Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Æresmedlem baluba's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2009
  Sted
  Kopervik og Bergen
  Innlegg
  24,596
  Tagget i
  0 Innlegg

  R.I.P. John Bedini

  Åpnet februarnummeret av Stereophile i dag og i leserinnleggene ble det opplyst om at John Bedini, legendarisk forsterkerkonstruktør, hifimystiker og free energy-forsker på høyt nivå, døde 5 november. Før hans hippievirksomhet i energiforskningen og korte periode som hifimystiker konstruerte han en rekke særdeles gode forsterkere, med 25/25 som den lydmessige kronen på verket ifølge kjennerne.

  Bedini 25/25 er vel strengt tatt det eneste high end-produktet jeg har eid. I alle fall ble det regnet som high end på åttitallet. På mange måter savner jeg den, men den måtte gå. Det var rett og slett ikke riktig partner til høyttalerne jeg hadde da, men jeg brukte den på tre forskjellige par gjennom 11 år.

  Her er et minneord en annen storhet i free energy-kretser gav i begravelsen. Både han og broren Gary, som jobbet med ham i hele deres yrkesliv som entreprenører, døde samme dag. Gary av kreft og John av hjerteattakk fire timer senere - eller et brukket hjerte som en på Audiogon skrev. Nå er jeg redd vi kan si farvel til drømmen om nyproduksjon av 25/25, som John Bedini har lovet de siste par årene.
  Vedlagte bilder Vedlagte bilder   
  -The music business is a cruel and shallow money trench, a long plastic hallway where thieves and pimps run free, and good men die like dogs. There is also a negative side. ( Hunter S. Thompson) -Renouncing the right is like waking from a disturbing dream or throwing off an especially nasty hangover. (Dr. Aidan Rankin, ex UKIP)

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed