Resultater 1 til 7 av 7
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Hifi Freak Zerostat's Avatar
    Ble medlem
    Jun 2003
    Sted
    Skjetten
    Innlegg
    3,349
    Tagget i
    0 Innlegg

    Rør som flasher ved oppstart

    Ett av mine Siemens Halske EC82 Triple Mica flasher ved oppstart. Rorer seg umiddelbart. Er dette noe som gir seg over tid? Spiller supert!
    >>> Zerostatic Cables >>>

  2. #2
    Hifi Freak Laban MK3's Avatar
    Ble medlem
    Mar 2016
    Sted
    Plankebyen
    Innlegg
    1,578
    Tagget i
    2 Innlegg
    Lurt på dette mang en gang selv Zerostat men slått meg til ro med at dette er helt normalt ved kaldstart av rør , noen rør glimter opp andre ikke dette oppstår i bunn på røret ( me kaller det bånnfyring ) i filamentet .

  3. #3
    Hifi Freak Laban MK3's Avatar
    Ble medlem
    Mar 2016
    Sted
    Plankebyen
    Innlegg
    1,578
    Tagget i
    2 Innlegg
    Har en mistanke om at den høye strømmen løper opp på den ene siden av røret derav lysglimt , de tar noe tid før andre halvdel er gjennomvarm ( starter du opp et rør som er gjennomvarmt vil du ikke få glimtet .

    Mvh

  4. #4
    Hifi Freak Balle Clorin's Avatar
    Ble medlem
    Jun 2012
    Innlegg
    2,954
    Tagget i
    0 Innlegg
    eller kjent som the Mullard flash. Har noen Mullard som flasher , andre Mullard/Philips gjør det ikkke

  5. #5
    Overivrig entusiast lille hiawata's Avatar
    Ble medlem
    Mar 2008
    Sted
    Harstad
    Innlegg
    775
    Tagget i
    0 Innlegg
    Har 2 Amperex rør i en AN amp som har flashet i 5 år. Spiller kanon. Kan vel være like mye kretsen røret står i som en svakhet med selve røret.

  6. #6
    Hifi Freak Zerostat's Avatar
    Ble medlem
    Jun 2003
    Sted
    Skjetten
    Innlegg
    3,349
    Tagget i
    0 Innlegg
    Sitat Sitat fra lille hiawata Se Innlegg
    Har 2 Amperex rør i en AN amp som har flashet i 5 år. Spiller kanon. Kan vel være like mye kretsen røret står i som en svakhet med selve røret.
    Da skal jeg bytte plass på rørene å se om dette følger røret.
    >>> Zerostatic Cables >>>

  7. #7
    Overivrig entusiast HAREPUSEN's Avatar
    Ble medlem
    Nov 2009
    Sted
    telemark
    Innlegg
    766
    Tagget i
    1 Innlegg
    Torget
    1
    jeg har og flere helt nye rør som og flasher i oppstart,og er sikker på at det er en spike i strømmen for glødingen spesiellt signal rørene som gjør dette , i tillegg til de variabler som er av heater resistansen på de forsjellige rørene internt
    I mine amper vet jeg det er kun er en hoved soft start for hele/ eller hoved kretsen og ikke spesifikkt for signal rørene,
    Jeg vet at det finnes egne soft startere for signal rør , da ofte like strøm . Hva er det værste som kan sje ?, heater brenner av og ampen forblir død , Ett rør som ikke gløder er som regel dødt har jeg erfart

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed