Forsterkere Airtight ATM-2

flor

Rørentusiast
Ble medlem
07.06.2005
Innlegg
238
Antall liker
26
Sted
Nesoddtangen
Torget vurderinger
3
Har anskaffet Airtight ATM-2.Den kan brukes både som intregert og som ren effektforsterker.Den har en inngang til forforsterker og EN inngang til pre.Dette er problemet.Den er vanvittig mye bedre som interegert!Har prøvd å kjøre min pre Counterpoint SA-2000E til pre i Airtght gjennom rec-out,men mister enormt med dynamikk,3D,bass og soundstage som fås når jeg plugger direkte fra CD-spiller,USB-DAC eller riia!Problemet er altså at inngang til pre er en inngang RCA.Blir slitsomt å bytte kabel hver gang jeg vil ha annen lydkilde!Noen som har en ide hvordan løse dette?
 
Sist redigert:

baluba

Æresmedlem
Ble medlem
18.02.2009
Innlegg
24.590
Antall liker
15.155
Sted
Kopervik og Bergen
Torget vurderinger
1
Det finnes jo rimelige RCA-splittere på Clas og Kjell. Egentlig laget for video. Men kanskje noen her inne kjenner til mer audiofile løsninger som ikke koster skjorta?
 

LESSisdox@

Overivrig entusiast
Ble medlem
16.10.2006
Innlegg
706
Antall liker
242
Sted
Åkrehamn,karmøy
Torget vurderinger
1
Har anskaffet Airtight ATM-2.Den kan brukes både som inntregert og som ren effektforsterker.Den har en inngang til forforsterker og EN inngang til pre.Dette er problemet.Den er vanvittig mye bedre som interegert!Har prøvd å kjøre min pre Counterpoint SA-2000E til pre i Airtght gjennom rec-out,men mister enormt med dynamikk,3D,bass og soundstage som fås når jeg plugger direkte fra CD-spiller,USB-DAC eller riia!Problemet er altså at inngang til pre er en inngang RCA.Blir slitsomt å bytte kabel hver gang jeg vil ha annen lydkilde!Noen som har en ide hvordan løse dette?
Hei (et lite tillegg på saken din)
lese deg opp på denne siden.First listen: Air Tight ATM2 [Archive] - AudioAficionado.org
masse nyttige tips m tanke på impedanse ,,,osv
skrytes jo av denne boxen som du har ,,,noe av det beste der ute m Kt88 rør.
nederst på siden snakkes d om impedans ,,happy reeding
Mvh
 

flor

Rørentusiast
Ble medlem
07.06.2005
Innlegg
238
Antall liker
26
Sted
Nesoddtangen
Torget vurderinger
3
Takker for linken LESSIdox@.Counterpoint sa-2000e er en god forforsterker,men ikke i samme divisjon som Airtight!Rør er forøvrig top notch-4×GEC KT88,2 Telefunken ECC803s,2 Amperex 1950 longplate foilgetter ecc82+RCA 12BH7.Gruer meg til gecene tar kvelden.Smårør har jeg!Problemet er å få kunne tilkoble
fler lydkilder til pre i Airtight.Den kan jeg absolutt leve med!Merket forøvrig for første gang markant forskjell mellom Spotify og Tidal.At pickup ikke er montert 100% og riia for dårlig og at cd-spiller og høytalere ikke henger med!Koster å kjøpe dyrt!
 
Topp Bunn