Side 8 av 13 FørsteFørste ... 678910 ... SisteSiste
Resultater 141 til 160 av 249
Abonnér på denne tråden
 1. #141
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Jun 2007
  Innlegg
  884
  Tagget i
  1 Innlegg
  IMF TLS50 vil jeg vel si, to av de flere parene jeg har hatt av dem var veldig gode.

  TLS50 er de minste høyttalerne fra IMF, har større modeller fra samme produsent nå men de større høyttalerne fra IMF spiller på ingen måte like godt som TLS50 kan. Hørt mange par av TLS80 og RSPM etter hvert på forskjellig utstyr, eneste de større modellene kan er å imponere mer på forskjellige områder, de minste spiller bare mye mer musikalsk og har en klang de større modellene ikke kan matche.

  Så sitter jeg her da, med et stort par og savner to av de mindre parene jeg har hatt da dem låt vesentlig bedre.

  Vet jeg banner i kirken og mange nok er uenige med meg her, men da skulle de hørt forskjellen - har faktisk omvendt to IMF-eiere med å demonstrere akkurat det. Så jeg angrer på en måte på at jeg har oppgradert når det innebar at det var en nedgradering. Og for all del, mine RSPM er i god stand dem og låter akkurat som min kamerat sine som har samme modellen, så er ikke høyttalerne det er noe galt med.

  Det skjer hver gang jeg besøker TLS80 og RSPM eiere det, jeg tenker da på hvor mye bedre TLS50 er. Foruten den ene typen TLS50, som ikke låter like bra (dem med de nyeste KEF-elementene - eldre KEF-elementer i TLS50 låter voldsomt mye bedre).

  Jeg lever fortsatt i drømmen om at RSPM'ene mine skal låte like godt som riktig par av TLS50, men samme hva jeg kobler opp så gjør dem jo ikke det (enn så lenge i alle fall). De kan imponere på mange vis, spesielt med sin bass, men musikalsk er dem langt fra å låte som TLS50 og jeg er frustrert over hvorfor de ikke klarer det når de åpenbart har veldig mange kvaliteter.

  Jeg skulle jo aldri oppgradert, mer penger kostet det meg jo også, når resultatet ble dårligere... Beste IMF'ene jeg har hørt var en kamerat sine TLS50 med forsterket KEF-element, husker hvordan de spilte voldsomt mye bedre enn en annen kamerat sine RSPM (samme modell som mine, men andre høyttalere), hadde en annen kamerat som hadde RSPM med Kef-elementer også da (dette var før jeg skaffet meg IMF'er selv) og av de tre parene så var det TLS50 som spilte best. Men husker jo at RSPM imponerte meg mest med sine ekstreme kvaliteter. Senere har jeg dratt inn det ene paret etter det andre av IMF, hatt mange par etter hvert og det har noen av mine venner også - men best på lyd har jeg alltid synes at TLS50 er og IMF'ene har fått brynet seg på et hav av komponenter (har jo vært interessert i IMF'er siden starten av 90-tallet)...

  Så uten tvil, to av parene jeg har hatt av TLS50 er de beste høyttalerne jeg har hatt. Ovrige par TLS50 og TLS80 og RSPM spiller ikke like bra. Så jeg skal ha meg et par TLS50 igjen uten tvil, men kommer aldri til å selge RSPM'ene jeg har fordet. De skal da få stå stuet bort på gjesterommet i håp om at de en gang skal spille like bra som jeg alltid har trodd dem kan, de kan i alle fall imponere på mange vis... Men jeg spør meg selv hvorfor de laget de større modellene når de minste spiller musikk så mye bedre?

  Litt oppgitt over HiFi nå som dere sikkert forstår, tror enhver ville vært mistillfreds om man hadde endt med å betalt mer for dårligere lyd (men det er jaggu det jeg har klart)... Men tross nedgraderingen, det låter ikke så ille her likevel, er tross alt IMF'er jeg spiller på og de laget gode høyttalere og er jo en grunn til at jeg liker det merket. Men de er en kilde til frustrasjon også...
  Høyttalere: IMF Electronics Reference Standard Professional Monitor Mk.IV (Improved)
  Forsterker: Rotel RC-1572 / Rotel RB-1090
  Platespiller: Sony PS-11
  Digital Kilde: Marantz UD-7007 & Marantz NA-6005 & Squeezebox Touch

 2. #142
  Æresmedlem Audiophile-Arve's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2002
  Sted
  Kysten av Nordvestlandet. I aller argaste nynorskdistriktet
  Innlegg
  16,634
  Tagget i
  7 Innlegg
  Torget
  1
  "Beste bilen i verda er den som han har nå"......
  Men det har vore mykje flott opp gjennom åra, og nokre ting har imponert meg veldig - likevel har summen av kvalitetar aldri vore større enn hos mbl 101e mk2.
  Men bassen frå IMF TLS 80 imponerte, sjølv om det var litt sidrumpa bass.
  Bose 901 laga eit falskt, men i høgste grad forførande lydbilde.
  Metronome 7 hadde eit pinpointingpotensiale som var svært truverdig.
  Quad ELS 57 hadde magisk mellomtone, flott pinpointing (når hovudet var i rett posisjon), og ein svært nøytral tonalkarakter for det meste.
  Magnepan tympani IV var herlege (sjølv om rommet mitt var alt for lite til å yte dei rettferd)
  MG II var flate på alle måtar, men baud på truverdig hifilyd.
  Acoustat 4 - nei, dei skulle eg nok aldri kvitta meg med. Fullfrekventelektrostat utan delefilter å snakke om. Spelte fantastisk med rørforsterkarar.
  Genesis 8300F - skikkeleg hifilyd, og flott lydbilde.
  InnerSound Eros - ein av dei få verkeleg gode forsøka på hybridkonsruksjon mellom elektrostat og transmisjonslinjebass. Trongt lydbilde, men alt anna var veldig greitt.
  Infinity Epsilon og Sigma - var på besøk med ML-elektronikk, og det gløymer eg aldri.
  Og så har eg hatt ca 100 høgtalarar av stort og smått på test/omtaleskrivejobb, som også burde vore nemnt her, men det får vere til eg får rota gjennom notatane mine ein gong eg får god tid...
  Helsing Arve;
  www.audiophile.no går så det susar - nesten attende til gamle høgder!
  Ta kontakt om du vil ha testa noko...

 3. #143
  Hifi Freak Vidar Øierås's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2003
  Innlegg
  3,200
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1
  Teller selvbygg? For de eneste høyttalerparene jeg noen sinne har kjøpt i (nett)butikk, var Intono gulvstående fra Komplett.no. De er ikke spesielt mye å skryte av.
  Ikke mye å skryte av de første selvbyggene for 30 år siden heller, men det har blitt flere selvbygg enn kjøpehøyttalere i alle fall.
  Siste par selvbygg er de jeg bruker nå som stuehøyttalere i ca 3 år. Jukset til med aktiv drift, men de låter fint da. Ikke heter de noe heller - kan kalle dem Forest Dove Road 45 - det er engelskversjon av gateadressen de ble bygget, og står i nå :-)

  Vidar
  Lyset går raskere enn lyden. Det er derfor de fleste mennesker virker opplyste inntil du hører de snakke....

 4. #144
  Hifi Freak MarkusH's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2015
  Sted
  Toten/Lillehammer
  Innlegg
  1,400
  Tagget i
  3 Innlegg
  Album
  1
  Litt som Arve over her siterer "Beste bilen i verda er den som han har nå", hehe.

  Har hatt litt diverse innom, Dali Mentor 5 mener jeg er en nærmest "perfekt" høyttaler med rett forsterker. Den er lett, liten og krever ikke voldsomt til forsterker. Denne med en gammel Classé forsterker fungerer meget bra.
  Dali Helicon 400 datt litt mellom to stoler hos meg, den var ikke like bra som Mentor 5 (med samme elektronikk), ikke var de lett å plassere, tunge og bælete å flytte på og krevde litt forsterker av varm-lydkarakter for å låte greit. Hos meg ble de for pågående, trengte også sub(er) i mitt tilfelle.
  Nå står XTZ Divine 100.33 på "god-rommet" med samme elektronikken som Mentor 5 spilte bra på og Helicon 400 spilte middelmådig på.

  Av disse tre høyttalerne er nok Divine den som har best kontroll fra topp til bunn, roligere lydbilde jevnt over, absolutt ikke masete, spiller bra i flere posisjoner (nær bakvegg, langt utpå gulvet, tett hverandre, langt unna hverandre), de spiller brukbart med og uten skumpropper. Har prøvd både single-wire og bi-wire på de og det ser ikke ut til å gjøre rart med ytelsen. MEN, skal man få disse til å låte (virkelig) bra må det subber til. I dag står det 2 stykk 15" AV123 MFW-15 og 2 stykk XTZ 99 W10.16 sammen med Divine og det virker som en "fullstendig" gulvstående med god tyngde og trøkk der det gjelder.

  Min drøm er storebror (100.49 eller Alpha) da man får 4 stykk 10" Seas-basser og tukle med også, diskant og mellomtone fungerer bra i komboen jeg har i dag.

  Som oppsummering vil jeg si at jeg synes det er få høyttalere alene som står seg bra uten flere subwoofere.

  Navn:   IMG_20171115_205043.jpg
Visninger: 1691
Størrelse: 59.8 Kb

  Navn:   IMG_20171115_205132.jpg
Visninger: 1699
Størrelse: 60.0 Kb

  Navn:   IMG_20171115_205159.jpg
Visninger: 1687
Størrelse: 68.2 Kb

  Navn:   IMG_20171115_205211.jpg
Visninger: 1701
Størrelse: 62.8 Kb
  Siste redigert av MarkusH; 15.11.2017 kl. 21:57.
  "Galskapen": XTZ Divine 100.49, Classe DR-4, 2x Anaview AMS1000 brokobla, NAD D1050, Consonance CDP 5.0, Thorens TD160Super, T+A Powerbar
  Head-Fi: Philips Fidelio X2, Aune X7S

 5. #145
  Hifi Freak Balle Clorin's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2012
  Innlegg
  3,549
  Tagget i
  0 Innlegg
  Audio Physic Virgo II, har dem ennå, utlånt til en i familien som er strålende fornøyd. Les anmeldelsen Stereophile så skjønner man det
  Navn:   fc74d0895b25fe4d7b0fa89a3775084f.jpg
Visninger: 1671
Størrelse: 116.0 Kb

 6. #146
  Hifi Freak roadrune's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2014
  Sted
  Stord
  Innlegg
  1,861
  Tagget i
  1 Innlegg
  Sitat Sitat fra Balle Clorin Se Innlegg
  Audio Physic Virgo II, har dem ennå, utlånt til en i familien som er strålende fornøyd. Les anmeldelsen Stereophile så skjønner man det
  Mener å ha lest i en eldre tråd at du har/ har hatt Troels Gravesens Dtqwt, mener du at Virgo er bedre enn de?

  For ordens skyld: jeg har ikke hørt noen av de, men vurderer Dtqwt og trodde de skulle være i en helt annen klasse enn Virgo?

 7. #147
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Apr 2010
  Innlegg
  397
  Tagget i
  0 Innlegg
  Mange fine høyttalere i denne tråden. Jeg har igjennom årene hatt en god del høyttalere. De jeg har nå er de beste jeg har hatt både lydmessig og det er også de som har passet rommet best. Høyttalerne er et par Magico Q3. Høyst overraskende at de kunne brukes i et såvidt lite rom som jeg har (14 kvm), men det går fint, ingen stående bølger. Jeg opplever også at låter bra i hele registeret fra bass til diskant. Disse blir nok stående en stund.
  Bra nok. Har kommet til veis ende.

 8. #148
  Hifi-entusiast hpm-1100's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2011
  Sted
  Bergen
  Innlegg
  477
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  3
  Torget
  3
  Sitat Sitat fra Audiophile-Arve Se Innlegg
  "Beste bilen i verda er den som han har nå"......
  Men det har vore mykje flott opp gjennom åra, og nokre ting har imponert meg veldig - likevel har summen av kvalitetar aldri vore større enn hos mbl 101e mk2.
  Men bassen frå IMF TLS 80 imponerte, sjølv om det var litt sidrumpa bass.
  Bose 901 laga eit falskt, men i høgste grad forførande lydbilde.
  Metronome 7 hadde eit pinpointingpotensiale som var svært truverdig.
  Quad ELS 57 hadde magisk mellomtone, flott pinpointing (når hovudet var i rett posisjon), og ein svært nøytral tonalkarakter for det meste.
  Magnepan tympani IV var herlege (sjølv om rommet mitt var alt for lite til å yte dei rettferd)
  MG II var flate på alle måtar, men baud på truverdig hifilyd.
  Acoustat 4 - nei, dei skulle eg nok aldri kvitta meg med. Fullfrekventelektrostat utan delefilter å snakke om. Spelte fantastisk med rørforsterkarar.
  Genesis 8300F - skikkeleg hifilyd, og flott lydbilde.
  InnerSound Eros - ein av dei få verkeleg gode forsøka på hybridkonsruksjon mellom elektrostat og transmisjonslinjebass. Trongt lydbilde, men alt anna var veldig greitt.
  Infinity Epsilon og Sigma - var på besøk med ML-elektronikk, og det gløymer eg aldri.
  Og så har eg hatt ca 100 høgtalarar av stort og smått på test/omtaleskrivejobb, som også burde vore nemnt her, men det får vere til eg får rota gjennom notatane mine ein gong eg får god tid...
  Beste høyttalere jeg har hatt var nok tympani 4 men de trenger plass... mye plass og ikke minst stor forsterkere! De var en stor vegg av lyd, aldri hørt såpass artikulert og definert bass....

  Esl 57 har jeg no, de spiller fint men esl 2805 var nok mer balansert... jeg fått de til å spiller utrolig bra sammen med en ear forsterker, kanskje det mest tilfredsstillende oppsett jeg har hatt! høyttalere måtte være minst 2 meter fra bakveggen, optimalt var ca 3.5 meter...

  Snell A3i var også er herlige høyttaler som spilte veldig fint sammen med store trioder. Ikke så balansert og ikke veldig dynamisk men stor lydbilde og en slags musikalitet som jeg ikke hørt i noen andre høyttalere.

 9. #149
  Æresmedlem Distinctive's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2006
  Sted
  Stavanger
  Innlegg
  10,924
  Tagget i
  13 Innlegg
  Album
  1
  De jeg eier nå er selvsagt i en helt egen liga enn mine forrige, men jeg tror man må se litt på æraer også.
  Jeg var glad i både mine Mordaunt Short og JBL L212 og likeså mine Sf Electa Amator m/Gravis over et langt liv.
  Sf Extrema ble deretter et paradigmeskift og likeså overgangen til SoulSonic Impact LE som jeg har nå (og det skulle bare mangle, gitt prisforskjellen).
  Jeg kunne levd lykkelig lenge med Extrema, dog, som (med rette) er drømmehøyttaleren til mange.

 10. #150
  Overivrig entusiast Cadillacman's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2007
  Innlegg
  647
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Jan-Helge Se Innlegg
  IMF TLS50 vil jeg vel si, to av de flere parene jeg har hatt av dem var veldig gode.

  TLS50 er de minste høyttalerne fra IMF, har større modeller fra samme produsent nå men de større høyttalerne fra IMF spiller på ingen måte like godt som TLS50 kan. Hørt mange par av TLS80 og RSPM etter hvert på forskjellig utstyr, eneste de større modellene kan er å imponere mer på forskjellige områder, de minste spiller bare mye mer musikalsk og har en klang de større modellene ikke kan matche.

  Så sitter jeg her da, med et stort par og savner to av de mindre parene jeg har hatt da dem låt vesentlig bedre.

  Vet jeg banner i kirken og mange nok er uenige med meg her, men da skulle de hørt forskjellen - har faktisk omvendt to IMF-eiere med å demonstrere akkurat det. Så jeg angrer på en måte på at jeg har oppgradert når det innebar at det var en nedgradering. Og for all del, mine RSPM er i god stand dem og låter akkurat som min kamerat sine som har samme modellen, så er ikke høyttalerne det er noe galt med.

  Det skjer hver gang jeg besøker TLS80 og RSPM eiere det, jeg tenker da på hvor mye bedre TLS50 er. Foruten den ene typen TLS50, som ikke låter like bra (dem med de nyeste KEF-elementene - eldre KEF-elementer i TLS50 låter voldsomt mye bedre).

  Jeg lever fortsatt i drømmen om at RSPM'ene mine skal låte like godt som riktig par av TLS50, men samme hva jeg kobler opp så gjør dem jo ikke det (enn så lenge i alle fall). De kan imponere på mange vis, spesielt med sin bass, men musikalsk er dem langt fra å låte som TLS50 og jeg er frustrert over hvorfor de ikke klarer det når de åpenbart har veldig mange kvaliteter.

  Jeg skulle jo aldri oppgradert, mer penger kostet det meg jo også, når resultatet ble dårligere... Beste IMF'ene jeg har hørt var en kamerat sine TLS50 med forsterket KEF-element, husker hvordan de spilte voldsomt mye bedre enn en annen kamerat sine RSPM (samme modell som mine, men andre høyttalere), hadde en annen kamerat som hadde RSPM med Kef-elementer også da (dette var før jeg skaffet meg IMF'er selv) og av de tre parene så var det TLS50 som spilte best. Men husker jo at RSPM imponerte meg mest med sine ekstreme kvaliteter. Senere har jeg dratt inn det ene paret etter det andre av IMF, hatt mange par etter hvert og det har noen av mine venner også - men best på lyd har jeg alltid synes at TLS50 er og IMF'ene har fått brynet seg på et hav av komponenter (har jo vært interessert i IMF'er siden starten av 90-tallet)...

  Så uten tvil, to av parene jeg har hatt av TLS50 er de beste høyttalerne jeg har hatt. Ovrige par TLS50 og TLS80 og RSPM spiller ikke like bra. Så jeg skal ha meg et par TLS50 igjen uten tvil, men kommer aldri til å selge RSPM'ene jeg har fordet. De skal da få stå stuet bort på gjesterommet i håp om at de en gang skal spille like bra som jeg alltid har trodd dem kan, de kan i alle fall imponere på mange vis... Men jeg spør meg selv hvorfor de laget de større modellene når de minste spiller musikk så mye bedre?

  Litt oppgitt over HiFi nå som dere sikkert forstår, tror enhver ville vært mistillfreds om man hadde endt med å betalt mer for dårligere lyd (men det er jaggu det jeg har klart)... Men tross nedgraderingen, det låter ikke så ille her likevel, er tross alt IMF'er jeg spiller på og de laget gode høyttalere og er jo en grunn til at jeg liker det merket. Men de er en kilde til frustrasjon også...
  Veldig enig med din opplevelse av IMF, hat selv RSPM MKIV, TLS50, Super Compact og CM 2a (litt usikker på navnet) har hatt TLS50 siden 1982. Har modifisert delefilteret, dette gav veldig stor forbedring.Det er så gjennomført kvalitet på disse høyttalerne, bortsett fra litt lite påkostet delefilter på TLS50 mk Ii.

 11. #151
  Hifi-interessert
  Ble medlem
  Jun 2016
  Innlegg
  83
  Tagget i
  0 Innlegg
  Quad 2912 uten tvil , totalt sett, den mest vellydende som har stått hos meg , men iom at jeg liker å spille veldig høyt en sjelden gang måtte de vike for ett sett Avg Zero XD. Zero XD imponerer virkelig.
  Siste redigert av Heipådeg; 18.12.2017 kl. 11:54.

 12. #152
  Hifi-entusiast gs's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2002
  Innlegg
  218
  Tagget i
  0 Innlegg
  Til et forholdsvis lite rom(14 m2) er Harbeth C7ES3 de beste jeg har hatt.

 13. #153
  Hifi Freak Valfy's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2011
  Innlegg
  2,345
  Tagget i
  1 Innlegg
  De beste er vel Spendor D7. Sikler på storebroren D9, men de er litt dyre..
  The trouble with ignorance is that it feels so much like expertise

 14. #154
  Overivrig entusiast uob's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2009
  Sted
  Oppegård
  Innlegg
  596
  Tagget i
  0 Innlegg
  CBT linje fra Selah Audio med sub konstruert av Snickers. Første settet jeg ikke føler faller igjennom på noe som helst, og de har derfor blitt stående siden 2012 og vil stå i overskuelig fremtid.

  Navn:   NextStep1.jpg
Visninger: 1163
Størrelse: 147.8 Kb

 15. #155
  Æresmedlem baluba's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2009
  Sted
  Kopervik og Bergen
  Innlegg
  24,596
  Tagget i
  0 Innlegg
  CBT er spennende saker, men det er et litt tvilsomt/uheldig akronym...
  Spesielt med tanke på formen til høyttalerne.

  Og da tenker jeg ikke på kognitiv adferdsterapi som er den vanligste bruken av akronymet på engelsk.
  -The music business is a cruel and shallow money trench, a long plastic hallway where thieves and pimps run free, and good men die like dogs. There is also a negative side. ( Hunter S. Thompson) -Renouncing the right is like waking from a disturbing dream or throwing off an especially nasty hangover. (Dr. Aidan Rankin, ex UKIP)

 16. #156
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Mar 2011
  Innlegg
  110
  Tagget i
  0 Innlegg
  Relativt lav WAF her, om man ser bort fra Confidence på de første sidene.

 17. #157
  Bransjeaktør Bjørn ("Orso")'s Avatar
  Ble medlem
  Nov 2008
  Sted
  Bergen
  Innlegg
  10,700
  Tagget i
  12 Innlegg
  Sitat Sitat fra uob Se Innlegg
  CBT linje fra Selah Audio med sub konstruert av Snickers. Første settet jeg ikke føler faller igjennom på noe som helst, og de har derfor blitt stående siden 2012 og vil stå i overskuelig fremtid.

  Navn:   NextStep1.jpg
Visninger: 1163
Størrelse: 147.8 Kb
  Må har vært heldig han som tipset deg om CBT :-)
  Representerer lydogakustikk.no og vera-audio.com

 18. #158
  Overivrig entusiast Festus's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2010
  Innlegg
  644
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1
  Må bli Proac One SC, passe nok av alt og de jeg spiller mest på :-)

  Navn:   550_Response_1SC.jpg
Visninger: 1057
Størrelse: 86.8 Kb
  Vintage-Entusiast

  Du skal få høre fuglesang.
  Du skal få slippe å synge selv.
  Din lytting skal være din sang.
  Jan Erik Vold

 19. #159
  Overivrig entusiast Fluefiskeren's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2004
  Sted
  Kristiansand
  Innlegg
  760
  Tagget i
  0 Innlegg
  Hadde et par av disse i noen år, og det er nok de beste jeg har hatt:

  SoundStage! Equipment Review - Audiovector M3 Signature Loudspeakers (01/199

  Hadde superstand på dem, og noen sandposer i bunnen av kabinettene for økt tyngde og stabilitet, spilte utrolig flott. Kabinettene var i fugleøyelønn, nydelig finish. En hyggelig kar i Sandnes overtok dem. Ska tru om de lever ennå?
  Stueanlegg: Kilder: Hegel CDP4AMKII, Clearaudio Concept m/Virtuoso Wood V2, Pioneer BDP-150, Pioneer CT-W505R Forsterkning: Hegel H590, Yamaha RX-A1050, Parasound NC275, Lehmann Audio Black Cube SE RIAA, Hodetlf.-oppsett: Rega Ear2/Sennheiser HD598, Høyttalerkabler: Nordost Red Dawn LS. Høyttalere:Dynaudio Evoke 50, Dynaudio Emit M10, Klipsch RC-64III, Arendal Sound Sub1 Bilde: LG Plasma, Optoma projektor/lerret

  Kjøkkenanlegg: Exposure 3010 S2/Denon DVD 3910/PMC DB1 Gold

 20. #160
  Hifi-entusiast Janpe's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2015
  Innlegg
  366
  Tagget i
  0 Innlegg
  De jeg har nå: Kaiser Acoustics Kawero Classic:

  Navn:   kaiser-kawero-classic.jpg
Visninger: 917
Størrelse: 26.8 Kb

Side 8 av 13 FørsteFørste ... 678910 ... SisteSiste

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed