Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Æresmedlem baluba's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2009
  Sted
  Kopervik og Bergen
  Innlegg
  24,596
  Tagget i
  0 Innlegg

  Er det grenser for kresenhet?

  Fikk denne mailen fra Hifi Klubben:

  Hei NN.
  Har du noen gang kommet til en fest og vurdert å gå igjen fordi musikken låter så dårlig? Det har vi i Hi-Fi Klubben gjort mange ganger, men de fleste gangene lar vi være, for ikke å fornærme verten. Du handler jo hos Hi-Fi Klubben, så slike ting skjer selvfølgelig ikke hos deg. Men kanskje du likevel får litt inspirasjon til festanlegget, eller har en kompis som lider av dårlig lyd. Her har du fem systemer som alle sammen har fet lyd og samtidig krefter nok til å få fart i din neste fest.
  Nå er riktignok bare kablene i anlegget mitt fra Hifi Klubben, men er det virkelig de som sørger for godlyden i balubas krypt? Uansett, da jeg leste mailen fikk jeg lyst til å svare nei, det har aldri forekommet. Men jeg har forlatt selskaper med knallgod lyd fordi stemningen har vært dårlig. Jeg antar at målgruppen for reklameteksten er unge og pretensiøse audioholikere, ikke durkdrevne gamle rever som er mer fokusert på flaskeforets kvalitet og musikkens underholdningsverdi enn lyden musikken framføres med.

  Er jeg alene blant oss lydgubber med å være så ukritisk til festvertenes anlegg, eller representerer jeg normalen?
  -The music business is a cruel and shallow money trench, a long plastic hallway where thieves and pimps run free, and good men die like dogs. There is also a negative side. ( Hunter S. Thompson) -Renouncing the right is like waking from a disturbing dream or throwing off an especially nasty hangover. (Dr. Aidan Rankin, ex UKIP)

 2. #2
  Overivrig entusiast kaeksen's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2016
  Sted
  Tromsø.
  Innlegg
  504
  Tagget i
  0 Innlegg
  Noen er vel kritiske i festlige lag når de har fått litt voksenbrus, for sansene, og hørselen øker jo litt da sånn etterhvert, men du er ganske normal ja. Det at du forlater kjedelige fester skjønner jeg godt.

 3. #3
  Hifi Freak elefantmannen's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2011
  Sted
  Nedre Eiker
  Innlegg
  8,559
  Tagget i
  4 Innlegg
  Jeg tror ikke det er så veldig normalt å forlate et selskap fordi residensens lydformidlingsaksessoirer ikke svarer til forventningene.

  Tror vel heller ikke man blir ansett som veldig normal hvis man forteller at dette er grunnen til at man velger å trekke seg tilbake, heller.
  “Puritanism: The haunting fear that someone, somewhere, may be happy.”
  ― H.L. Mencken

 4. #4
  Æresmedlem Zomby_Woof's Avatar
  Ble medlem
  May 2006
  Sted
  Third stone from the sun
  Innlegg
  19,600
  Tagget i
  5 Innlegg
  Hmmm... Jeg kan huske jeg var et sted hvor Genevaen fra året før var byttet ut med noen bittesmå og kjipe plastikkdingser fra JBL. Jeg tenkte at det var et ganske dårlig valg. Men både vertinna og gjestene var de samme som før, og det ble en like herlig fest som alltid.

  Jeg forstår meg ikke alltid på reklamefolk. Men det er jo reklamebransjens, og ikke mitt problem.
  At the end of time, after human civilization; all that will remain will be cockroaches and Teles...and the Teles will be in tune" Greg Koch

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed