Forsterkere Yamaha AS-2100

brole

Medlem
Ble medlem
23.06.2015
Innlegg
7
Antall liker
1
Sted
Bodø
I Juni 2015 kjøpte jeg denne forsterkeren hos Stereofil A/S,alt var bra til i Februar i år.Da gikk forsterkeren i "protect mode" og ble der.Jeg kontaktet forhandleren,som mente den måtte til service.Jeg sendte den til service og fikk den tilbake med beskjed om at jeg enten spilte for høyt(jeg er en mann på snart 61 år) eller hadde kortslutning i systemet mitt.Mens Yamahaen var til service spilte jeg på min gamle Rega Brio R ,på det samme systemet uten problemer.Jeg fikk den tilbake,og etter ca 14 dager gikk den i "protect mode " på ny. Jeg så da for meg at den kunne brukes til båtfortøyning.Etter og ha sovet på det,googlet jeg litt,og fant ut at Yamaha AS 2000 hadde dette "softwareproblemet",men kunne resettes ved at knappen merket balance dreies helt til høyre,Mute knappen holdes inne og forsterkeren slåes på.Dette fungerte ikke på AS_2100.Her må knappen merket bass dreies helt til høyre,mute knappen holdes inn og forsterkeren slåes på, voila,nå spiller den igjenn.
 
  • Liker
Reaksjoner: SAH
S

SAH

Gjest
Har denne jeg også, men min har oppført seg eksemplarisk side jeg kjøpte den for litt over ett år siden. Synes det er en flott forsterker, med mye god lyd for pengene. Fint at du legger ut dette, i tilfelle andre eiere av denne forsterkeren skulle komme ut for det samme.
 

scaniagutten

Overivrig entusiast
Ble medlem
05.01.2009
Innlegg
1.161
Antall liker
575
Torget vurderinger
46
Har også hatt denne forsterkeren, svært god kvalitet. Merkelig at ikke forhandler/importør eller serviceverksted skal kjenne til dette problemet, finner det betenkelig at kunde må Google seg fram til løsning selv.
Morten
 

brole

Medlem
Ble medlem
23.06.2015
Innlegg
7
Antall liker
1
Sted
Bodø
Forhandleren har vært ganske fraværende,det blir nok Rega Elicit R,fra en annen forhandler.
 

frog79

Overivrig entusiast
Ble medlem
05.11.2014
Innlegg
661
Antall liker
712
Har eid en 2100 i snart 3mnd og ikke hatt noe problemer overhodet. Soleklar reklamasjon spør du meg.

Frog79
 

sigbrol

Fersking
Ble medlem
08.05.2012
Innlegg
1
Antall liker
0
En liten oppdatering,forsterkeren fortsetter med og gå i protection mode.Jeg fant servicemanualen på nettet.Der kan jeg lese at forsterkeren kjører selv diagnose når det oppstår feil,dvs at stand by lampen blinker et visst antall ganger,i dette tilfellet er det 5 blink som indikerer Headphone DC (DC voltage) protection L/Rch detecition.
Cause: Abnormal DC voltage of headphone output L/R.Jeg har informert Stereofil A/S om dette.Det blir spennende og se hvor "stereofil" de er :)
 

brole

Medlem
Ble medlem
23.06.2015
Innlegg
7
Antall liker
1
Sted
Bodø
Da er forsterkeren ordnet lokalt,"hovedkortet "forårsaket problemet.
 
Topp Bunn