Resultater 1 til 5 av 5
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Feb 2010
  Innlegg
  959
  Tagget i
  0 Innlegg

  Fine høyttalere som også spiller bra

  Jeg fornyer stuen og trenger noen tips til nye høyttalere. Også i stuen er jeg opptatt av god lyd, men design og "ikoniske" modeller er nok det viktigste for meg her. Jeg har lenge hatt Beolab 8000 og synes dette er flott høyttalere som også fungerer bra. Imidlertid ser jeg fort hvor store disse egentlig er da den nye plasseringen blir vesentlig trangere enn den frie plasseringen de har hatt tidligere. De er rett og slett for store med sine 132 cm.

  Så var spørsmålet om hva man da skal velge. Høyttalerne blir i 80% av tiden brukt til TV-lyd og da til programmer der lydkvalitet ikke er viktig (jeg har egen kino til film og serier). Det vil være en fordel med aktive høyttalere for å gjøre oppsettet så enkelt som mulig. Det er uaktuelt med vanlige kassehøyttalere uansett hvor gode disse skulle være. Jeg ønsker noe som ser bra ut, men kvaliteten bør også være god. Jeg kunne egentlig tenkt meg BeoLab 3, men disse synes kona er for stygge. Jeg har også fått øynene opp for Beosond Shape. Synes disse ser veldig spennende ut, men er litt usikker på virkemåten. Noen med erfaring? Feks @Hardingfele har vel god peiling på B&O?

  Jeg er overhode ikke låst til B&O, men har rett og slett ikke god nok oversikt til andre produsenter av pene aktive løsninger. Tips mottas med stor takk!

 2. #2
  Æresmedlem Hardingfele's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2014
  Innlegg
  13,409
  Tagget i
  4 Innlegg
  Beolab 4000 er perfekte tv-høyttalere, aktive og med god lyd. I tillegg til å være dekorative. De dukker med jevne mellomrom opp på Finn og selges altfor billig, fordi folk ikke forstår at de er aktive og kan benyttes med laptop, osv.

  Ser det er et par i Kristiansand nå, til 4.000. Utfra annonsen kan jeg ikke se om dette er generasjonen med av/på knapp. MKII versjonen er uten denne knappen og med ICEpower forsterkere.

  For nye må du ut med GBP 1900, så det er utrolig hva folk gir dem bort for på Finn.
  BeoLab 4000  Navn:   beolab4000allcoloursjpg-500x500.jpg
Visninger: 486
Størrelse: 26.0 Kb
  .
  ​The truth may be out there, but the lies are all inside your head.

 3. #3
  Hifi Freak elefantmannen's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2011
  Sted
  Nedre Eiker
  Innlegg
  8,415
  Tagget i
  3 Innlegg
  Har ikke hørt dem selv, men de er aktive og funksjonelle, og sies å være gode. Jeg syns KEF LS-X ser bra ut, de er små, og de kommer i et rikt utvalg farger.

  Ville sannsynligvis valgt enten de grønne eller svarte selv.
  Navn:   KEF_LSX_farger_45558-800x450.jpg
Visninger: 403
Størrelse: 33.1 Kb

  https://www.lydogbilde.no/test/hoyttalere/kef-lsx

  Svaret for mange vil være de små KEF LSX. De definitivt beste trådløse stereohøyttalerne i sin klasse, etter vår mening. De er små nok til å få plass i bokhyllen, på benken, eller hengt opp på veggen ved siden av TV-en – og kan enkelt erstatte det gamle anlegget.

  KEF-høyttalerne er en mer kompakt utgave av LS50 Wireless, koster halvparten og lyder forbløffende stort. Det er nesten naturstridig at en høyttaler som er så liten at den kan gjemmes bak et Knausgård-bind, kan spille så høyt, tøft og samtidig med så mye bass.

  De små LSX-høyttalerne er designet av Michael Young, og alle bortsett fra den hvite, er trukket i farget stoff fra danske Kvadrat.
  “This band is about devils and race cars, why the fuck are you talking to me about Ronald Reagan?”
  - J. Yuenger

 4. #4
  Overivrig entusiast K2's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2007
  Sted
  Skedsmokorset
  Innlegg
  582
  Tagget i
  0 Innlegg
  BeoLab 4000 er en veldig bra og nydelig ht.. har sett dem på Finn helt ned i 2500,- Det er billig uansett om det en mk1 eller mk2!

 5. #5
  Overivrig entusiast vrøvl's Avatar
  Ble medlem
  May 2009
  Innlegg
  541
  Tagget i
  0 Innlegg
  Føler jeg må foreslå Avantgarde Acoustic Zero 1 XD. Jeg syns de er fantastisk vakre, det kan jo være din kone er enig.


  Sent fra min RNE-L21 via Tapatalk
  Swissonor TD-160 - Ortofon Quintet Red - Xindak MC-10
  Yamaha WXC-50 - Rega Brio-R - Tannoy XT 8F

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed