Resultater 1 til 3 av 3

Tråd: NAD M3

Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Medlem
    Ble medlem
    Oct 2009
    Innlegg
    23
    Tagget i
    0 Innlegg

    NAD M3

    Har et teknisk spørsmål angående min NAD M3 stereoforsterker. Den har stått stille en stund og når jeg testet den i kveld fungerte den som den skal, men volumkontrollen virket ikke som den skulle. Når man vrir hjulet så forandrer volume seg men meget sakte og ikke jevnt. Når jeg bruker fjernkontroll virker det perfekt og det vises riktig på display.
    Vet noen hva som er galt og kanskje noen har sett det samme problemet?

    Raymond

  2. #2
    Overivrig entusiast Strømling's Avatar
    Ble medlem
    May 2014
    Sted
    Nedre Romerike
    Innlegg
    1,172
    Tagget i
    0 Innlegg
    Testet svenskeknappen?
    Stue: Electrocompaniet ECI6, Wilson Audio Yvette estoril bluesound node 2i.
    Lytterom:Burmester 032, Pioneer N70AE,Wilson Audio Sabrina, Avid Sequel, Avid Pellere, Lyra Delos.

    Annetoxa Signatur mkii, Rega RP3, Abrahamsen V2up, Yamaho Soavo p1

  3. #3
    Bransjeaktør
    Ble medlem
    Aug 2005
    Innlegg
    4,643
    Tagget i
    5 Innlegg
    Bevegelige deler som skal få kontakt med hverandre og lede strøm. Nå har det stått stille og kontakten er så -som så. Skitt og kanskje litt korrosjon.
    Drei det fram og tilbake en god del ganger. Det burde hjelpe.
    Jeg står bak Juice Hifi og Audiolense

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed