, og innganger nok til å koble på CD, TV og DAB-adapter, i tillegg gjerne en USB-inngang. Alskens trådløst Bluetooth, wifi etc kan jeg klare meg uten.

  Anlegget står på hytta, så det er ikke tanken å bruke all verdens med kroner på forsterkeren. Men hvor mye jeg skal brenne av har jeg ikke bestemt meg for enda, får se hva anbefalingene lyder på!

 2. #2
  Hifi Freak Ulf-B's Avatar
  Ble medlem
  May 2008
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  7,786
  Tagget i
  0 Innlegg
  I den lavere enden av prisskalaen finner du en Arcam A90 på HFS-bruktbørsen. 2000 kroner inkl. frakt. Jeg gjør oppmerksom på at jeg kjnner selger (nick: 666) som en pålitelig brukt-aktør - både som kjøper og som selger - men at jeg ellers ikke har annen interesse i saken enn å anbefale en god og rimelig forsterker.

  A90 har alt du trenger, bortsett fra USB-inngang.
  1) SB Touch m/iPad, Beolab 5
  2) SB Touch, Weiss DAC-1 MkII, Get-boks, Hegel HD20 DAC, Copland DRC-205, Primare BD32, ML 326s, 2x Bryston PP 300 SST, ProAc DB1, REL S3 sub
  3) SB Touch, Benchmark DAC-3 HGC, 2x Benchmark AHB2, ProAc D1, ProAc ER-1 sub, Denon AH-D7000

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed