Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast flor's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2005
  Innlegg
  217
  Tagget i
  1 Innlegg
  Torget
  5

  Airtight ATM-2

  Har anskaffet Airtight ATM-2.Den kan brukes både som intregert og som ren effektforsterker.Den har en inngang til forforsterker og EN inngang til pre.Dette er problemet.Den er vanvittig mye bedre som interegert!Har prøvd å kjøre min pre Counterpoint SA-2000E til pre i Airtght gjennom rec-out,men mister enormt med dynamikk,3D,bass og soundstage som fås når jeg plugger direkte fra CD-spiller,USB-DAC eller riia!Problemet er altså at inngang til pre er en inngang RCA.Blir slitsomt å bytte kabel hver gang jeg vil ha annen lydkilde!Noen som har en ide hvordan løse dette?
  Siste redigert av flor; 17.04.2017 kl. 00:33. Årsak: Skrivefeil

 2. #2
  Æresmedlem baluba's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2009
  Sted
  Kopervik og Bergen
  Innlegg
  24,596
  Tagget i
  0 Innlegg
  Det finnes jo rimelige RCA-splittere på Clas og Kjell. Egentlig laget for video. Men kanskje noen her inne kjenner til mer audiofile løsninger som ikke koster skjorta?
  -The music business is a cruel and shallow money trench, a long plastic hallway where thieves and pimps run free, and good men die like dogs. There is also a negative side. ( Hunter S. Thompson) -Renouncing the right is like waking from a disturbing dream or throwing off an especially nasty hangover. (Dr. Aidan Rankin, ex UKIP)

 3. #3
  Overivrig entusiast LESSisdox@'s Avatar
  Ble medlem
  Oct 2006
  Sted
  Åkrehamn,karmøy
  Innlegg
  650
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra flor Se Innlegg
  Har anskaffet Airtight ATM-2.Den kan brukes både som inntregert og som ren effektforsterker.Den har en inngang til forforsterker og EN inngang til pre.Dette er problemet.Den er vanvittig mye bedre som interegert!Har prøvd å kjøre min pre Counterpoint SA-2000E til pre i Airtght gjennom rec-out,men mister enormt med dynamikk,3D,bass og soundstage som fås når jeg plugger direkte fra CD-spiller,USB-DAC eller riia!Problemet er altså at inngang til pre er en inngang RCA.Blir slitsomt å bytte kabel hver gang jeg vil ha annen lydkilde!Noen som har en ide hvordan løse dette?
  Hei (et lite tillegg på saken din)
  lese deg opp på denne siden.First listen: Air Tight ATM2 [Archive] - AudioAficionado.org
  masse nyttige tips m tanke på impedanse ,,,osv
  skrytes jo av denne boxen som du har ,,,noe av det beste der ute m Kt88 rør.
  nederst på siden snakkes d om impedans ,,happy reeding
  Mvh
  DOXA-012, 07MK2/NLE. 70Sig 2Stk,70B 1Stk,70B Mk2 2stk,Ht Doxa- Signature8-1,Dali Riaa,Kenwood-KD500-SME309,TEAC VRDS10SE-DPAdac,Pioneer Tuner F93, Isoda,Flatline,Statment.Head-fi,Nr1 AKG500+Ming da MC66-AE valveEARPHONEamp+HOLFI Xandra Batteri-CD,Nr2STAX SR30pro-SRD4+IntTubeamp Mingda mc-84-A2x12W +TubeBuffer+MicromegaStage3,Django+ Kenwood L-1000M,GTA 40 SE-oppgradert,jm-lab-927-SE+++

 4. #4
  Hifi-entusiast flor's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2005
  Innlegg
  217
  Tagget i
  1 Innlegg
  Torget
  5
  Takker for linken LESSIdox@.Counterpoint sa-2000e er en god forforsterker,men ikke i samme divisjon som Airtight!Rør er forøvrig top notch-4×GEC KT88,2 Telefunken ECC803s,2 Amperex 1950 longplate foilgetter ecc82+RCA 12BH7.Gruer meg til gecene tar kvelden.Smårør har jeg!Problemet er å få kunne tilkoble
  fler lydkilder til pre i Airtight.Den kan jeg absolutt leve med!Merket forøvrig for første gang markant forskjell mellom Spotify og Tidal.At pickup ikke er montert 100% og riia for dårlig og at cd-spiller og høytalere ikke henger med!Koster å kjøpe dyrt!

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed