Forsterkere Erstatning for Myryad forsterker

Korse

Fersking
Ble medlem
03.01.2019
Innlegg
1
Antall liker
0
Min Myryad MI120 er drøyt 20 år gammel, har vært en solid og god traver men begynner nå å miste gnisten; på lavt volum så detter lyden ut enten på en eller begge kanaler... Og når man begynner å dra på åra så er det ikke så populært å spill på full guffe hele tiden lenger! Har fått en pensjonert radio-/TV-mekaniker til å se på den, men anbefalingen er å kjøpe ny fremfor å flikke på den gamle.

Nå er jeg blitt ganske rusten i gamet, har ikke fulgt så nøye med på hva som er "hot" på hifi-fronten lenger. Så jeg trenger rett og slett tips til tålig gode forsterkere som kan erstatte Myryaden, og fortsatt gi god lyd i de gamle Pathos Lyric 301-høyttalerne.
Forsterkeren må ha bananpluggtilkobling for høyttalerne, og innganger nok til å koble på CD, TV og DAB-adapter, i tillegg gjerne en USB-inngang. Alskens trådløst Bluetooth, wifi etc kan jeg klare meg uten.

Anlegget står på hytta, så det er ikke tanken å bruke all verdens med kroner på forsterkeren. Men hvor mye jeg skal brenne av har jeg ikke bestemt meg for enda, får se hva anbefalingene lyder på!
 

Ulf-B

Hi-Fi freak
Ble medlem
19.05.2008
Innlegg
7.905
Antall liker
2.086
Sted
Oslo
Torget vurderinger
20
I den lavere enden av prisskalaen finner du en Arcam A90 på HFS-bruktbørsen. 2000 kroner inkl. frakt. Jeg gjør oppmerksom på at jeg kjnner selger (nick: 666) som en pålitelig brukt-aktør - både som kjøper og som selger - men at jeg ellers ikke har annen interesse i saken enn å anbefale en god og rimelig forsterker.

A90 har alt du trenger, bortsett fra USB-inngang.
 
Topp Bunn