Resultater 1 til 7 av 7
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Medlem
    Ble medlem
    Jun 2015
    Sted
    Bodø
    Innlegg
    7
    Tagget i
    0 Innlegg

    Yamaha AS-2100

    I Juni 2015 kjøpte jeg denne forsterkeren hos Stereofil A/S,alt var bra til i Februar i år.Da gikk forsterkeren i "protect mode" og ble der.Jeg kontaktet forhandleren,som mente den måtte til service.Jeg sendte den til service og fikk den tilbake med beskjed om at jeg enten spilte for høyt(jeg er en mann på snart 61 år) eller hadde kortslutning i systemet mitt.Mens Yamahaen var til service spilte jeg på min gamle Rega Brio R ,på det samme systemet uten problemer.Jeg fikk den tilbake,og etter ca 14 dager gikk den i "protect mode " på ny. Jeg så da for meg at den kunne brukes til båtfortøyning.Etter og ha sovet på det,googlet jeg litt,og fant ut at Yamaha AS 2000 hadde dette "softwareproblemet",men kunne resettes ved at knappen merket balance dreies helt til høyre,Mute knappen holdes inne og forsterkeren slåes på.Dette fungerte ikke på AS_2100.Her må knappen merket bass dreies helt til høyre,mute knappen holdes inn og forsterkeren slåes på, voila,nå spiller den igjenn.

  2. #2
    Hifi-entusiast
    Ble medlem
    Sep 2011
    Sted
    Bodø
    Innlegg
    235
    Tagget i
    0 Innlegg
    Har denne jeg også, men min har oppført seg eksemplarisk side jeg kjøpte den for litt over ett år siden. Synes det er en flott forsterker, med mye god lyd for pengene. Fint at du legger ut dette, i tilfelle andre eiere av denne forsterkeren skulle komme ut for det samme.

  3. #3
    Overivrig entusiast scaniagutten's Avatar
    Ble medlem
    Jan 2009
    Innlegg
    908
    Tagget i
    0 Innlegg
    Har også hatt denne forsterkeren, svært god kvalitet. Merkelig at ikke forhandler/importør eller serviceverksted skal kjenne til dette problemet, finner det betenkelig at kunde må Google seg fram til løsning selv.
    Morten
    #Audiolab 8300A#REGA PLANAR3#REGA PHONO MM#ProAc Response DB1#Dynabel SuperExact#Audio Technica MV150#

  4. #4
    Medlem
    Ble medlem
    Jun 2015
    Sted
    Bodø
    Innlegg
    7
    Tagget i
    0 Innlegg
    Forhandleren har vært ganske fraværende,det blir nok Rega Elicit R,fra en annen forhandler.

  5. #5
    Overivrig entusiast frog79's Avatar
    Ble medlem
    Nov 2014
    Innlegg
    558
    Tagget i
    0 Innlegg
    Har eid en 2100 i snart 3mnd og ikke hatt noe problemer overhodet. Soleklar reklamasjon spør du meg.

    Frog79

  6. #6
    Helt fersk
    Ble medlem
    May 2012
    Innlegg
    1
    Tagget i
    0 Innlegg
    En liten oppdatering,forsterkeren fortsetter med og gå i protection mode.Jeg fant servicemanualen på nettet.Der kan jeg lese at forsterkeren kjører selv diagnose når det oppstår feil,dvs at stand by lampen blinker et visst antall ganger,i dette tilfellet er det 5 blink som indikerer Headphone DC (DC voltage) protection L/Rch detecition.
    Cause: Abnormal DC voltage of headphone output L/R.Jeg har informert Stereofil A/S om dette.Det blir spennende og se hvor "stereofil" de er :-)

  7. #7
    Medlem
    Ble medlem
    Jun 2015
    Sted
    Bodø
    Innlegg
    7
    Tagget i
    0 Innlegg
    Da er forsterkeren ordnet lokalt,"hovedkortet "forårsaket problemet.

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed