Side 12 av 25 FørsteFørste ... 2101112131422 ... SisteSiste
Resultater 221 til 240 av 486
Abonnér på denne tråden
 1. #221
  Hifi Freak cruiser's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2010
  Innlegg
  7,193
  Tagget i
  2 Innlegg
  Sitat Sitat fra MusicBear Se Innlegg
  Sitat Sitat fra Eirik84 Se Innlegg
  Sitat Sitat fra AlfdB Se Innlegg
  Sitat Sitat fra X-Cell Se Innlegg
  Skal en kjede overleve må de nok ut av enkelte senter og inn i gode lokaler med betydelig lavere utgifter. Men samtidig finne en gylden mellomvei som gjør at de får kunder inn døren..

  At hifiklubben overlever er meg et under da de i mine øyne ikke har noe direkte spennende, spesielt ikke på elektronikk siden..
  Hifiklubben hadde tett oppunder 300 mill i omsetning i 2018, og driftsresultatet er under bedring i forhold til de siste 2-3 årene, med 13 mill kr i 2018. Klubben er en solid virksomhet som klarer seg meget bra.

  De har også meget spennende elektronikk synes jeg, ikke minst ved at de fører Lyngdorf - etter min mening noe av det mest spennende i markedet. Så har de også en del som ikke er så spennende - det er sant - men tallene tyder på at de selger da..
  HiFi Klubben lever nok også bra på sitt gode navn og rykte. De fleste har ansatte som i alle fall kan mer enn den gjengse mann og dame i gata, selv om medlemmer her inne kan oppleve mange som "kunnskapsløse". Det jeg hører blant venner, kollegaer etc er den oppfatningen at skal du ha et ordentlig anlegg så tar du turen til HFK i stedet for Elkjøp. Tror mange ikke vet om at det er flere alternativer til HFK, så de får nok en del kunder som kommer i butikk på grunn av det og at man i tillegg selv ikke har kunnskapen til å sette sammen noe i en nettbutikk.
  Hifiklubben gjør en stor feil; de gjør det for lite spennende for så vel nye som etablerte kunder. Alt for få produktgrupper - den som er uenig ta turen innom KT Radio på Vesterbrogade i København - en lite prangende butikk men med så mange merker og så stort utvalg at man neste føler å være på en hi-fi messe. Sånt, inspirerer. Dette sammen med en vennlig ikke-masete butikkbetjening.

  Mange store byer i Norge kunne hatt en slik butikk. Hifiklubben har det, men undervudrerer publikum. Tror også flere konkurrerende butikker med fordel kunne slått seg sammen, for samfunnet og handlevaner har endret seg.

  Hifiklubben er imidlertid flinke til å sette sammen anlegg som gir mye og koster lite, overfor nye og da spesielt unge kjøpegrupper. Små grupperinger anlegg - la oss si til 15, 25 og 35 tusenlapper - så kan folk se om interessen for lydgjengivelse vokser i takt med de de hører. Dette burde jo Elkjøp og Power drevet med, for lengst, mens de i virkeligheten skremmer bort folk med å anta at folk ikke kjøper lyd ut over kr 1.995,- mens de gjerne selger folk flatskjermer, varmluftsovner eller kjøleskap til 30.000 stykket uten å blunke. Direktørene på de to store nevnte kjeder må ha samme interesse for musikk som Drillo
  HiFi klubben omsetter for 300 millioner i året og er en av de få aktørene som tjener penger. Det tyder på at de gjør det meste riktig. Å basere seg på en liten nisje som frekventerer dette forumet er ingen nøkkel til suksess. KT radio en en flott butikk men ingen oppskrift på en landsdekkende kjede, ei heller i Danmark. Vi har jo også tilsvarende i Norge, som Oslo HiFi center, men heller ikke de ser noe verdi i å etablere flere butikker andre steder.

  Elkjøp og power har for øvrig drevet med lyd, men det har sluttet å selge og da er det ikke verdt arealet. De av oss som ikke har blitt helt senile husker jo godt blant annet både norsk og britisk hifi på elkjøp. De store kjedene er drevet av businessfolk, de hadde solgt si ega mor om hun gikk på strøm og de kunne tjent penger. Det handler overhode ikke om dårlig musikksmak, mer om at stereoanlegget storhetstid som allemannseie er forbi.
  Siste redigert av cruiser; 12.02.2019 kl. 14:00.
  Resistance is futile, you will be muslim!

  Something is rotten in the land of the brave, og det er ikke Donald Trump! - Gunnar_Brekke

 2. #222
  Hifi Freak cruiser's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2010
  Innlegg
  7,193
  Tagget i
  2 Innlegg
  Sitat Sitat fra Eirik84 Se Innlegg
  Sitat Sitat fra cruiser Se Innlegg
  Hvilken aktør selger produkter til fast pris egentlig? Jeg syns åpne kampanjer er bedre enn trynefaktoropplegget resten av bransjen driver med. Halv pris på veiledende på torget er aldri halvparten av hva som faktisk ble betalt for produktet.
  Tror HFK har ganske faste priser. Hørt et par tilfeller hvor man har skullet handle for 100k+ mens eneste rabatt var å få noen meter høyttalerkabel på kjøpet. Men mulig det kan variere fra butikk til butikk..
  Ja, HFK er nok unntaket, de satser også på nettbutikk og ruster seg for fremtiden. Da er det ingen vei utenom faste priser og et sortiment som selger.
  Resistance is futile, you will be muslim!

  Something is rotten in the land of the brave, og det er ikke Donald Trump! - Gunnar_Brekke

 3. #223
  Hifi-entusiast EirikV's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2006
  Innlegg
  264
  Tagget i
  0 Innlegg
  Jeg bor og i Østerrike og besøkte en stor hifibutikk noen mil utenfor Stuttgart i Sørvest Tyskland for noen år siden. Jeg ble litt overrasket av at det var et industribygg. Omtrent som i områder med firmaer som selger bilrekvisita eller møbler. Det var selvfølgelig stor parkeringsplass utenfor. Det tror jeg er viktig slik at det er lett å komme dit. Da tenker jeg ikke kjøpesenter, som jeg holder meg mest mulig borte fra. Jeg tenker at det er forskjell på å handle noen småting midt i byen enn et stereoanlegg fra ca 10.000 kr og oppover. Du kan også lett bruke 3-500.000 kr på et komplett anlegg der. Og selvfølgelig enda mer ved å velge toppmodellene. Mange forskjellige merker i butikken der som er fordelt på flere butikker her hjemme. Og at skal man bruke så mye penger, så er det ikke noe problem å kjøre 30 minutter eller opp til et par timer for å få oppleve stort utvalg og god service. Og sikkert enda lenger. Flere millioner mennesker bor i en slik avstand der nede. Da kommer kunder som sikkert er mer interesserte i å kjøpe noe, enn dem som tilfeldigvis går forbi inne på et senter.

  I Stavangerområdet som jeg og bor burde det være mulig å ha lokaler som ikke er så sentrale, i alle fall hvis man skal selge dyrt utstyr. I vårt nærområde bor det over 250.000 mennesker som ikke trenger kjøre mer enn en halvtime for å kunne besøke en spesialbutikk. Og tenker man Østfold, så er det vel likt der. Ikke noe problem å handle i Moss hvis man bor i Fredrikstad eller Sarpsborg, hvis vi snakker om dyre kjøp. Men det krever vel mer penger til markedsføring hvis man ikke holder til sentralt. Jeg er mye sjeldnere i hifibutikker enn før. Er såpass kjip at det meste av utstyret har jeg kjøpt brukt. Men det betyr kanskje at selgeren kjøper eller allerede har kjøpt nytt utstyr. Men jeg var villig til å kjøre i timevis hvis forsterkeren ikke kunne sendes, f.eks. Eller når jeg kjøpte store og tunge høyttalere. Det gidder nok ikke de som ikke er skikkelig lydinteresserte gjøre.

  Da min hifiinteresse og kjøpevillighet var på sitt største i slutten på 90-tallet og noen år framover så var det sikkert 5 bra hififorretninger i Stavanger alene. Og like mange platebutikker. Mange av mine kompiser hadde interesse for musikk og lyd, uten å bruke så mye penger som jeg gjorde på hobbyen. Når jeg ser på ungene til kompisene som er blitt voksne, så har omtrent ingen hifi interesse. De liker å høre musikk, men er fornøyde med mobilen og gode hodetelefoner. Så manglende rekruttering over mange år nå er vel hovedårsaken til at spesialbutikkene har dårlig salg.
  Siste redigert av EirikV; 12.02.2019 kl. 14:09.

 4. #224
  Æresmedlem
  Ble medlem
  Apr 2008
  Sted
  Stavanger
  Innlegg
  12,159
  Tagget i
  1 Innlegg
  Her i Rogaland har Soundgarden på Forus vært en positiv opplevelse, også etter fusjonen med Spaceworld. Hyggelig og kompetent betjening, med solid erfaring, ihvertfall sjefen som jeg mest forholder meg til. Jeg liker å bli gjenkjent i sånne butikker, det er en trygghet at vi kjenner hverandre når vi handler.
  De kunne fortsette med fokus på hifi etter fusjonen med Spaceworld, da de ligger rett ved gigantiske Kvadrat kjøpesenteret, der det fantes en Spaceworld butikk.
  Jeg har handlet en del hos Soundgarden, da jeg liker beliggenheten, fort gjort å stikke over når jeg likevel er i området Kvadrat for Clas Olsson, Biltema, Polet, og Enklere Liv
  Kundepotensialet på Forus er stort, med tusenvis av høytlønte teknologer i lunch-pause-avstand og Kvadrat og Ikea med tilreisende horder fra hele fylket.
  Siste jeg handlet var rester etter romjulssalget, og en hvit Geneva Touring L fant et lykkelig hjem hos oss.
  Min Oppo 105 ble også kjøpt der, og jeg holdt på å kjøpe et par subber i vinter.
  Dessuten frister det å teste de største aktive fra Dynaudio. Jeg håper Dynaudio fremdeles blir å finne på demo lokalt.
  In theory, theory and practice are the same. In practice, they are not. A. Einstein

 5. #225
  Hifi Freak Aurora's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2004
  Sted
  Ytterst i havgapet...
  Innlegg
  5,713
  Tagget i
  1 Innlegg
  At forretninger slite i kjøpesentra er visstnok ikke så merkelig, ettersom husleia ofte nærmer seg astronomiske høyder... en bekjent av en bekjent av meg drev en nokså hot moteforretning i et senter i en liten norsk by. Dette ble så slitsomt økonomisk, og ko trakten var slik at eneste mulighet for å komme seg ut var å slå seg konkurs....

  Sammenligningen med KT-radio i København er litt feil - KT har eksistert siden tidlig 60-tall ( kanskje før?), og var stor allerede i -72 da jeg som ungdom var innom for neste gang... Husker de hadde store annonser i gamle danske Radio&TV-teknikk. Slike gamle og veletablerte forretninger har ofte en solid opparbeidet egenkapital slik at de ofte ikke trenger dyre kreditter...
  Mens Løgnen løp fra Bagdad til Konstantinopel, lette Sannheten fortsatt etter sine sandaler

 6. #226
  Moderator Bjørn.H's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2004
  Innlegg
  19,061
  Tagget i
  3 Innlegg
  Kjøpesentre tror jeg egentlig bare blir fordyrende for driften av en Hi-Fi forretning, ettersom det er såpass kostnadsdrivende i form av husleie, antall ansatte osv.
  Hegel H90, Monitor Audio GS20, Gold C150, Reloop Turn5 m/Clearaudio Virtuoso, Rega Fono MM, Bluesound Vault2, Chromecast, Blue Jean Cable, Yamaha RX-V3800, Sony BDP-S5500. Selges: Focal/JM-Lab: Chorus 736S, Chorus CC700S, Chorus SW700S, Chorus 706S m/org. stat.

 7. #227
  Overivrig entusiast Dan Dare's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2005
  Sted
  Egersund
  Innlegg
  767
  Tagget i
  0 Innlegg
  Soundgarden på Forus er meget bra med hyggelig og kompetent betjening. Har lagt igjen mye penger der, håper virkelig denne vil bestå. Vi har også en litt oversett butikk i Sandnes, A-Varer. Denne butikken har holdt det gående siden 70-tallet og dagens innehaver selger en del spennende merker og i tillegg driver han med installasjon. Jeg tror ikke han selger de store volumer men han eier butikklokalet og har dermed ikke store leieutgifter. Heller ikke personalkostnader da det i stor grad er et 1-mannsforetak. Da er det mulig å drive butikk, dog kommer nok mesteparten av inntekter fra installasjonsprosjekter vil jeg tro.

 8. #228
  Hifi-interessert anderstollefsen's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2008
  Sted
  Ålgård
  Innlegg
  95
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Dan Dare Se Innlegg
  Soundgarden på Forus er meget bra med hyggelig og kompetent betjening. Har lagt igjen mye penger der, håper virkelig denne vil bestå. Vi har også en litt oversett butikk i Sandnes, A-Varer. Denne butikken har holdt det gående siden 70-tallet og dagens innehaver selger en del spennende merker og i tillegg driver han med installasjon. Jeg tror ikke han selger de store volumer men han eier butikklokalet og har dermed ikke store leieutgifter. Heller ikke personalkostnader da det i stor grad er et 1-mannsforetak. Da er det mulig å drive butikk, dog kommer nok mesteparten av inntekter fra installasjonsprosjekter vil jeg tro.
  Resonans gikk vel også over til nettbutikk/og installasjon? han klarte heller ikke drive lenger med de store kjeden rundt seg...
  2x Electrocompaniet AW 250-R - Electrocompaniet Ec 4.8 - Electrocompaniet EMC-1 UP
  Pro-Ject RPM 5.1 / Ortofon 2M Bronze / Moon Neo 310LP
  Infinity Kappa 9a


 9. #229
  Overivrig entusiast MarkusH's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2015
  Sted
  Toten
  Innlegg
  1,039
  Tagget i
  1 Innlegg
  Bare nettbutikk holder i massevis, med få ting på lager, da blir det ofte billigere. Surround.no er vel eid av soundgarden, har vært der en gang (der jeg kjøpte mitt første anlegg) ellers har jeg kun brukt nettbutikken. Trenger ikke at folk skal anbefale/fortelle meg hva jeg vil ha, det må man høre eller vite før man drar til en fysisk butikk også, ikke slik at ferievikaren nødvendigvis har maks kunnskap på alle områder (noe jeg betviler). Nå kjøper jeg stort sett brukt, om alle hifi-butikkene i Norge går dukken så kommer det nok uansett til å være en del lyd-produkter i omløp på brukten, holder for meg.

 10. #230
  Hifi Freak jorwed_'s Avatar
  Ble medlem
  Sep 2012
  Innlegg
  6,313
  Tagget i
  1 Innlegg
  Torget
  6
  Bruktmarkedet vil jo også lide. Om færre kjøper butikknytt, vil det jo bli mindre til salgs på bruktmarkedet.
  "det fine med gammeldagse ting, er at de ikke kan bli gammeldags"
  -rama

 11. #231
  Hifi Freak Eirik84's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2011
  Innlegg
  2,337
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  2
  Sitat Sitat fra MarkusH Se Innlegg
  Bare nettbutikk holder i massevis, med få ting på lager, da blir det ofte billigere. Surround.no er vel eid av soundgarden, har vært der en gang (der jeg kjøpte mitt første anlegg) ellers har jeg kun brukt nettbutikken. Trenger ikke at folk skal anbefale/fortelle meg hva jeg vil ha, det må man høre eller vite før man drar til en fysisk butikk også, ikke slik at ferievikaren nødvendigvis har maks kunnskap på alle områder (noe jeg betviler). Nå kjøper jeg stort sett brukt, om alle hifi-butikkene i Norge går dukken så kommer det nok uansett til å være en del lyd-produkter i omløp på brukten, holder for meg.
  Vi som vanker her inne vil jeg tro vet ganske mye om hva vi vil se på når vi går inn i en slik butikk slik du sier, men den andelen av Soundgarden/HFK sine kunder som er som oss er nok ikke mange i prosent. Derfor tror jeg en ren nettbutikk ikke er veien å gå dersom man vil fange kunder som ikke har kunnskapen til å sette sammen eget anlegg eller vet helt hva de trenger.
  Bowers&Wilkins | Denon | Hegel | Van den Hul | Furutech | Neotech

 12. #232
  Æresmedlem bluesbreaker's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2009
  Sted
  Blåskogen
  Innlegg
  13,699
  Tagget i
  1 Innlegg
  Sitat Sitat fra MarkusH Se Innlegg
  Bare nettbutikk holder i massevis, med få ting på lager, da blir det ofte billigere. Surround.no er vel eid av soundgarden, har vært der en gang (der jeg kjøpte mitt første anlegg) ellers har jeg kun brukt nettbutikken. Trenger ikke at folk skal anbefale/fortelle meg hva jeg vil ha, det må man høre eller vite før man drar til en fysisk butikk også, ikke slik at ferievikaren nødvendigvis har maks kunnskap på alle områder (noe jeg betviler). Nå kjøper jeg stort sett brukt, om alle hifi-butikkene i Norge går dukken så kommer det nok uansett til å være en del lyd-produkter i omløp på brukten, holder for meg.
  Noe av gleden med å handle utstyr, er jo å gå og se, og høre på ting.
  Kunnskapsrike og serviceinnstilte selgere/innehavere er også nødvendig.
  Gjerne noen som gir råd slik at kunden får det han er best tjent med og blir fornøyd.
  Ofte er det et miljø rundt butikker/forhandlere som også skaper en sosial dimensjon.
  (jfr HIFI Guiden, Hamar)
  Hvis alle bare skulle handle på nett eller brukt vil Hifi som hobby død enda raskere.
  Har du tenkt på hvor bruktutstyret ditt kommer fra før det havner hos deg?
  Ikke mye brukt å få kjøpt, hvis ingen handler nytt.

  Jeg har en del utstyr jeg har kjøpt brukt sjøl, men hvis gleden med å kjøpe hifi er å spare penger, da bør man like gjerne finne på noe annet.
  PASSION IS NO ORDINARY WORD
  Graham Parker


  Magnepan 3.7-REL R 528-Octave V80-+ Octave Super Black Box
  TWAcustic Raven One + Raven 10.5" Ortofon ST80se-Ortofon Cadenza Black.
  -NAD M51 Black- Bluesound Vault. S-Booster.
  Vertere, Furutech.


 13. #233
  Hifi Freak cruiser's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2010
  Innlegg
  7,193
  Tagget i
  2 Innlegg
  Tror ikke du er spesielt representativ for ungdommen. De har ingen problem med å tilegne seg informasjon og kunnskap digitalt. Tror heller ikke de ser behov for å skape seg sosiale relasjoner for å få kjøpt seg noe som helst.

  Man leser jo ofte innpå her hvor vanskelig det er å sette sammen et anlegg og hvor krevende det er å vedlikeholde det, er det virkelig det? Eller er det noe vi lurer oss selv til å tro for å gjøre hobbyen mer betydningsfull?
  Resistance is futile, you will be muslim!

  Something is rotten in the land of the brave, og det er ikke Donald Trump! - Gunnar_Brekke

 14. #234
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Jul 2016
  Innlegg
  275
  Tagget i
  0 Innlegg
  Jeg har vært innom en tanke de siste ukene, også før den siste nyheten om Soundgarden. Det er nesten umulig å få solgt hifi-utstyr som er nytt, og det er nesten umulig å få solgt hifi-utstyr som er brukt. Det florerer av mikro og små hifi-dealere der ute med sine egne merker og typer, og det florerer av utstyr på bruktmarkedet. Relativt nytt og dyrt utstyr selges ofte for under 50% av nypris. For meg virker det som at markedet på mange måter er ødelagt, og det kan kanskje være sundt med en slags "opprydding". Selv om det selvsagt er synd at noen går konkurs, det er jo også arbeidsplasser der er snakk om her.

 15. #235
  Æresmedlem bluesbreaker's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2009
  Sted
  Blåskogen
  Innlegg
  13,699
  Tagget i
  1 Innlegg
  Sitat Sitat fra cruiser Se Innlegg
  Tror ikke du er spesielt representativ for ungdommen. De har ingen problem med å tilegne seg informasjon og kunnskap digitalt. Tror heller ikke de ser behov for å skape seg sosiale relasjoner for å få kjøpt seg noe som helst.

  Man leser jo ofte innpå her hvor vanskelig det er å sette sammen et anlegg og hvor krevende det er å vedlikeholde det, er det virkelig det? Eller er det noe vi lurer oss selv til å tro for å gjøre hobbyen mer betydningsfull?
  Det har du rett i cruiser.
  Jeg var ikke klar over at dette er en ungdomstråd.

  Hvis både unge og gamle hadde hørt utstyret før kjøp hadde de kanskje unngått feilkjøp.
  Det er ikke så lett når man skal ha tyngre og mer kostbart utstyr.

  Ikke mange kjøper f. eks. ARC, Wilson, MBL, MSB o.l. ved å trykke "kjøp" på mobilen.

  Nå handler denne tråden om Soundgarden, og de har faktisk hatt en del kostbare greier der også.
  PASSION IS NO ORDINARY WORD
  Graham Parker


  Magnepan 3.7-REL R 528-Octave V80-+ Octave Super Black Box
  TWAcustic Raven One + Raven 10.5" Ortofon ST80se-Ortofon Cadenza Black.
  -NAD M51 Black- Bluesound Vault. S-Booster.
  Vertere, Furutech.


 16. #236
  Hifi Freak cruiser's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2010
  Innlegg
  7,193
  Tagget i
  2 Innlegg
  Sitat Sitat fra bluesbreaker Se Innlegg
  Sitat Sitat fra cruiser Se Innlegg
  Tror ikke du er spesielt representativ for ungdommen. De har ingen problem med å tilegne seg informasjon og kunnskap digitalt. Tror heller ikke de ser behov for å skape seg sosiale relasjoner for å få kjøpt seg noe som helst.

  Man leser jo ofte innpå her hvor vanskelig det er å sette sammen et anlegg og hvor krevende det er å vedlikeholde det, er det virkelig det? Eller er det noe vi lurer oss selv til å tro for å gjøre hobbyen mer betydningsfull?
  Det har du rett i cruiser.
  Jeg var ikke klar over at dette er en ungdomstråd.

  Hvis både unge og gamle hadde hørt utstyret før kjøp hadde de kanskje unngått feilkjøp.
  Det er ikke så lett når man skal ha tyngre og mer kostbart utstyr.

  Ikke mange kjøper f. eks. ARC, Wilson, MBL, MSB o.l. ved å trykke "kjøp" på mobilen.

  Nå handler denne tråden om Soundgarden, og de har faktisk hatt en del kostbare greier der også.
  Tja, det er ungdommer og netthandel som er fremtiden uansett hva vi gamle grinebitere innpå her mener om det. Det er også der pengene ligger. Kostbar HiFi har veldig lite volum, det er ikke der hverken soundgarden eller hfk tjener pengene sine. Tung og kostbar HiFi er ut, liten og lett HiFi er inn.

  Vanlige folk gjør heller ikke spesielt mange bomkjøp, de kjøper seg et anlegg, og det er det. Ingen ledning, dac eller hva det måtte være karusell etterpå.
  Resistance is futile, you will be muslim!

  Something is rotten in the land of the brave, og det er ikke Donald Trump! - Gunnar_Brekke

 17. #237
  Hifi Freak Eirik84's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2011
  Innlegg
  2,337
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  2
  Ser ut som tidligere eiere ikke er interessert i å kjøpe boet:
  https://www.elektronikkbransjen.no/a...dgarden/457825

  Men kan hende noen andre kommer på banen selvfølgelig
  Bowers&Wilkins | Denon | Hegel | Van den Hul | Furutech | Neotech

 18. #238
  Æresmedlem
  Ble medlem
  Apr 2008
  Sted
  Stavanger
  Innlegg
  12,159
  Tagget i
  1 Innlegg
  Sitat Sitat fra Eirik84 Se Innlegg
  Ser ut som tidligere eiere ikke er interessert i å kjøpe boet:
  ...
  Ikke interessert er en ting, men Solheim har ikke råd, og da er det slutt for hans del.
  In theory, theory and practice are the same. In practice, they are not. A. Einstein

 19. #239
  Hifi Freak Eirik84's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2011
  Innlegg
  2,337
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  2
  Sitat Sitat fra ottone Se Innlegg
  Sitat Sitat fra Eirik84 Se Innlegg
  Ser ut som tidligere eiere ikke er interessert i å kjøpe boet:
  ...
  Ikke interessert er en ting, men Solheim har ikke råd, og da er det slutt for hans del.
  Ja ok, dårlig formulert av meg. Tenkte mest i baner av at det må komme noen nye på banen om Soundgarden skal starte opp igjen selv med færre butikker.
  Bowers&Wilkins | Denon | Hegel | Van den Hul | Furutech | Neotech

 20. #240
  Medlem
  Ble medlem
  Jan 2018
  Innlegg
  36
  Tagget i
  0 Innlegg
  Kommer til å savne soundgarden. Det jeg vil savne mest er de gode personalprisene

Side 12 av 25 FørsteFørste ... 2101112131422 ... SisteSiste

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed