Diverse R.I.P. John Bedini

baluba

Æresmedlem
Ble medlem
18.02.2009
Innlegg
24.590
Antall liker
15.154
Sted
Kopervik og Bergen
Torget vurderinger
1
Åpnet februarnummeret av Stereophile i dag og i leserinnleggene ble det opplyst om at John Bedini, legendarisk forsterkerkonstruktør, hifimystiker og free energy-forsker på høyt nivå, døde 5 november. Før hans hippievirksomhet i energiforskningen og korte periode som hifimystiker konstruerte han en rekke særdeles gode forsterkere, med 25/25 som den lydmessige kronen på verket ifølge kjennerne.

Bedini 25/25 er vel strengt tatt det eneste high end-produktet jeg har eid. I alle fall ble det regnet som high end på åttitallet. På mange måter savner jeg den, men den måtte gå. Det var rett og slett ikke riktig partner til høyttalerne jeg hadde da, men jeg brukte den på tre forskjellige par gjennom 11 år.

Her er et minneord en annen storhet i free energy-kretser gav i begravelsen. Både han og broren Gary, som jobbet med ham i hele deres yrkesliv som entreprenører, døde samme dag. Gary av kreft og John av hjerteattakk fire timer senere - eller et brukket hjerte som en på Audiogon skrev. Nå er jeg redd vi kan si farvel til drømmen om nyproduksjon av 25/25, som John Bedini har lovet de siste par årene.
 

Vedlegg

Topp Bunn