Diverse "Brand" trofast - er det nødvenig?

xv1600

Fersking
Ble medlem
20.07.2016
Innlegg
3
Antall liker
0
Hei !

Jeg vurderer Dali Zensor 3 høytalere, men jeg finner bedre forsterker i et annet mekre, dvs Yamaha RX-V481 , enn hva Hifi klubben har. ( Smaksak sikkert ) Jeg finner også en sub fra Yamaha som jeg liker bedre enn de hos Hifi klubben ( Yamaha NSS-W200 )
Spiller det noen rolle om man blander litt merker i denne prisklassen ?
Hifi klubben anbefaler Dali sub til Dali høytalere osv , men spiller dette noen rolle?
 

AndersR

Hi-Fi freak
Ble medlem
15.05.2011
Innlegg
5.066
Antall liker
3.742
Sted
Oslo
Torget vurderinger
1
Det går helt fint. Det er kun i svært spesielle tilfeller at det blir trøblete i praksis.
 

baluba

Æresmedlem
Ble medlem
18.02.2009
Innlegg
24.590
Antall liker
15.155
Sted
Kopervik og Bergen
Torget vurderinger
1
Selvfølgelig anbefaler HFK en sub fra eget sortiment, men det skal spesiell tilpassing til for at det argumentet har full gyldighet. Det finnes mange merker som kun lager subwoofere, og de ville hatt store problemer med å overleve hvis det var slik at valg av sub er merkespesifikt. De beste sub-ene kommer ofte fra spesialmerker for akkurat det. Yamaha er ikke blant de som er mest kjent for sub, men lager helt sikkert gode sådanne de også.

Ellers, ta en kikk på Torget her på HFS. Surroundforsterkere stuper i pris etter bare kort tid på markedet, så hvis du ikke er ute etter teknologi som ble lansert for få måneder siden så vil du finne mye fint på bruktmarkedet til en svært lav pris. Torget og Finn har garantert et røverkjøp til deg hvis du vil vurdere noe annet enn Denon og Yamaha.
 
Topp Bunn