Resultater 1 til 7 av 7
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Overivrig entusiast Pommeroy's Avatar
  Ble medlem
  May 2012
  Innlegg
  789
  Tagget i
  0 Innlegg

  Det svinger i norsk hi-fi


 2. #2
  Hifi-entusiast Othmas's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2005
  Sted
  Sør-Trøndelag
  Innlegg
  478
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Pommeroy Se Innlegg
  Flott at det blir satt fokus på norsk hifi. Men vi har da flere sterke merkevarer enn de som er nevnt i artikkelen. Feks. Electrocompaniet,Doxa,Musical Innovations og Aura. Noen flere kommer jeg ikke på i farta.

  mvh
  AT PTG33/II - Rega RP6 - ASR Mini Basis mkIII - Primare I30- Pro-Ject Pre Box S2 Digital - Synology ​Nas - Audio Physic Virgo V - Van Den Hul

 3. #3
  Hifi Freak Syncrolux's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2012
  Innlegg
  4,376
  Tagget i
  1 Innlegg
  Er det fortsatt liv i Doxa og MI ?
  Magnepan 20.1 eller 20.7 ønskes kjøpt

 4. #4
  Hifi Freak JK's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2002
  Innlegg
  2,431
  Tagget i
  0 Innlegg
  Flott at det blir flere som satser og da spesielt slik som for eksempel Electrocompaniet som produserer i Norge. Hegel tilfører ikke noe særlig her i Norge da det er Kinamikk.
  Det var også noen spesielle kommentarer fra Holter i Hegel : "Den beste lydkvaliteten Spotify og Tidal sender til brukerne er ikke dårlig. Den er bedre enn CD-plater." Og : Vi kan si med god samvittighet at ingen andre kan gjøre det våre produkter kan, sier Bent Holter i Hegel.
  Men finanseliten som leser DN biter vel på
  ARC REF-CD8 /ARC REF10 /ARC REF210/Meadowlark Blue Heron II/Renaissance Blue Master Signalkabler +Renaissance Blue Master høyttalerkabler/Transparent Audio nettkabler/PS Audio P5+DIY Nettfilter

  I Was Born With Nothing, I Still Have Most of It Left - Calvin Russell

 5. #5
  Æresmedlem baluba's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2009
  Sted
  Kopervik og Bergen
  Innlegg
  24,596
  Tagget i
  0 Innlegg
  Doxa hjemmeside

  MI har vel ingen hjemmeside såvidt jeg vet, men ut fra det som kan leses i vennetråden til merket så er det full action hos MI for tiden. Med ekspandering internasjonalt som "svensk" merkevare og bling frontplate som skiller dem fra ordinære (og mer smakfulle) norske modellene.
  -The music business is a cruel and shallow money trench, a long plastic hallway where thieves and pimps run free, and good men die like dogs. There is also a negative side. ( Hunter S. Thompson) -Renouncing the right is like waking from a disturbing dream or throwing off an especially nasty hangover. (Dr. Aidan Rankin, ex UKIP)

 6. #6
  Æresmedlem impulse's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2006
  Sted
  Hølen
  Innlegg
  13,199
  Tagget i
  1 Innlegg
  Det er vel etpar ting å tenke over her.
  For det første er det jo fint at DN i det hele tatt setter fokus på produsentene i den norske hifibransjen. Gudene skal vite at den ikke akkurat roper etter oppmerksomhet ved offensiv markedsføring, tydelige budskap, påkostede nettsider og markerdsstrategi som tydeliggjør at de er der og hva de kan bidra med av opplevelser. Men noen av aktørene er altså på radaren til landets næringslivsavis likevel. Det har nok kostet dem litt masing å komme dit. Så får vi heller se igjennom fingrene med at avisen ikke brukte dette oppslaget på å ramse opp alle som finnes i vår hjemlige flora. Og ikke minst håpe at de kan skrive mer om temaet. Vi vet jo at det er folk som fortjener presse der ute.
  Kanskje til og med en DN-journalist som faktisk har peiling. De finnes nemlig, de også.
  Siste redigert av impulse; 23.08.2016 kl. 09:12.
  Bergmann Magne m. S-booster PSU/ Koetsu Urushi Signature / Echole Obsession /Grandinote Celio/CEC TL3N / APL DSD-S XE / Ripstreamer Music Player XL/Conrad-Johnson Premier 16LS /300B S.E.T. m. WE og Hørning OPT / Audio Note Meishu SE/Impulse H2 Oblivion / 2 x Velodyne Ultra 1000 / Oblivion Energetic kabling / Nordost Quasar points / Oblivion referanse- nettfilter
  Skribent i Fidelity og medlem av Hornalliansen.
  Det er makt i de foldede horn.

 7. #7
  Hifi Freak grammofon's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2011
  Sted
  Bærum
  Innlegg
  5,452
  Tagget i
  6 Innlegg
  Det er alltid morsomt med gründere, men man skal vite hva man kjøper og hvem man handler med. Mange småbedrifter forsvinner like fort som de dukker opp, og da kan det være så som så med service og muligheter for reparasjon.

  Uansett hyggelig at DN skriver om dette.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed