Diverse Mer fokus på musikk og mindre på utstyr = Økt musikkopplevelse

U

Utgatt24668

Gjest
Hei,
det er en stund siden jeg var aktiv her (dvs. noen måneder) og ønsker å takk for sist. Det er mye kunnskap og gode råd på denne siden (og mye god underholdning innen kabel-debatter :) )

Jeg har de siste måneder vært veldig fokusert på musikk, lytting, gå på konserter etc. Jeg har bevisst eller ubevisst holdt meg unna utstyrssiden (selv om det er noen potensielle justeringer og bytter som er midlertidig lagt på is).

Jeg synes dette fokuset har gjort at jeg i større grad nyter musikkanlegget jeg anskaffet for 1,5 år siden - der jeg slipper å tenke så mye på hva jeg kan bytte ut for å få enda bedre opplevelse. Fokus på utstyr er jo åpenbart viktig for å optimalisere budsjett, smak og behag, rom etc. - men når man først har fått ting inn i hus - så er det viktig å fokusere på selve musikken og ikke neste bytte etc. etter min mening.

Et unntak av ovennevnte er musikk-debattene her - der det til tider er mye gode råd.

Grunnet oppussing av bad og kjøkken etc. så måtte jeg oppgradere elektriske kurser osv. Det gjort faktisk en forskjell - så noe har jeg gjort siden sist.

Poenget med å skrive dette er at jeg vil meddele at jeg har mer glede av utstyret ved å ikke tenke på det - men heller fokusere på musikken. Det vil komme en tid der jeg vil vurdere oppgraderinger osv. - noe som gjør at man nettopp har gode opplevelser - men det er fint å veksle mellom disse to fasene - tenker jeg :) Det ville ha vært interessant å høre andres innspill på dette - og om dere opplever det på en annen måte.
 

lars_erik

Rubinmedlem
Ble medlem
19.10.2006
Innlegg
34.915
Antall liker
19.769
Sted
Hades
Torget vurderinger
0
For meg har det handlet om å komme til et punkt der man er fornøyd med det man har. At anlegget gir deg det du vil, og så slå seg til ro. Det har vært en lang ferd, men nå har det ikke kommet noe nytt inn på snart tre år. Nå har jeg sluttet å lytte etter "feil", og nyter musikken i stedet. Det blir en helt annen ro over lyttingen når du ikke sitter med øra på stilk for å lyttet etter feil og mangler, men derimot kan lene deg bakover og slappe av. Bare nyte. Og stadig oppdage ny musikk.
 
U

Utgatt24668

Gjest
Jeg ligger nok litt etter din ferd her - jeg har noen noen bytter og justeringer igjen før jeg kommer helt til ro - men det er virkelig viktig å stoppe opp i mellom og nyte det anlegget faktisk skal brukes til.
 
Topp Bunn